Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

sacımı geçen sene çok koyu olmayan siyah renkte doğal saçımın üzerine fındık kabuğu boya yapmıştım tam bu renk çıkmıştı

Benimde sacim tam siyah değil acikliklar var hafif ama koyu kahveye boyadım simsiyah oldu yaklasik.4 ay geçti bayagi akti kahvelikler bayagi belli artik bu renge bayildim findik.kabuğu sursem renk dalgalanır mi acaba?

Yani siz.siyah saca sürdünuz direkt bu renk mi oldu :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet siyah saçın üstüne ama dediğim gibi benim de saçımda yoğun güneşten açılmış yerler vardı karamel gibi duran yerler her yer eşit şekilde bu renk çıktı
zaten elde etmek istediğim renkte buydu
tam bu işin ustası değilim ama abes duran dalgalanmalar duracağını sanmıyorum
zaten iki hafta ara vererek tekrar boyarsan daha oturur daha güzel olur renk bence

Kızlar bu renk ne olabilir?? Çok tatlı duruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar saçlarım şu an da böyle tabi dipleri geldi ve birazda aktı boyası. saçlarımı karamel rengine boyuyorum yaklaşık bir buçuk yıldır. alt zemin saçımın kendi rengi olduğundan açıcı falan kullanmadan boyadım. 3 ay öncede uçlarına krepe balyaj attırdım. bu aralar bunalımdayım ve saçlarımda balyajdan sonra yıprandı biraz kestirdiğim halde düzelmedi. saçlarımı kestirmekde istemiyorum. renk olarak değişiklik yapayım dedim ne önerirsiniz evde boyuyacağım. şu anki halinden koyu bir renk ve kızıl istemiyorum. açık bir renk düşünüyorum.

geçenlerde bir tüp sarı boyaya yarım tüp karamel boyanın karıştırınca güzel sonuç verdiğini duydum. sizce nasıl olur deneyeniniz var mı? napsam ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
hanimlar bu renk hangi boyadan olur. Saclarim acik kumral. Bide aralarda sanki sari var gibi onlari ben yapabilir miyim ki nasil yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…