benim saç rengim koyu kahveydi. sürekli üzerini aynı renk sürmekten siyaha döndü.:gitme:kuaför daha açık renge dönmemi söyleyince koyu kumral yaptım evde. diplerim beyaz olduğu için:a015: kumral ama uçları açılmıyor canım. sen bilirsin ama tek seferde açılmaz diye bu 3. uygulayışım hala açılmıyor.
normalde saclarim koyu kestane ama bugün yanlis boyayi aldim ve bu renk oldu..iyi hos ama kizlar dipler cok acik oldu,uclar cok koyu((napicam ben yaaa (
aynisini alip yinemi boyasam sadece uclari,yoksa siyahla kapatsammi tamamini sizce??
cnm tekrar aynı karışımı yapıp aynı ölçülerde olmak şartıyla boyarsan griler kapanır.saçının rengi şuadna çok koyu olmadığı için büyük ihtimalle bal köpüğü tutar opuyorumnanaktankızlar benim saçım platin sarısıydı..5cm falan dipleri gelince bende tekrar sarı boyatmak istemediğimden evde boyadım palettenin bal köpüğü ve açık karamel.bide bal rengini karıştırdım boyadım..aslında sonuç güzel ama dipleri koyu karamel gibi bişi ama sarı olan yerlerde grileşmeler oldu acaba tekrar boyasam kapanır mı bu griler...yardım edin lütfen??bide bal köpüğü sadece boyamak istiyorum olur mu sizce
önce saçın ne renk? eğer koyuysa bu saçı elde edebilmek için önce oriaelle açılması lazım yani tamamen beyaz gibi olacak ama bu saçı mahvediyor... yanıyor ve lastik gibi oluyor ... sakın deneme derim bu saç beyaz sarı platinin en açığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?