canım boyanın ismi palette natural colors 10/0 açık papatya valla ben bu rengi çok beğendim herşeyden önce çok parlak olmuştu.Aynı senin istediğin gibi bir parlaklığı vardı tonu da daha koyu saçta elbette daha koyu çıkar.o renge yaklaşırsın diye düşünüyorum.istersen altın sarıyla karıştır tam bilemiyorum hem saç rengini açıyor 2-4 ton arası sen istersen çok bekletmezsin daha koyu sarı olur istediğine yakın olur inşallah.kolay gelsin canım istediğin en güzel tonu yakalarsın umarım.palette natural colors açık papatyayla??şimdi bu direk boyanın ismi dimi? benım saclarım koyu kumral bu renge boyarsam cıkarmıkı? teşekkürlerr :1hug:
canım boyanın ismi palette natural colors 10/0 açık papatya valla ben bu rengi çok beğendim herşeyden önce çok parlak olmuştu.Aynı senin istediğin gibi bir parlaklığı vardı tonu da daha koyu saçta elbette daha koyu çıkar.o renge yaklaşırsın diye düşünüyorum.istersen altın sarıyla karıştır tam bilemiyorum hem saç rengini açıyor 2-4 ton arası sen istersen çok bekletmezsin daha koyu sarı olur istediğine yakın olur inşallah.kolay gelsin canım istediğin en güzel tonu yakalarsın umarım.
kzlar açık kumral tam olarak nası bi renk sarı gibimi ? bide benim şu anda saçlarım koyu karamel. Açık kumral yapsam nasıl durur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?