Merak ettim, acaba bu kızın yerinde olsanız ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Merhaba kk kadınları :)

Size yakından sahit oldugum bir bosanma hikayesini kısaca anlatacagim ve siz olsaydınız ne yapardınız sormak istiyorum.

Kızla erkek isyerinde tanısırlar, kız modern bir ailenin kızı, babası doktor, surekli marka giyinen, bir giydigini birdaha giymeyen, saclarini fonsuz gostermeyen, makyajsız yuzunu goremedigimiz gayet bakımlı bir kız. Cocuk ta aynı sekilde modern gorunuslu, sosyal bir cocuk. Babası ölmüş, annesiyle yasiyor.

3 senelik flortten sonra evleniyorlar, balayına gidiyorlar, balayından donuste, bakıyoruz cocuk yok sadece kız gelmis ise, tam tebrik edecekken bosanma kararı verdiklerini ogreniyoruz yani balayından dondukten birkac gun sonra bu karari vermisler ve de takip eden 2 hafta icinde de bosandilar.

Sebep ise su; balayından donuste bunlar yeni tutup dosedikleri evde yasamaya baslayinca ki birinci ya da ikinci gununde cocugun annesi ariyor ve yalnizbasina evde korktugunu soyluyor ve bende kalın diyor. Kız ise biz yeni evliyiz, beraber zaman gecirelim evimizde diyor. Cocuk ise annem hayatta oldugu surece biz oraya gidip kalacagiz, annemi yalniz birakamam diyor. haftanın 3-4 gunu seklinde. Tartisiyorlar, tartismadan sonra kız evi terkediyor, burasini tam net bilmiyorum ama cocuk ile annesi istanbula akrabalarinin yanina gidiyorlar. Cocuk kıza ordan msj atiyor, eger butun sartlarimi kabul edersen evlilik devam eder diyor. Kiz ise cok sinirleniyor ve evi bosaltiyor, annesinin evine donuyor. Cocuk 4 gun sonra ist dan donuyor ve bos evle karsilasiyor, soyledigine gore evi bos gorunce onun da kafasinda bu evlilik bitiyor. Bu arada evlenirken aileler isin icine girince kız, cocugun dedesinin hacı oldugunu ogrenmis, boyle seyler kıza tersmis, cocuk demis ki cocugumuza dini bilgiler ogretiriz vs kiz ise ben simdiden bunun hesabini mi yapicam sacmalik diyor. Evlenmeden once de bu konuyu konusmuslar, cocuk annem zaten kendisi istemez bizle kalmayı demis kıza.

sunu da belirteyim butun bunlari kızın agzindan dinledim yani tek taraflı bi anlatım ama kız da yalan soylemez .

Oyle uyumlu bi cift olarak gozukuyorlardi ki herseyi birlikte yaparlardi. 3 sene boyunca ben ailelerini yeterince tanidiklarimni dusunmustum o yuzden sasirdim yani ama flort suresince pek ailelerle hasirnesir olmamislar

Durum boyle

Son düzenleyen: Moderatör:
cocukda annesini cok seviyosa evlenmiycekmis oyle kesin konusınca kızda o sekilde davranır tabi ikisininde yapısı fevriymis demekki konusup halletmeemisler ama cocuk haksız kız evde vakit gecirelim demis haklı yeni evli neticede cocukda bundan sonra evlenmesin ana kuzusu sinir oluyorum boyle erkeklere

Bu kizin yerinde olsam esimi seviyorsam katlanirdim yapacak bisey yok sevmisim evlenmisim annesi yalniz katlanirdim tabi esimde anlayisli bir es ise bu durumda belliki kiizin evlendigi kisi anlayisli degilmis oyle olsa dahaduzgun birsekilde yaklasirdi bana gore.

madem annesiyle beraber oturacak,baştan söylemeliydi...
evlendikten sonra mecbur kabul eder demiş ama düşündüğü gibi olmamış..
çocuk baştan sona hatalı

madem annesiyle beraber oturacak,baştan söylemeliydi...
evlendikten sonra mecbur kabul eder demiş ama düşündüğü gibi olmamış..
çocuk baştan sona hatalı

annesiyle beraber oturmak degil ama mesela haftanın 3-4 gunu annesinde kalınacakmis
evlendikten sonra ya bunu kabul edersin ya biter diye restlesmeler olmus

Saçma ev üstüne ev olmaz.
Bunları başta konuşmak gerekli sonuçta kız annesinin evde tek olacapını biliyor eee damatta.
Kaynana da biliyor oğlunun evlenip evine gideceğini.

Aaaaa daha ilk günden belli etmiş adam rengini..akannehir
Şükretsin kız bence erken farkettiği için..
Hayırlı olsun inşallah..yerimseniben

Ne yani haftanın 3-4 günü korkuyormuş da diğer günler korkmuyormuymuş.. Saçmalık... 3-4 gün demek bir haftanın yarısı demek, yani bir yılın yarısını çocuğun annesnn evinde kalarak geçirecekler ve çocuk bu durumu evlenmeden önce söyleme gereği bile duymuyor... Böyle saçmalık mı olur yahu....

Hem ne dye annesini alıp ıstanbula falan gidiyor çocuk onu da anlamadım, ne yani balayından dönüp karısını evde bırakıp annesyle akraba ziyaretine ıstanbula mı geliyo, nasıl bir evlilik anlayışı bu ya....
Baştan ona çok ilginç geldi....

o ist'a gitme olayını belirttigim gibi ben de net bilmiyorum
ama kız tartistiktan sonra evi terketmis, cocuk ta annesini alip oraya gidiyor

niye evlendikten sonra sart kosuyoki cocuk
eee tabi artik evlendik mecbur kabul etcek mantigi
valla kiza helal olsun boyun egmemis resti cekmis herkes kolay kolay yapmazdi

iki tarafında suçu var elbet
erkek annemde kalıcaz şartlarımı kabul edersen evlilik devam eder gibi bir şart koşmaklan hata etmiş
fakat kızda çok şımarıkmış
örneğin çocuğun dedesinin hacı olması kıza tersmiş felan
iyi olmuş ayrılmaları
ikisi içinde hayırlısı olsun

evet ikisi de hatalı bence
sonucta bi evlilik 2 gunde bitmemeli
gerci onceden konusulmus ama cocuk konustuklarinin tersine haraket etmis
kız da hemen evi terketmis

Açıkçası biraz ilginç bir insanmış adam...
:1no2:
Ne demek ya şartlarımı kabul edersin ya biter? klava:
Tamam anladık anneni seviyorsun da, artık karşındaki yabancı el kızı değil, eşin yahu eşin!
Ben açıkçası kız kadar kesin bırakamazdım hemen ama güzellikle bir yol bulmaya çalışırdım...
Annesi çok anlayışsızmış hakikaten bence bu işte kesin 'kaynana' parmağı var.
aklinialirimsmile

evet ikisi de hatalı bence
sonucta bi evlilik 2 gunde bitmemeli
gerci onceden konusulmus ama cocuk konustuklarinin tersine haraket etmis
kız da hemen evi terketmis

diyorum ya ayrılmaları iyi olmuş
birbirlerine göre değillermiş demekki

burdaki cümle bence damat beyi temize çıkarıyor
ya düşünün eşiniz öldü bi evladınız var ve oda evlendi gitti bomboş ev
istemezmisiniz oğlunuzla gelininizi evinizde görmek bi iki gece misafir etmek
bence iyi niyetli bi durum hanım efedinin şımarıklılığı yüzünden büyüdü
ve söylenmemesi yada aslında olmayacak şeyler dillerden dökülüp
karşı tarafın tepkisi ölçüldü
hanım efendide
sonradan öğrendiği hacı amca ve çocuğuna vereceği din eğitimi meslesinden
kafası karıştı ve ilk fırsatta terketti
yoksa bu olay boşanma için bi gerkçe olamaz
tartışlır orta yol bulunur ancak bu aşamaya gelmemesi gerekir
hiç kimse evlendiğinde evlendiği kişiyi ailesinden apayrı bi dünyaya mahkum edemez
bu iki tarf içinde geçerli
iki tarfta bunun için özveride bulumalı

katılıyorum ama olayi da yasayan bilir, o yuzden buyuk konusmaktan da korkuyorum acikcasi
ama ne olursa olsun iki taraf ta gayret gostermeli
rest cekmeler cocukca geliyor bana, olgun insanlar , gecinmeye niyetli kisiler bisiler yapar oturur konusur

valla kızın özgüveni ve cesareti gerçekten büyükmüş. ben erkeğin bir tane annesini tek bırakması taraftarı değilim ama birden de çıkmaz ki annem korkuyo onla duracağız muhabbeti illaki anne oğul arasında lafı olmuştur. demekki birşeyler gizlendi açık net konuşulmadı. ama işin kötüsü çok fevri davranılmış. erkeğin şart koyması ve olursa evlilik yürür demesi kızın erkek yokkken evi boşaltmaı çok ama çok saçma.
oldu ki diyelim tamam yaşlı kadın hep tek kalırım dedi sonradan mızıdı oğluda kıyamadı.. yani tek yok ayrılmak mı? erkek kendini düzgün bir şekilde ifade etse(bilmiyorum belkide önce etti) farklı olabilirdi.

ben olsam kısımına gelinceee,
annesidir atsan atılmaz satsan satılmaz, ama üç gün orada 4gün burada öyle iş hiç olmaz, ev üstüne ev de olmaz. bakın ben olsam altlı üstlü ev tutarım. Alt dairede anne durur üst dairede evli çift . ne birlikte ne ayrı ne şiş yanar ne kebap..

bakın bide dedenin hacı olması kıza termiş kısmına takıldım ne demek ters ya... sanki hacılık gizli örgüt...

Valla kusura bakma da damat temize falan çıkmıyor. Sen evlenene kadar annemle ayrı yaşıycaz de sonra evlendikten sonra haftada 4 gün annemde kalcaz beğenmezsen güle güle de. Oldu. Kızı resmen kandırmış ve nasolsa evlendikten sonra ses çıkaramaz zannetmiş. Sonra da her kuşun etinin yenmediğini görmüş.Bu zamanda anasıyla oturmayı kabul edecek kız bulabilirse bulsun oturtsun. Kayınvalideler evde yalnız kalamaz da ne demek? Herkesin evi yuvası ayrıdır. Hastalık ve ciddi maddi sorunlar olmadıktan sonra hiçbir gelin kayınvalidesiyle oturmayı isteyerek kabul etmez. Benim anneannem de eşimin anneannesi de yalnız oturuyorlar. ıkisinin de aklının ucundan geçmez aman çocuklarım gelsin benle otursun demek bir sağlık sorunu olmadığı sürece.

ay bu ne yaeyvahedigeldismile bence bu adam modern filanda değildi sadece köprüyü geçene kadar taktiği. evlenince nasıl olsa kabul eder herşeyi deyip evlenene kadar gerçek yüzünü göstermemişalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…