+1Ağlayarak ?
yaa ahahahajs çok iyimiş bende denicem+1
Arttırıyorum;höykürerek,o duvardan diğer duvara kendimi atarak
Ben yalnız kaldığımda bazen hamile kalmadığım süre içerisinde insanların bana söylediği laflar aklıma geliyor, çok zoruma gidiyor. Ama sonra boşveriyorum. Bu dünyada herkes yalnız aslında. Böyle durumlarda çıkın gezin yoksa psikolojiniz bozulur.
ben kafamı meşgul etmeye çalışıyorum. evde olsa tutmaz kendimi ağlarım. ama çalışıyorum ve işe odaklanmam gerek. işe odaklanınca da zaten aklımdan çıkıyo. ama boşken, otobüsteyken vs insan kötü oluyor. zamana bırakmak lazım.
anasayfada bi konu var. kadının eşi 6 ay önce öldürürülmüş. yani biz böyleyiz, o ne yapsın... derdine baktım derdimden utandım derler ya o hesap...
Kimi özlediğine bağlıBiliyorum bende bazen okuyorum bu tarz şeyler benimki neymiş diyorum onların yanında ama anksiyete var bende ilaç kullanıyorum ama bazen bazı duygularımı çok yoğun yaşıyorum okula gidiyorum geliyorum bütün gün bosum sonra yaşadığım yer yüzünden yapacak mesgalem de olmuyo imkanları kısıtlı çünkü o yüzden özleyince birilerini nefes alamıyorum
ben kafamı meşgul etmeye çalışıyorum. evde olsa tutmaz kendimi ağlarım. ama çalışıyorum ve işe odaklanmam gerek. işe odaklanınca da zaten aklımdan çıkıyo. ama boşken, otobüsteyken vs insan kötü oluyor. zamana bırakmak lazım.
anasayfada bi konu var. kadının eşi 6 ay önce öldürürülmüş. yani biz böyleyiz, o ne yapsın... derdine baktım derdimden utandım derler ya o hesap...
Kimi özlediğine bağlı
Ayrıldın mı uzakta mıErkek arkadaşımı
Ayrıldın mı uzakta mı
O zaman görüntülü ara.Uzakta
O zaman görüntülü ara.
Uzakta olanlara o kadar alışığım ki orda olmaları , sağlıklı olmaları yetiyor bana şu anda.
Ama senin yaşında bende problem yapardım. Şuan anlıyorum ki çokta büyük bir mesele değilmiş :)
Bu zamanlarında tadı telaşı başkadır. Hayatın belirli bir düzene girince bu kalp atışlarını bile özlersin.Görüntülü aramak bazen yetmiyor ve 2 gün sonra asker 6 ay gidicek o kadar korkuyorum ki konusamicaz haberlesmek güç gündüz konuşmak yok belli bir saatten sonra ulasabilicem istediğimde ulasamicam korkutuyo bunlar beni bir yandan da gurur duyuyorum onu beklicek olmaktan ama özlem gerçekten çok zor
:) dimi bazen yalnızlık güzeldiryanliz kaldigimda oh be dunya varmis deyip kahvemi alip keyif catiyorum
konuyu anlayamadim sanirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?