- 25 Ağustos 2014
- 21.125
- 50.563
- 798
- Konu Sahibi guzelkizMS
-
ben onun bedduasından deilde oglumun ahından korkuyroum yarın birgün benim nie yuvam yok demesindenEski eşin sana eziyet etmişse niye ahı tutsun, ettiği beddualar kendi başına... Sen üzme kendini korktukça korkulan olur. Sen mutlu ol huzurlu ol o zaman herşey güzel olur. Korkularını bi kenara bırak dua et, evliliğine sahip çık.
Babana sor dersiniz. Günahını sevabını bilemem, onun yeri burası değil. Ama çocuğumu öldürmekle tehdit edecek adamın alnını karışlarım. Bir daha ne kendi yüzümü ne çocuğunun yüzünü göstermemben onun bedduasından deilde oglumun ahından korkuyroum yarın birgün benim nie yuvam yok demesinden
benim vijdanımı tek sızlatan oglum onlara bırakmam oldu ve çok çaresizdim onlarda deilde bende kalmalıydı çok pişmanım onun boynunu bükük koydum o yüzden mutluluk haram banaSenin korkun çok başka birşey olmasın sakın vicdanını sızlatan ne olabilir bu kadar? Şiddetli geçimsizlik yaşayıp boşanan bi sürü insan var ve vicdan yapmıyor bu kadar.
Bu kadar karamsar olmayın yahu, ne demekmiş mutluluk haram bana.. Hiç de değil, daha yaşayacağınız güzel günler var. Tertemiz bir sayfa açın hayatınıza, geçmişi de geçmişte bırakın, hayatınızı yaşayınbenim vijdanımı tek sızlatan oglum onlara bırakmam oldu ve çok çaresizdim onlarda deilde bende kalmalıydı çok pişmanım onun boynunu bükük koydum o yüzden mutluluk haram bana
Kendine hep böyle söylersen hasta olursun, hemen evlenmek yerine çalışıp hayatını kazansaydın daha doğru davranmış olurdun, çalışan bi kadınmışsın hem... Eşinle konuş çocuğunu yanına al eğer hala çalışıyorsan buna hakkın var. Biraz kendine güven ve güçlü ol herşey hallolur. Ah vah etmekle kimseye faydan olmazbenim vijdanımı tek sızlatan oglum onlara bırakmam oldu ve çok çaresizdim onlarda deilde bende kalmalıydı çok pişmanım onun boynunu bükük koydum o yüzden mutluluk haram bana
forumda dini konu açmak günah :))Bosanmak caiz de forumda dini konu acmak yasak
Sözler hatta duygular manyetik alan oluşturuyor. Bu da insanları iyi veya kötü etkiliyor. Bunlar bilimsel olarakta kanıtlandı. Radyasyonun yaydığı dalgalar nasıl görünmediği halde zarar veriyorsa, sözlerin duygularında bunun gibi etkisi var. Bunu herkes farkedemez ancak çocuklar farkedebiliyormuş ve algısı fazla olan insanlar.kimsenin kimseye ahı tutmaz. olacaklar ya psikolojik ya da tesadüfidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?