merakımdan soruyorum cvp verirmisiniz ?

Allah in en sevmedigi helalmis bosanmak..ama bu gunahtir, yasaktir manasina gelmiyor.. burdan anlasilmasi gereken, yuvayi hemen dagitmamak ve elden geleni yapmak sanirim.. keyfi, durduk yere olmamali.. ama o noktaya gelindiyse de yapacak bsy yok

korkumdan tehtit etti ben ondan sıfır çıktım maddi manevi herşeyimi bırktım oglum için sesimi çıkarmadım ama o etmedigi beddua kalmadı oglumu öldürmekle tehtit etti babaaanede duracak dedi ne babalık ne analık görecek dedi bebekliginden beri babaane baktı ben çalıştım oglmda babaannesine alışmştı ben kendimden ödün verdm evlat hasreti çekmeyi göze aldm oglumun mutlulugu için daha dogrusu yavrumu bana bırakmadılar çok çaresiz kaldım

Eski eşin sana eziyet etmişse niye ahı tutsun, ettiği beddualar kendi başına... Sen üzme kendini korktukça korkulan olur. Sen mutlu ol huzurlu ol o zaman herşey güzel olur. Korkularını bi kenara bırak dua et, evliliğine sahip çık.

ben onun bedduasından deilde oglumun ahından korkuyroum yarın birgün benim nie yuvam yok demesinden

çok zor kızlar yanlış evlilik hem bu dünyayı hem öbür dünyayı mahvedio allah kimseye mutsuzluk huzursuzlluk vermesn ben onun yüzünden çok çektim ama o hala bana beddua edio

ben onun bedduasından deilde oglumun ahından korkuyroum yarın birgün benim nie yuvam yok demesinden
Babana sor dersiniz. Günahını sevabını bilemem, onun yeri burası değil. Ama çocuğumu öldürmekle tehdit edecek adamın alnını karışlarım. Bir daha ne kendi yüzümü ne çocuğunun yüzünü göstermem

Senin korkun çok başka birşey olmasın sakın vicdanını sızlatan ne olabilir bu kadar? Şiddetli geçimsizlik yaşayıp boşanan bi sürü insan var ve vicdan yapmıyor bu kadar.

Senin korkun çok başka birşey olmasın sakın vicdanını sızlatan ne olabilir bu kadar? Şiddetli geçimsizlik yaşayıp boşanan bi sürü insan var ve vicdan yapmıyor bu kadar.
benim vijdanımı tek sızlatan oglum onlara bırakmam oldu ve çok çaresizdim onlarda deilde bende kalmalıydı çok pişmanım onun boynunu bükük koydum o yüzden mutluluk haram bana

benim vijdanımı tek sızlatan oglum onlara bırakmam oldu ve çok çaresizdim onlarda deilde bende kalmalıydı çok pişmanım onun boynunu bükük koydum o yüzden mutluluk haram bana
Bu kadar karamsar olmayın yahu, ne demekmiş mutluluk haram bana.. Hiç de değil, daha yaşayacağınız güzel günler var. Tertemiz bir sayfa açın hayatınıza, geçmişi de geçmişte bırakın, hayatınızı yaşayın

Boşanmak helaldir ama bazi safhalari var once yataklar ayriliyor sonra odalar diye biliyorum belki bir sure de ayri yasamak gerekiyordur tam bilmiyorum sonra da geri dönüşü olmayacaksa bosanirsiniz çünkü bosandiktan sonra başka kimseyle evlenip bosanmadiysan tekrar ayni kişiyle evlenemezsin iyi düşünüp karar vermek gerek

Kendine hep böyle söylersen hasta olursun, hemen evlenmek yerine çalışıp hayatını kazansaydın daha doğru davranmış olurdun, çalışan bi kadınmışsın hem... Eşinle konuş çocuğunu yanına al eğer hala çalışıyorsan buna hakkın var. Biraz kendine güven ve güçlü ol herşey hallolur. Ah vah etmekle kimseye faydan olmaz

Hz hatice ilk eşini bosamisti. Gereksiz hevesleri uğruna yuvayi yikmak gunahtir zannimca

boşanmak günah mı derken ..
mutsuzsan,yürümüyorsa boşan ..
kendine işkence etme derim ..

kimsenin kimseye ahı tutmaz. olacaklar ya psikolojik ya da tesadüfidir.
Sözler hatta duygular manyetik alan oluşturuyor. Bu da insanları iyi veya kötü etkiliyor. Bunlar bilimsel olarakta kanıtlandı. Radyasyonun yaydığı dalgalar nasıl görünmediği halde zarar veriyorsa, sözlerin duygularında bunun gibi etkisi var. Bunu herkes farkedemez ancak çocuklar farkedebiliyormuş ve algısı fazla olan insanlar.

buraya yazmaktansa "alo fetva" yı arayıp sorsan daha sağlıklı bilgi edinirsin

neden yasak bu açtım konuda ne varki biz müslüman bi ülke deilmiyizde dini bi konu acamicaz sebab nedir yani bu kadar ön yargı neden ben devamlı takip ediorum bu siteyi güvendm bi site bana çok şey ögretti saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…