- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi guzelkizMS
-
bu dediğin şey enerji değil mi? beddua ile ne alakası var. : )Sözler hatta duygular manyetik alan oluşturuyor. Bu da insanları iyi veya kötü etkiliyor. Bunlar bilimsel olarakta kanıtlandı. Radyasyonun yaydığı dalgalar nasıl görünmediği halde zarar veriyorsa, sözlerin duygularında bunun gibi etkisi var. Bunu herkes farkedemez ancak çocuklar farkedebiliyormuş ve algısı fazla olan insanlar.
bence de canım. sebab nedir?neden yasak bu açtım konuda ne varki biz müslüman bi ülke deilmiyizde dini bi konu acamicaz sebab nedir yani bu kadar ön yargı neden ben devamlı takip ediorum bu siteyi güvendm bi site bana çok şey ögretti saolsun
Sözlerin duyguların oluşturduğu bir etkiden söz ediyorumbu dediğin şey enerji değil mi? beddua ile ne alakası var. : )
senin dediğin şey çok daha geniş tanımı olan bir şey. bunu beddua ile sınırlayamazsın. beddua dini bir kavram. o yüzden benim için yaydığın negatif enerji ile allahın rahmeti üzerinde olmasın niyetiyle söylenen bir laf aynı kefede değil. biri diğerini kapsayabilir sadece. onda da beddua negatif enerjilerden yalnızca biridir.Sözlerin duyguların oluşturduğu bir etkiden söz ediyorum
Önyargıdan değil, foruma üye olurken okumadan, kabul ediyorum diye işaretlediğimiz maddelerin arasında yazıyor gerekçesiyle birlikte.neden yasak bu açtım konuda ne varki biz müslüman bi ülke deilmiyizde dini bi konu acamicaz sebab nedir yani bu kadar ön yargı neden ben devamlı takip ediorum bu siteyi güvendm bi site bana çok şey ögretti saolsun
Bosanmak Icin evlenmediginize gore neden gunah olsunki? Sevememissiniz.Hayat boyle gecmez illaki bitmeli.kızlar boşanmak günahmı sevmedigim iiçin yuva dagıtmak günahmı boşadıgım kişi öbür dünyada hesap sorarmı benden...
boşanmak Allahın sevmediği bir HELALdir..kızlar boşanmak günahmı sevmedigim iiçin yuva dagıtmak günahmı boşadıgım kişi öbür dünyada hesap sorarmı benden...
Boşanmak helaldir ama bazi safhalari var once yataklar ayriliyor sonra odalar diye biliyorum belki bir sure de ayri yasamak gerekiyordur tam bilmiyorum sonra da geri dönüşü olmayacaksa bosanirsiniz çünkü bosandiktan sonra başka kimseyle evlenip bosanmadiysan tekrar ayni kişiyle evlenemezsin iyi düşünüp karar vermek gerek
Evet vicdanin sizlamali çocuğunu bırakmaman lazımdı,ne olursa olsun evlat bırakılmaz hele anne tarafından,baba çocuğunu elbette sever ama karnında taşıyan anne için evlat başka..Yarın birgün o çocuk çok üzülecekbenim vijdanımı tek sızlatan oglum onlara bırakmam oldu ve çok çaresizdim onlarda deilde bende kalmalıydı çok pişmanım onun boynunu bükük koydum o yüzden mutluluk haram bana
baslarda çok büyük aşkla sevgiyle evlendk ama sonrası cılk çıktı ailesi hep sorun oldu kendi sözel şiddet uyguladı psikolojm bozuk hiç yardımcı olmadı benim düzelmem için
Hz hatice ilk eşini bosamisti. Gereksiz hevesleri uğruna yuvayi yikmak gunahtir zannimca
Insanin yuzu gulmedi mi bir daha gulmezmis.çok zor kızlar yanlış evlilik hem bu dünyayı hem öbür dünyayı mahvedio allah kimseye mutsuzluk huzursuzlluk vermesn ben onun yüzünden çok çektim ama o hala bana beddua edio
kızlar boşanmak günahmı sevmedigim iiçin yuva dagıtmak günahmı boşadıgım kişi öbür dünyada hesap sorarmı benden...
emin ol kimse hiç kimse keyfinden boşanıpta bir yavrusunu ortada bırakmaz ben o evlilim içinde bu evlilim içinden elimden gelenin en fazlasını yaptım maddi manevi ama olmadı olamadı tek pişmanlıgım oglum onu bıraktım için pişman deilim aasla hesap sorarsa bi o yavrum sorarBoşanmak,Allah tarafından asla sevilmeyen ama helal kılınan bir olaydır.Yuva yıkmak asla doğru değil.Eğer ki sevginizin bitmesi basit sebeplere dayanıyorsa,eğer ki karşı tarafın rızası olmadan yani karşı taraf istemeye istemeye boşanıyorsa bundan sorumlu olursunuz.Ve eğer ki karşı tarafın bundan dolayı kalbi kırılmışsa o zaman vay halinize.Yani keyfi sebeplerle boşanma olmaz.Gerekli sabrı gösterip üzerine düşeni hakkıyla yaptıktan sonra halen daha bir huzursuzluk varsa o zaman haktır.Tabiiki burada mehir ve nafaka mevzusu ortaya çıkıyor.
Eğer ki kadın boşanmak istiyorsa aldığı mehri geri vermek zorunda.
Eğer ki erkek boşanıyorsa ,kadının istediği mehrin hepsini verdikten sonra kadına 4 adet dönemi yeme içme giyme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere bakmak zorundadır.Kadının bakımı,boşandıktan sonra ailesine akrabalarına en son devlete düşüyor.Kadın ortada bırakılmaz.Devletin verdiği nafaka ne yazık ki bu süreden sonra alınmaması gerekir.
Senin esas öğrenmek istediğin nedir ? sana her türlü cevap vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?