Meraklı Kv

Kesınlıkle zaten babanneye gıdılıp bir işine koşturuluduğunuda düşünmüyorum. Torun kendine kullanıyor. Babası kullansa normalde torun ne alaka başkaları şimdiden aracın peşine düşmüş

Aynen o yüzden garip geldi bilmiyorum.ya
Tamam krediyi torun ödüyor ama tamamen aile ici iliskilerle alakali bence
Ama ben basta konu sahibinin esinin arabasi ve adam direkt karim alirsa benimki sizin olsun diye konusuyor sanmistim bu durum cok baska

1,5 yıllık evliyim, eşim benim anneme nasıl davransın istiyorsam öyle davranıyorum ailesine. İşin özünün bu olduğunu düşünüyorum hiçbir şey tek taraflı olmaz, ne ekersen onu biçiyorsun. Elbette eşimizle kendimize özel bir hayatımız var ancak internet paketimiz, marketten aldığımız devlet sırrı olmamalı. Başka gerçekten ne konuda sohbet edilir bilmiyorum. Diyorum ya bunları konuşmayan dedikodudan başka sohbet bilmiyordur. Yazık şimdi yüz göz olmuşlar eşi annesine arama onu demiş. Bundan sonra asıl dertler başlayacak. Zaten konu sahibine kvnin onun aramaması da yetmeyecek eşi de annesiyle konuşmasın, annesi eşine 35 senedir hitap ettiği sekilde etmesin falan istiyor. Hiç doğru değil.

Iste ben de bekarim da evlensem ve esimin ailesi yakinda olsa nasıl olurdu diye düşündüm
Her gün gidip gelmeli ic ice iliskiler bana göre değil ama haftada bir gidilebilir, haftasonlari birlikte yemek yenir oturulur ne bileyim hastalarsa ilgilenip ihtiyaçları alınır ki eşim ailesine sirtini dönsün diye düşünmem hitabina da karisamam yani o biraz uç bir durum bence de. Bir de işin diger yönü var, aile zor zamanda yaninda olandir, bu hayatta tek basimiza değiliz bunun hastalığı var dogumu var, kizim bir seye ihtiyacın var mı diye kapinin calinmasi da güzel olurdu diye düşündüm bi an. Yani tabii ki mahrem sınırlar aşılmasın ama herkesten izole de yasanmaz ki. Evli olmadığım icin belki eksik.ya da yanlis ifade etmis olabilirim ama tümden yok saymak da olmaz tabii hak veriyorum size

Yok çok doğru diyorsunuz gerçekten böyle. Benim annem yürüyerek 5 dakika eşimin ailesi arabayla 15 dakika. Pandemi diye zaten her şey değişti ama olmasa da anneme bile her gün gidemem. Herkesin kendine göre işi, gücü ve düzeni oluyor. Ben bütün gün ekran başında çalışıyorum bilgisayar ayrı WhatsApp ayrı, eşim bütün gün takım elbiseyle koştur koştur kamu binalarını geziyor. Akşam olunca o eşofman giyip ayağını uzatmak istiyor ben de bazen duvarları falan izlemek istiyorum vallahi. Her gün mıçmıç istesek de çok zor ama haftada 1-2 yemek yaptım gelin denmesi nimet gibi bir şey. Zaten konu sahibi de haftada 1 gitmekte anlaşmıştı en son. Hatta 1 hafta eşi yalnız gidecekti 1 hafta beraber gideceklerdi falan. Bu şekilde kural şart şurt da saçmalık spontane gelişiyor bunlar genellikle.

4 aylik mi evlisin

Eşim 8 yaşında iken boşandıktan sonra doğru düzgün analığı görülmemiş, evlatlarını soymak dışında bi halt bilmeyen kaynanamdan bile bu kadar yakınmadım yahu.
belki ev soğuk deseler kadın siz kökleyin gazı faturayı ben öderim diyecek
bizimkiler de aynı böyleydi, her gün ne yediğimizi bile bilirlerdi sonradan onlarda bıktı.
aslinda gercekten sinir bi durum da surekli sorgulanmak bu kadar da takıntı haline getirmenin anlamı yok :)

Kaynanam cebime giren dışında bir şey ile ilgilenmezdi, benim dışımda olan bir olay sonucu eşim kendisi ile çok pis kavga etti artık eskisi gibi değiller. Ama annem de kedinin kaynanası gibi herşeyi sorar. Annemle çok şahane geçinmeyiz ama herşeyi sorması rahatsız etmez. Eminim kedinin annesi sorsa rahatsız olmaz, ama kaynana olunca, işte . Zavallının adı kaynana yani.

yok bir sure sonra kendi annende sorsa sinir oluyosun
benim annem ben ceyizi getirip yerlestirip yatagimi falan duzenledikten sonra bize gelmisti, ben yatagimi vitrinlerde falan yorgani yatak ortusunun uzerine kivirir yastiklari dikerler ya oyle hazirlamistim, odaya bir girdim annem sanki burası karaca home diye diye benim yatagi duzeltiyor.
sen napiyon acaba ya dedim, bi kendine gel istersen ne bu siddet bu celal diyince nerede oldugunu hatirladi

Valla.ben de yatak ortusu kısmını okurken gözümun önüne karaca home/english home fotograflari geldi

Bilmek zorunda değiller tabi ki haklısınız . Saygısızlık etmeden sakince halledin .

Ama anneniz direkt müdahale etmiş özelinize girmis :) sınır koyun sınır (saka yapıyorum yanlış anlasilmasin)
sınırı hemen oracıkta koydum ama hala söylüyor, yatagimi duzeltmis de ben hemen oyle demişim de
ben gidince onun evinde her şeyin yeri degisiyormus ses etmiyormus da
herşeyin yeri degisir tabi, her gun bir odada yatip her odayi ayri dagitip temizliginide bana yaptiriyo, hic biseye dokunmadan silip supurup cikmami istiyo heralde hanım

Anneler öyle bazen ben de annemin annesi gibi hissediyorum bu biraz karakterle.alakali.ben anne ruhluyum.annem daha genc ruhludur :) ben de yillik izinlerde temizligini yapar dönerim iste anne yapınca katlanıyoruz kv yapinca kötü oluveriyorlar

kaynanam hakkını yemeyim şimdi daha benim yatak odamın kapısindan iceri girmiş insan değil.
bazen mutfakta yemek yaparken mutfagin kapisini kapatirim iceri koku gitmesin diye alti ustu mutfak yani ona bile kapiyi çalmadan girmiyo.
bu konularda annem de kızımın rahatliğı var biraz, geline yapamaz mesela o hareketi

Masallah ne görgülü, kibar bir kv mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…