Meraklı Kv

Aynı durum bizde de var ilk başlarda çok garibime gidiyor ve kendimi bunalmış sıkılmış hissediyordum bunun daha ötesi ne olacak diye düşünüyordum ama alıştım artık hiç takmıyorum bunun içinde kavga çıkarmam eşimle asla , eşim anlatsın dursun ne yapayım .

bazi konularda aşıri gorgulu evet onlarin da var eksi yonleri ama olabilir.
kimin yok ki bende tam değilim sonuçta.
Insaniz 4 4luk değiliz illa ki hepimizin kusurlari var, önemli olan asgari musterekte bulusup kusurları tolere edebilmek, bu her türlü iliskide geçerli bir sey bence

Insaniz 4 4luk değiliz illa ki hepimizin kusurlari var, önemli olan asgari musterekte bulusup kusurları tolere edebilmek, bu her türlü iliskide geçerli bir sey bence
kesinlikle haklısın, kalp kirginliklarimiz olmadimi oldu ama oda es ailesi sonucta kendi ailene gosterdigin musemmayı onlara da gostermek gerekiyor.

Aynı şekildeyim bende bazen bozuyorum bazen eşime bozdurtuyorum bazen sabır çekip müdahalelerine aldırıp etmemeye çalışıyorum ...

Esas problem hala büyüdüğünğ kabul edememes zaten ama nasıl değişcek bilmiyorum

Bilmek zorunda değiller tabi ki haklısınız . Saygısızlık etmeden sakince halledin .
Eşime söylemiştim, eşim de kv ye söyledi karısma falan dıye. Biraz kötü oldu bu durum. Bundan sonra eşime birsey demeyecegım. Baska seylerde söyledi gıbı hıssedıyorum.

Esas problem hala büyüdüğünğ kabul edememes zaten ama nasıl değişcek bilmiyorum
Bilmiyorum ama normalde ben paşam lafına ifrit oluyorum. Dün gıttık kv ye hep balam dedi eşime. Bi 20 kez demıstı. Paşam hıc demedı. Acaba eşim bunu da mı söyledi. Bunu da söylediyse yuh dıycem

Benim mesela 7bin borcum var kredı karta.bunu kendı kız kardesıme ve anneme söylemedim. Eşime bak kımseye anlatma dıye cok tembıh ettım. Eger cıdden birinden bunu duyarsam ona karsı guvenım hıc kalmayacak

Babaanneyi evden cıkaramıyorlar bu aralar. Kadın baya kilolu. 2cı kattan kesınlıkle ındıremıyorlar. Asansör falan yok. Doktor eve gelıyor hep

Sadece olay İnternet paketi degıl. Benım 7bın borcum cıktı. Onu söylemesini istemem. Ve annesı gecen agzından kacırdı. Yeni evliyken ben tam altın sattım. Annesının haberı yok sanıyordum. Benım kredım var. Oraya yatırdık. Bunu da bilmiyor dıye sevınmıstım. Böyle seyler den rahatsız oluyorum. Benım borcunun cıkmasını, altın satmam bunları bilmesinler. Gercekten rahatsız oluyorum. Ama kadının zaten haberı varmıs. Gecen konusurken agzından kacırdı. Bu 7bını de eşim söylerse güvenim cıdden azalacak.

Kural koymak zorundayım. Ben İpin ucunu bıraksam hergun ordayız. Bakın dun gıttık kahvaltıya. Eşim 1 saat önce kahvaltı yapmadan gene annesıgıle gıttı. Bana gelecek mısın dıye sordu. Ders calısacagım bugun dedim. Yanı bıraksak haftada 2 3rahat gıderız. Kı telefonla konusmalarda var. Ama bana ders oldu. Mesafeyı gıdıp gelmekle degıl, daha farklı sekılde koyacagım. Cok ıc ıce olunca cıdden sıkıntılar cıkıyor.

Burda eşinizde bitiyor olay o herseyi annesine anlattığı için bu şekilde bunda rahatsızlık duyuyorsanız eşinize evimizde olan şeyler evimizde kalsın lütfen diyebilirsiniz tatlı bir dille sakin sakin söylerseniz tartismada cikmaz bence

Aslında öyle hitap etmesin degıl de eşim sankı onların gözünde hep bir cocuk. Bu tuhafıma gıdıyor. 35 yasında adama paşam denmesi cok tuhafıma gıdıyor. Ama eşim bunu da söyledı sanırım. Kadın dün hıc paşam demedı, balam dedı. Ben eşime söylediklerimi annesıne anlatmıyor sanıyordum, bence anlatıyor konusmalarımızı falan. Tuhaf oldum. Peki siz eşiniz altın satsa bunu da gıdıp yetıstırır mısınız. Ya da esınızın borcu cıksa. Gunluk seyler tamam hadı bahsedelim ama bu tarz seyler canımı sıkıyor. Ben bilmiyorlar sanıyordum. Meger bılıyorlarmıs

Anlamıyor. Nolacak bilseler dıyor. Ben kredım ıcın altın sattım. Annesının haberı yok sanıyordum Meger bılıyor mus. Hadı eve alınanı söylesen ama bu tarz seylerı söylemesın

İşte burada benım aılem baya geri planda. Onun aılesı o kadar ıcımızdekı. Sorun burda baslıyor. Benım aılem yok gıbı. Dün gıttık kendı aılesıne. Benım aileme ne zaman gıdecegız. Ben tek gıdecegım haftaya.Benım annem hergun arayıp perdemı onu bunu sormaz. Ararsa benı sorar nasılsın sıkıntı var mı der. Benım cebime gırenle cıkanla ilgilenmez. Bı ailedeki herseyın bilinmesi bana göre yanlıs. Benım her ay kenara ne kadar attıgım falan bence özel seyler olmalı.

Anlamıyor. Nolacak bilseler dıyor. Ben kredım ıcın altın sattım. Annesının haberı yok sanıyordum Meger bılıyor mus. Hadı eve alınanı söylesen ama bu tarz seylerı söylemesın
Beterin beteri varmış işte
Kayınailesinin evin manav alışverişini bilmelerinden rahatsız olan benbirkediyim'e borç için altınlarını sattığını bilmeleri şoku

Anlamıyorsa sende o zaman önce ona de ki ben senin mahremini (mahrem sadece cinsel anlamda degildir para meseleleri de mahremdir) kendi aileme anlatsam hoş olur mu de bakalım ne diyecek. Ayrıca biz karı kocayız artık birbirimizin isteklerine saygılı olmalıyız senin rahatsız oldugun seyleri yapsam hosuna gider mi diye sorun sen bir eş olarak beni bu şekilde bile isteye huzursuz etmeye devam mı edeceksin bu şekilde benim sana olan güvenimde azaliyor ve sanirim artik seninle paylasacagim seylere dikkat etmem gerekecek deyin bence bi kendine gelir gelmiyorsa da farkli seyler dusunmek gerekebilir

Ona göre bilseler nolacak ne var bunda. Şuan annesinde. Akşam gelsın sorcam bakalım baska seylerde var söyledı mı. Kı böyle devam ederse ona hıcbırsey anlatmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…