• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraktan ölecem :(

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
124
Puanlar
103
Günaydın kızlar aranızda benim gibi 19haftalık olupta hayla bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen varmı :KK43:
Bide öğrenmek için napmam gerekiyor :)

Saglikli olsunda cinsiyetin ne onemi var. Ama ben kiziminkini 30.haftasina kadar erkek saniyordum. Meger kizmis:)

Günaydın kızlar aranızda benim gibi 19haftalık olupta hayla bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen varmı :KK43:
Bide öğrenmek için napmam gerekiyor :)
merhaba ben uygulayamadim malesef bir dusuk yaptim.ama internette youtube da videolari var karbonat idrar testinden cinsiyet belirlemisler

Evet. Detayli ultrasonda bile erkek diye gonerdiler.

Yanılmaları duydumda, bukadar uzun süreni ilk defa duyuyorumm

ultrasonda gayet net gözüküoo erkek olduğunda titileri,, :) siz onu gördünüzmü peki, ?

Soyle ki benim bebegim uzunca zaman gostermedi. Sonra su 24.haftadami ne bi ultrason var yanlis hatirlamiyorsam. Onda baktilar. Ordada cok net degildi. Ama bana o zamana kadar hep erkek kiza benzetemiyoruz dendi. Sonra 30. Haftada bi kontrole gittim. Kiz diyince sasirip kaldim. Doktor hatta siz de mi kiz istemeyenlerdensiniz falan diyerek nutuk cekecektiki ben durumu anlatinca o bile sasirdi.

Soyle ki benim bebegim uzunca zaman gostermedi. Sonra su 24.haftadami ne bi ultrason var yanlis hatirlamiyorsam. Onda baktilar. Ordada cok net degildi. Ama bana o zamana kadar hep erkek kiza benzetemiyoruz dendi. Sonra 30. Haftada bi kontrole gittim. Kiz diyince sasirip kaldim. Doktor hatta siz de mi kiz istemeyenlerdensiniz falan diyerek nutuk cekecektiki ben durumu anlatinca o bile sasirdi.

Anladımmm...bize 12 ve 13.haftada net olmamakla birlikte %70-80 erkek dediler 15+7. de net olarak erkek dediler, ve gayet net gözüktü ekranda :)

sonraki kontrollardede değişmedi hiç, söyledikleri ve gördüklerimiz,,,ama insan böyle şeyler okuyunca yinede acaba diye düşünüyor,,,,
sağlıkla ve hayırlısı ile gelsinlerde kız erkek çokta farketmiyor nasılsa,,,

Back
X