Dert mi arıyosunuz arkadaş ya ...Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi kiiyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
Sennki seni xgelin diye kaydetmiş ismin var en azındanBende kaynanam diye kaydettimo da beni xgelin
Değişmez ya hem ne farkeder kv ne diye kaydettiği ben oğlu ile mutlu olayım da diye düşünüyorumGelin kızım diye kaydetse, neden kızım diye kaydetmedi derdi arkadaşınız herhalde. Kadın hastanelik olmuş o neye takmış kafayı.. Hem daha nişanlılar.
Daha önce konusu olmuş sanırım bilmiyorumNe gereksiz bi konu ..isterse cadı gelin yazar isterse ismini yazar isterse 17272773737 yazar..onu nasil hatirlayacaksa o sekilde kaydetmis iste ne var bunda...ne diye kaydettigini nie sölemiski nisanlı kisisi o da garip
Gelin diye kaydetmek gercekten hoş degil.En azindan adini yazabilirdi.Peki bunu nerden biliyor arkadasiniz? Yine de tel etmesi gerekir evet ama kizcagiz da sogukluk olmus kv ye karsi. bazi insanlar hassastir .Şimdiden yine de seviyesini koysun gelin diye kaydeden birine..Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi kiiyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
Hakaret içeren bi sıfat değil neticede .Selam millet
Kişiye göre degisiŕ.Ben olsam ben de hoşlanmam soğurum.Hakaret içeren bi sıfat değil neticede .
Yani alınacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?