- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok sey etmesinSennki seni xgelin diye kaydetmiş ismin var en azından
Nişanlısı yollamış daha önce konusu olmuş sanırım arkadasmlarda öyle yokmuş ya isimle kaydedilir yada isim yanına kızım oğlum yazarlr diyo. BENde aynı olmaz dedim sende saygılı olursun mesafen kalır dedim zamanla duruma göre hareket edersin dedimGelin diye kaydetmek gercekten hoş degil.En azindan adini yazabilirdi.Peki bunu nerden biliyor arkadasiniz? Yine de tel etmesi gerekir evet ama kizcagiz da sogukluk olmus kv ye karsi. bazi insanlar hassastir .Şimdiden yine de seviyesini koysun gelin diye kaydeden birine..
Soğuk geldi diyo o da anlamadımKişiye göre degisiŕ.Ben olsam ben de hoşlanmam soğurum.
Nasıl yani umarım gelin olarak kalır derkenArkadaşınız neden alındı ki ?
Ciddi bir “Gelin” potansiyeli var.
Bir süre sonra umarım gelin olarak kalır.
Bu iyi bşy değil ki benimsememiş oluyoBenim kv bir defa bile kizim demedi bana))) Sen gelinsin derdi)))
Daha nişanlilar, gelin demesi normal.
Orası öyle tabi bende söylüyorum arkadasma tuhaf gelmişTelefona değil gönlüne nasıl kaydettiği önemli.
İnsan ister istemez merak ediyor. Benim kv de adımı yazmış.Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi kiiyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
O yine iyi isim var belli :)İnsan ister istemez merak ediyor. Benim kv de adımı yazmış.
Hahahaaa belkide haklısın :) soğuk gelmiş kıza bende xanne diye kaydettim dio adıyla kalsa olmaz ne yazsam bilemedim dioKayınvalide gelini biraz daha tanıdıktan sonra kaydı "buluttan nem kapan" olarak değiştirecek kesin.
Kv nişanlıyken canım deBenim kv bir defa bile kizim demedi bana))) Sen gelinsin derdi)))
Daha nişanlilar, gelin demesi normal.
Yani. Ama tek gelin diyedir. Biz iki geliniz.O yine iyi isim var belli :)
Hahahaa mantıklı söliyimmArkadasiniz da kaynana diye kaydetsin ödeşsinler
Ya beni ev sahibim kiraci diye kaydetmis ki beni cook sevdigini söylüyor ,methiyeler düzüyor suratima vs buna bile bi tuhaf oldum :)) ne bileyim herkesin bi adı var en azindan.Saygı ,görgü meselesi mi nedir bilemedim.mesela ben kv mi sevmem ona rağmen Nazmiye anne diye kaydettim bilemiyorum..herkesin bakis acisi farkli tabii saygi duyarimSoğuk geldi diyo o da anlamadım
Yani o da onu diyo benm bi adım var diyoYa beni ev sahibim kiraci diye kaydetmis ki beni cook sevdigini söylüyor ,methiyeler düzüyor suratima vs buna bile bi tuhaf oldum :)) ne bileyim herkesin bi adı var en azindan.Saygı ,görgü meselesi mi nedir bilemedim.mesela ben kv mi sevmem ona rağmen Nazmiye anne diye kaydettim bilemiyorum..herkesin bakis acisi farkli tabii saygi duyarim
Dert mi arıyosunuz arkadaş ya ...
de daha sevgiliyken anne diyenler var bu kızlar nerde büyüyor ne yiyor ne içiyor ya da ben uzaylıyımKac yillik kayinvalidem kv diye kayıtlı
Ki onlar daha nisanli ne annesi
Benimsemek icin daha erken degil mi? Arkadasiniz benimseseydi size arasam mi diye sormazdi hemen arardi, hatta evine bile giderdi.Bu iyi bşy değil ki benimsememiş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?