Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysen74 benimde belirtilerim içnde göğüs ağrısı vardı dokunamıyodum

benimde adetime iki gün var göğüsüm ağrıyo ucu değil ama belimde ağrıyo oldum olacakmısım gibi ozaman bende hamileyim :teytey: :teytey:

kıs olurmu kaçmak ...hele hamişken daha kötü...adam kendini kullanılmış hisseder...bebişim oldu dahada yok dermiş gibi

valla dedi bile onu bnede evet yeni mi anladın seni kullandım dedim adam şok oldu öle kaldı karşımda canım 2 gündür karnımda ağrı var ara ara sancı gibi o yüzden tedirgin olduğum için adamdan kaçtım bugün kaçamam artık

ben seni replediğimde artı puan geliyo ya olceyeste eksi vermiş yani eksi puankötükedihüso

ben bazılarını repliyemiyorum sineme sana dileğe yaptım olmadı.firdevse olcayelise yaptım oldu bişe aaanlamıyorum :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

canlarım benimki geldi ben kaçtım......malatya44 inan ki artı veriyodum verdiysemde yanlışlık olmuş affet beni olur mu mafoldumbena.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

arka arkayamı 20 tane verecem

sulezehraaaaaaaaaa nerdesin kıssssssssssssssssssssssss

kıslar bende çıkıyorum herkese hayırlı iftarlar

arka arkayamı 20 tane verecem

kocanamı eh dayanırsa ver canım ver kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok: fisfisfis :sm_confused: olurmuki :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…