- Konu Sahibi mercanayse
-
- #2.141
kıs ne kaçıyon adamdan hem ne demişler....kaçınılmazsa tadını çıkart die......tadını çıkart adamın hevesini kursağında bırakmasana yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
e sende ozaman sandalyeyi al ter çevir yani sırt kısmını öle karşıla onu öle otur iki bacaklar yanda aaaaaaaaaa kıslar yani valla açmayın beniş kapatamazsınız he sölimmmmm
e sende ozaman sandalyeyi al ter çevir yani sırt kısmını öle karşıla onu öle otur iki bacaklar yanda aaaaaaaaaa kıslar yani valla açmayın beniş kapatamazsınız he sölimmmmm
napayım yahu ben kanı herdaim kaynayan yerinde duramayan bir tipim ama bazen bir sakinlik çöküyo 1 sene gitmiyo valla one bende anlamış deilim ama genel olarak eglenceli bir karakterimdir şekerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
taaamam caanım eşim diyomus bizim avrat sapıtmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu faaantazisinede yeni tanık oluyorum der kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben kendİmden ŞÜphelenmeye baŞladım avep hamİlemİyİm
Kızlar ben kendİmden ŞÜphelenmeye baŞladım avep hamİlemİyİm
ayşen 74 hoşgeldin canım nasılsın
bu arada cmrm, firdevs2006, olcayelis, ozbek83+, rufeyde serra, sulezehra aloooooooooooooooooo nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu:mymeka:
rabbim bu eğlenceni mutluluğunu arttırsın canım gönlünde ne dileğin varsa kabul etsin inşallah :Saruboceq:
ayşen 74 hoşgeldin canım nasılsın
bu arada cmrm, firdevs2006, olcayelis, ozbek83+, rufeyde serra, sulezehra aloooooooooooooooooo nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu:mymeka:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden canım jartiyerlerime bakıyorum hangisini giysem diye kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
anam giy birini işte ne farkeder adı seksi zaten sen adamın kulagına jartiyerrrrrrrr desen giymiş kadar olursun zaten :))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız ben muradıma erdim bebişimi aldım göbişimde her ay habire habire yoruldum dinlenmeye çektim kendimi bu akşam kaçamam artık siz kaçmayın ama bebişler geene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?