Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız ben muradıma erdim bebişimi aldım göbişimde her ay habire habire yoruldum dinlenmeye çektim kendimi bu akşam kaçamam artık siz kaçmayın ama bebişler geene kadar

e sende ozaman sandalyeyi al ter çevir yani sırt kısmını öle karşıla onu öle otur iki bacaklar yanda aaaaaaaaaa kıslar yani valla açmayın beniş kapatamazsınız he sölimmmmm

taaamam caanım eşim diyomus bizim avrat sapıtmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu faaantazisinede yeni tanık oluyorum der kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

e sende ozaman sandalyeyi al ter çevir yani sırt kısmını öle karşıla onu öle otur iki bacaklar yanda aaaaaaaaaa kıslar yani valla açmayın beniş kapatamazsınız he sölimmmmm

şekrim vallahi ben bu gün salonu düşünüyom iii oldu bunu sölediğinde adam garipser bu ne hal düştünmü gel kaldırıyım der(gerçi benim ki her fırsattan istifade eder)ama az saf bı adam olduğunu düşünsene delikafadulden

ayşen 74 hoşgeldin canım nasılsın

bu arada cmrm, firdevs2006, olcayelis, ozbek83+, rufeyde serra, sulezehra aloooooooooooooooooo nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu:mymeka:

rabbim bu eğlenceni mutluluğunu arttırsın canım gönlünde ne dileğin varsa kabul etsin inşallah :Saruboceq:

vallahi he delikafadulden delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayşen 74 hoşgeldin canım nasılsın

bu arada cmrm, firdevs2006, olcayelis, ozbek83+, rufeyde serra, sulezehra aloooooooooooooooooo nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu:mymeka:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden canım jartiyerlerime bakıyorum hangisini giysem diye kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

olcayes neden bana eksi rep verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden canım jartiyerlerime bakıyorum hangisini giysem diye kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

anam giy birini işte ne farkeder adı seksi zaten sen adamın kulagına jartiyerrrrrrrr desen giymiş kadar olursun zaten :))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk
aslında regl 1 hafta var..ve eşimde haftaya varikosel ameliyatı olucak.doktor bu değerlerle de hamile kalırsınız demişti
hafif kramp şeklinde batmalar,göğüsler de şişkinlik bir de aşırı gaz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam canım karar verdim hangisini giyeceğime kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kız ben muradıma erdim bebişimi aldım göbişimde her ay habire habire yoruldum dinlenmeye çektim kendimi bu akşam kaçamam artık siz kaçmayın ama bebişler geene kadar

kıs olurmu kaçmak ...hele hamişken daha kötü...adam kendini kullanılmış hisseder...bebişim oldu dahada yok dermiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…