eveeeeeeeeeeet özbek gittiiiiii kocişi geldi onlar çalışıcaklar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkinin gelmesine 30 dk var:icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
beryal, cmrm, firdevs2006, ozbek83, rufeyde serra, sinemis84
kıs sustunus susumayın bakiiiim
bende çalışıcam:))
3 gündür ara verdim bende başlayım bari bbbugün kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kırmızı kart yemeden
cmrm başka dedikodu bulamadım canım yardımcı ol banaaa
canım şimdi düşünüyorum akşam nasıl fantazi yapım diye kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sende amuda fantazisi yap eşini amuda kalkarak bekle nasıl ama çok yaratıcıyım dime :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
canım şimdi düşünüyorum akşam nasıl fantazi yapım diye kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sende amuda fantazisi yap eşini amuda kalkarak bekle nasıl ama çok yaratıcıyım dime :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
aslında ramazan olmasa en güzeli kapıdan girer girmez üstüne atlıycankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ramazanda daha sakin davranmak gerek onun için yemekten sonra
ama gün içindede adamı kışkırtıcan msj la telefon edip beni özledin mi?ben seni özledim die falan.............
bayağı bir işe yarıyo geldiğinde bişey yapmana gerek kalmıyo...bi de sen bunu sorunca direk o an geliyo akıllarına zaten şekerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar adamı 2 gündür atlatıyorum karnım ağrıyo iyi değilim diye bugün kurtulamam ama elindn
citos geliyomuşşşşş çok sevindim
hakkaten süper ama o odaya gelene kadar sen o şekilde bekleyebilirsen ::::::::::)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooooo ben beni özlüyonmu faklan deil direk seni istiyorum len diyom koşa koşa geliyo valla :dance:
ooooo ben beni özlüyonmu faklan deil direk seni istiyorum len diyom koşa koşa geliyo valla :dance:
ben öyle bekleyemem belim ağrır başım döner midem bulanır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay sinem canım alemsin ha sende baya işler varmıs ders almak gerek senden :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?