GÜNAYDIN GÜZELİM..iyi sabahlar...allah hepimize iyi günler nasip etsin kızlar.tesekurler canım ıyım guzel bıbb gune basladım sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat
bende buradım kızlar:) kız kardeşimi 7 haftalık hamile kızlar ama hastanede 10 günde 4 kilo vermiş.doktorlar istifra etmesini durdurmayırlar en az 1-1,5 ay yatacak ki 9 ay da hastanede yatabilirsin demiş doktor.kımse yok ıkımız kaldık sanırım acrınsu
canım benim ara kanama olacak diye bir şey yok .o herkeste olmuyo onu kafana takma.kızlaarrr kimse yokmuuu????akannehirakannehirakannehir
vallahi ben buay hamile kalamam kesin .kocam hep şehirdışında buaralar.e bide yumurtlama gününde arakanama muhabbeti yok yaaa umut yok benden buay(((((((((((((((((((
neyse sağlık olsun bakalım...ramazandansonra çalışmalar son hız devammm.....
nerelerdesin şekerimheyyyyyyyyy kimsecikler yok mu
canım sende yoksun nerelerdesin bakim kötükedihüsokıslar ben benimkini fazla yormuşum adamcağız uyuya kaldı bende geldim topiğe bakiyim dedim ama kimsecikler yok....sizi gidiler sizi hepinis çalışıyonus dimiiiiii...
geçmiş olsun canım .bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah anneciğinemerhaba bayanlar uzun zamandır giremiyorum istanbuldayım düşük tehlikem var bebeğin eşi aşağıdaymış rahim ağzında bu yüzden sürekli yatıyorum annemin evindeyim pek internete giremiyorum çünkü annemde yok bebeğin cinsiyeti büyük olasılıkla erkek dedi doktyor yarın gene konturolüm var duanızı eksik etmeyin lütfen hepinizi öptüm hayırlı akşamlar
günaydın kızlar..iyi sabahlar ve güzel bir cuma günü diliyorum..nasılsınız bugün..
günaydın canım burdayım....canım benim ara kanama olacak diye bir şey yok .o herkeste olmuyo onu kafana takma.
nerelerdesin şekerim
canım sende yoksun nerelerdesin bakim kötükedihüso
geçmiş olsun canım .bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah anneciğine
günaydın tatlım nasılsın .
nerelerdesin bakim
herkes yaz diye tatilde ben kaldım walla topik bekçisi sırnaşık şey
canım merhab..günaydın ve güzel bir gün dilerim nasılsın canım..nohutumuz nasıl bakalım..inan özledim sizleri..eşimle önce tatil yaptık sonra iş değiştirdim..iyi de geldi anlayacağınız..tabi bu arada doktora gitmeyi de ihmal etmedim. buay rahim filmi çekilecek. inş. bundan zonra güzel gelişleler olcak...sen nasılsın canım..oğlumuz üzmüyor dimi seni..günaydın herkese
hayırlı cumalar canlarım
günaydın canım..iyi sabahlar..nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız? Cumanız mübarek, dualarınız kabul, göbişleriniz bebişlerle dolsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam canım..bende buradayım:)günaydın canım burdayım....
hoşgeldin kuşum[ı]günaydın canım burdayım....[/ı]
canımmmmmmmgünaydın kızlar nasılsınız? Cumanız mübarek, dualarınız kabul, göbişleriniz bebişlerle dolsun inşallah:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
canım merhab..günaydın ve güzel bir gün dilerim nasılsın canım..nohutumuz nasıl bakalım..inan özledim sizleri..eşimle önce tatil yaptık sonra iş değiştirdim..iyi de geldi anlayacağınız..tabi bu arada doktora gitmeyi de ihmal etmedim. Buay rahim filmi çekilecek. Inş. Bundan zonra güzel gelişleler olcak...sen nasılsın canım..oğlumuz üzmüyor dimi seni..
günaydın canım..iyi sabahlar..nasılsın?
selam canım..bende buradayım:)
hoşgeldin kuşum
canımmmmmmm
nasılsın
şafak 14
ayy ben de en az senin kadar heyecanlıyım .
Allah sağlıkla kurtarsın canım .
Kontrol ne zaman
biz iyiyiz canım
az kaldı doğuma
allah kısmet ederse 3 buçuk hafta falan var.
Senin içinde sevindim kontrollerine gitmişsin inşallah rahim filminde hayırlısıyla çekilir tedavine başlarsın .
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sağol canım iyiyiz ikimizde sen nasılsın kızımız nasılŞenizbugün kontrolümüz var cnm serdarı görmeye gitcemzemuszemusgünaydın citos nasılsın canım serdarımız nasıl bakalım? üzüyor mu annesini?
sanada hayırlı Cumalar canım...
beryal, hakca, neslihan165 günaydın kızlar ..
herkese hayırlı cumalar diliyorum ...
güzel bir gün dilelerimle .Rabbim herkesin kalbindeki güzel dilekleri nasip etsin ve sıkıntılarımızı gidersin .
beryalcim ,,,,,
eğer bugünde adet olmazsam yarın doktora gidip kan testi yaptırcam
tam 7 güm oldu bugün adetim gecikeli
bakarsın pazartesi hamile listesine geçerim inş.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?