Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydınlar hayırlı cumalar

:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım ya senide allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin canım amin çok sağol:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah.

vildoş paşam osmaniye acrin hakca sinem hepimizin cuması hayırlı olsun allahım dualarımızı boş cevirmesin

vildoş paşam osmaniye acrin hakca sinem hepimizin cuması hayırlı olsun allahım dualarımızı boş cevirmesin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım hepimizin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

akşama yine misafirim var ben bugün fazla takılamıycam ara ara girip bakacam

aamiiiiin sanada hayırlı bebeişler nasip et su mübarek günde istediğin dualarının hepsi kabul olsun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sanada hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasılsın ?ŞenizŞenizŞeniz
hoşbuldum canım Şeniz iyiyim çok şükür sen nasılsın :1hug:
akca gülüşüyle günaydın:)) vildancım hg. nasılsın? görüşemedik uzun zamandır.
kaydirigubbakcemile3 günaydın hakcam hoşbuldum
iyiyim ben çok şükür canım seni ve prensesimizi sormalı :ecrin_bebek:

saol canım seninde hayırlı cumaların olsun

oofffffff bugün son davetimi verecem artıkın çok yorulduğumu hissetmeye başladım
yemek temizlik yemek temizlik başka bişey yaptığım yok bu hafta akannehir

kolay gelsin canım bu hafta dolusun ne güzel

evet cnm önümüzdeki haftada ben gezerim artık o davet senin bu davet benim dermişim kaydirigubbakcemile3
haftaya kocik gececi ben evde yalnız iftar edecem süprizzzzz :teytey: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…