vildangel,sinemis, galevera , ayla ,malatya ,eleyna,osmaniye80 kıslaaar sizlere günaydın . hayırlı cumalar . yoksunuz uyuyormusunuz yoksa .... bugün cuma ya ben çok kalamıycam işler çok yoğun hepinize güzel bir gün diliyorum . arada bir fırsat bulursam kaçarım belki yanınıza ama şimdilik hoşçakalın .a.e.olun .a.s.
beryal, hakca, neslihan165 günaydın kızlar ..
herkese hayırlı cumalar diliyorum ...
güzel bir gün dilelerimle .Rabbim herkesin kalbindeki güzel dilekleri nasip etsin ve sıkıntılarımızı gidersin .
beryalcim ,,,,,
eğer bugünde adet olmazsam yarın doktora gidip kan testi yaptırcam
tam 7 güm oldu bugün adetim gecikeli
bakarsın pazartesi hamile listesine geçerim inş.:dance:
gÜnaydınnnnnnnnn herkeseeee.............
Hepİnİzİ ÖpÜyorummmmmmm......
Ya kızlar ben bu hafta hergece farklı ama ÇocuĞum olmuŞŞ gÖrdÜm ve hepsndede erkekdİ.....hayır olsun bakalım....
Bu arada herkese hayırlı cumalar rabbİm herŞeyİ gÖnlÜmÜze gÖre versİn.....
sanada canım allaha emanet ol byeee hayırlı haberlerele dön inşallah byeeeeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.a.s.
sağol canım iyiyiz ikimizde sen nasılsın kızımız nasılŞenizbugün kontrolümüz var cnm serdarı görmeye gitcemzemuszemus
GÜNAYDIN GÜZELİM..iyi sabahlar...allah hepimize iyi günler nasip etsin kızlar.
bende buradım kızlar:) kız kardeşimi 7 haftalık hamile kızlar ama hastanede 10 günde 4 kilo vermiş.doktorlar istifra etmesini durdurmayırlar en az 1-1,5 ay yatacak ki 9 ay da hastanede yatabilirsin demiş doktor.
sanada günaydın abyosun..canım kardeşinede Allah acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda toparlanır ve evine döner:1hug:
günaydın kuşlarım kızlar dr şimdi geldim yumoşlarım 20 mm olmuş dua edin kızlar inşallah bu ay tutar
sinemis canım günaydın nasıl oldun?
kızlar selam ne haber
ozbek günaydın canım hg. maaşallah hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım saolasın sen nasılsın bakem :)a.s.a.s.
özbekçim hadi hayırlısı hayırlı haberler olsun inşallah :Saruboceq:
kızlar selam ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?