Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vildangel,sinemis, galevera , ayla ,malatya ,eleyna,osmaniye80 kıslaaar sizlere günaydın . hayırlı cumalar . yoksunuz uyuyormusunuz yoksa .... bugün cuma ya ben çok kalamıycam işler çok yoğun hepinize güzel bir gün diliyorum . arada bir fırsat bulursam kaçarım belki yanınıza ama şimdilik hoşçakalın .a.e.olun .a.s.

sanada canım allaha emanet ol byeee hayırlı haberlerele dön inşallah byeeeeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.a.s.

amin canım amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Allah seninde gönlüne göre versin,güzel haberler vemen dileğiyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neslihan hg...sanada hayırlı Cumalar canım... canım erkek bebek iyidir hadi bakalım hayırlısı Allah hayra çıkarsın:1hug:

sağol canım iyiyiz ikimizde sen nasılsın kızımız nasılŞenizbugün kontrolümüz var cnm serdarı görmeye gitcemzemuszemus

canım benim bizde iyiyiz Allaha şükür. serdarıma el salla. bizi habersiz bırakma. sağlıkla bebişini gör inşallah canım...

günaydın kuşlarım kızlar dr şimdi geldim yumoşlarım 20 mm olmuş dua edin kızlar inşallah bu ay tutar

günaydın kuşlarım kızlar dr şimdi geldim yumoşlarım 20 mm olmuş dua edin kızlar inşallah bu ay tutar

ozbek günaydın canım hg. maaşallah hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özbekçim hadi hayırlısı hayırlı haberler olsun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…