canımcığım ben gidiyorum yinede doktora
gelince haber veririm
kıssslar görüşmek üzere
a.e.olun
GeÇtİ dÜnÜrÜm İshal ne kÖtÜ bİŞeymİŞ yaaaaaaa
rabbim sana açtık ellerimizi bu mübarek ramazan ayında bu mübarek cumada hastalara şifa dertlilere deva içi evlat hasreti ile yananlarada hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim günahlarımızı affet bizi iyi kul olmaktan ayırma yarabbim kötü yolda olanları düşmüşleri sen gör hidayet ver yarabbim bu mübarek ramazanda kimseyi aç bırakma yarabbim HAMİLE ARKADAŞLARIMIZA KOLAY DOĞUMLAR SAĞLIKLAR NASİP EYLE YARABBİM AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım o titizlik ve simetri hastalığı bende var ama bazen öle elim kolum kalkmıyo ki anca otur kalk otur kalk yapıyorum işleri sende öle yap diyom :1rolleyes::1rolleyes:
canım hakca çıktı sanırım .ben söylim son ana kadar normal doğum istiyorlar .ama allah korusun sorun olursa sezeryan olur ama gidiş hat normal o yüzden normal doğum yapacak hakcam
14 gün kaldı doğumuna .18 eylül de doğum yapacak allah kısmet ederse.
rabbim sana açtık ellerimizi bu mübarek ramazan ayında bu mübarek cumada hastalara şifa dertlilere deva içi evlat hasreti ile yananlarada hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim günahlarımızı affet bizi iyi kul olmaktan ayırma yarabbim kötü yolda olanları düşmüşleri sen gör hidayet ver yarabbim bu mübarek ramazanda kimseyi aç bırakma yarabbim HAMİLE ARKADAŞLARIMIZA KOLAY DOĞUMLAR SAĞLIKLAR NASİP EYLE YARABBİM AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nerde bu dilek akşama antalyaya bilet aldım kaçısın yok canım bekle geliyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BEKLERİM CANIM BAŞIMIN ÜSÜTNDE YERİN VAR :roflol::roflol::roflol: AMA ÇOK ÜZÜLMEMENE ÇOK SEVİNDİM CANIM ÜZÜLME TABİKİ CANIM YA ALLAHIM HAYIRLSINI NASİP ETSİN DEMEKKİ BÖYLE HAYIRLIYMIŞ PEKİ TAM BAŞALDI MI ADETİN SENİN ŞİMDİ O KADARDA DUA ETTİM SANA YAAA
kızlar 4444 duasına başlayacağımda daha önce okuyan var mı?
amin canım .sağol tatlım kalkıp kalkıp oturunca kaçırmışım gidişini. sen nasılsın?sen de o da diğer hamile arkadaslarda sağlıklı bir şekilde yavrunlarınızı alırsınız inşallah?
ben burdayımda evi biraz toplayım sabah yatakdan kalkar kalmaz dr gittim gelincede hemen size haber verdim şimdi biraz evi toplayım sonra kuran a gideyim gelirim yine
kıslar nerdesiniz sustunuz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito naniknanik naniknanik naniknanik delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?