Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay işallah canım ya bakalım bir hafta var daha öncede olabilr blmiyrum snein başladı mı kız adetin şimdi başlamadıysa hala şansın var demektir

az leke geldi baaşka bişe yok canım bel ağrım arttım karnım ağrıyo orucum bozulmusmudddur kı neyse bene gelene kadar bozmayım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

okadarda akşam geç satte çalışmaya bile devam etmiştim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama inşallah canım senden güzel haberler gelir

okadarda akşam geç satte çalışmaya bile devam etmiştim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama inşallah canım senden güzel haberler gelir

AY CANIM YA :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflolUR BAKALIM BELKİ OLMICAK NE BİLYORSUN ADETİN OLURSADA ÜZÜLME GELECEK AYA İŞALLAH CANIM AY BENİMDE HİÇ UMUDUM YOK CANIM KENDİMDE AH OLSA BÜYÜK Bİ SÜPRÜZ OLUR AMAN :umursamaz::umursamaz:SANMIYORUM OLUCAĞINI
SENİN SADECE BEL AĞRIN VAR LEKE GELDİ BİDE SANCIN MI VAR

evet canım bel arın ağrısı var eylül ayında biz servis dışıyız canım ekimi iple çekiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım ümitlerini bırakma bak ben öyle yaptım şuanda test tek çıktı gülüyorum bu ay olmadı gelecek ay zaten ben bayraam dönüşü doktorada gidecez eşimle kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 inşallah ekim ayında hamile kaalırım isteyen herkes :Saruboceq: :Saruboceq:

İŞALLAH CANIM BAKALIM GEÇEN AY NORMALDE 5 GÜN ÖNCE OLMUŞTUM EĞER GEÇEN AYKİNE GÖRE OLURSAM 2 GÜN SONRA OLMAM GEREK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Abyosun,marbley ve Özbekk nasılsınız kızlarrrrrrrr

İŞALLAH CANIM BAKALIM GEÇEN AY NORMALDE 5 GÜN ÖNCE OLMUŞTUM EĞER GEÇEN AYKİNE GÖRE OLURSAM 2 GÜN SONRA OLMAM GEREK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ozaman halaya baaaşlayım ben şimdiden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ozaman halaya baaaşlayım ben şimdiden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

YOK KIZZZ SAÇMALARSA ÖYLE OLUR DÜZENLİ OLURSAM BİR HAFTA SONRA OLMAM LAZIM İŞALLAH OLUCAKSAMDA DÜZENLİ OLURUM KIZ VARYA DÜŞÜNMEKTEN GALİBA RÜYAMDA HAMİLEYMİŞİM :roflol::roflol::roflol::roflol: SABAHTA EŞİMEDE DEDİM DÜYAMDA HAMİLEYMİŞİM DEDİM TERSİ ÇIKARMIŞ DEMEKKİ YOK BU AYDA :roflol::roflol::roflol:

Kızlar ne yapyorsunuz ya nasılsınız dedım kımse cevap vermıyor yaaaaaa

vardır inşallah canım öyle düşünmeyin ama çokta kendini kaptırma ben düne kadar kaptırdım aakşam kendi kendime düşündüm varsada yoksada hayırlısı olsun bundada bi hayır vardır dedim oyüzden test tek çizgi çıkınca üzülmedim öyle akşama doğrusunu bilmiyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdilik üzülme yok kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

YA NALAMADIM NEDNE KİMSE CEVAP VERMİYOR senağlamasenağlamasenağlama

görmemişlerdir canım boşver ya onadamı canımızı sıkalım.bazen bende okadar yazıyorum kımse cevap vermıyorum ben takmıyorum bile sitreslenmeye değmez görmemişlerdir delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

selammm kızlarrr

cmrmm ciğimm test yaptın mı ne oldu merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…