ay işallah canım ya bakalım bir hafta var daha öncede olabilr blmiyrum snein başladı mı kız adetin şimdi başlamadıysa hala şansın var demektir
bende istiyorumda acaba bitirebilirmiyim
bende bitirememekten korkuyorum.cumadan başlayıp cumaya bitirmek gerekiyormuş galiba. bazı yerlerde zaman sınırlaması yok kafam karıştı.
okadarda akşam geç satte çalışmaya bile devam etmiştim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama inşallah canım senden güzel haberler gelir
AY CANIM YA :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflolUR BAKALIM BELKİ OLMICAK NE BİLYORSUN ADETİN OLURSADA ÜZÜLME GELECEK AYA İŞALLAH CANIM AY BENİMDE HİÇ UMUDUM YOK CANIM KENDİMDE AH OLSA BÜYÜK Bİ SÜPRÜZ OLUR AMAN :umursamaz::umursamaz:SANMIYORUM OLUCAĞINI
SENİN SADECE BEL AĞRIN VAR LEKE GELDİ BİDE SANCIN MI VAR
dur ben mukabeleye gidiyorum hocaya bir sorayım sana 1ile 2 gibi haber verrim
evet canım bel arın ağrısı var eylül ayında biz servis dışıyız canım ekimi iple çekiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım ümitlerini bırakma bak ben öyle yaptım şuanda test tek çıktı gülüyorum bu ay olmadı gelecek ay zaten ben bayraam dönüşü doktorada gidecez eşimle kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 inşallah ekim ayında hamile kaalırım isteyen herkes :Saruboceq: :Saruboceq:
İŞALLAH CANIM BAKALIM GEÇEN AY NORMALDE 5 GÜN ÖNCE OLMUŞTUM EĞER GEÇEN AYKİNE GÖRE OLURSAM 2 GÜN SONRA OLMAM GEREK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ozaman halaya baaaşlayım ben şimdiden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
YOK KIZZZ SAÇMALARSA ÖYLE OLUR DÜZENLİ OLURSAM BİR HAFTA SONRA OLMAM LAZIM İŞALLAH OLUCAKSAMDA DÜZENLİ OLURUM KIZ VARYA DÜŞÜNMEKTEN GALİBA RÜYAMDA HAMİLEYMİŞİM :roflol::roflol::roflol::roflol: SABAHTA EŞİMEDE DEDİM DÜYAMDA HAMİLEYMİŞİM DEDİM TERSİ ÇIKARMIŞ DEMEKKİ YOK BU AYDA :roflol::roflol::roflol:
Kızlar ne yapyorsunuz ya nasılsınız dedİm kİmse cevap vermİyor yaaaaaa
süpürgemle şuan ucuyorum canım sen neyapıyosun
süpürgemle şuan ucuyorum canım sen neyapıyosun
YA NALAMADIM NEDNE KİMSE CEVAP VERMİYOR senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?