vediaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ses ver yaaaaa
öyle tabi sinemciğim.inşallah gelecekler yaramazlarda önce nazlanaıyorlar.yüzümüz gülecek en kısa zamanda.
iyiyim tatlım sen nasılsın.minnoş nasıl?
iyiyim canım hoş bulduk sen nasılsın kızımız nasıl az kaldı allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin canım
hoş bulduk canım sanad ahayırlı cumalar nasıslın ben iyiyim allaha çok şükür
sinemciğim çok üzüldüm . tekrar bir kontrol edicem olmazsa yine gidicem birazdan doktora merak ediyorum içerde neler oluyor ya
ya neyse ağlamıycam tutucam kendimi
hayırlısı diycem 1 ay daha bana kaldı daha hızlı kilo veririm diycem ve oraya odaklanıcam .
sinem canım bugün kolların bana ayitti unutma tek çizgi çıktı bilmiyorum ama okadarda üzülmedim çok dua etmiştim demekki zamanı değilmiş canım ağlamaktanda vazgeçtim gözlerim ağrıyo
kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun. görüşmek üzere...
ALLAAAHHHHHH GEL ANNEM GEL KOLLARIMAAAA afferin ağlamakta neymiş sevinç gözyaşları dökücez biz ondan harcamamak gerek dime ama canım hadi bakalım yavaş yavaş sen gel şöle bakıyım :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evet geldik canım nasılsın .paşam geldi
amin canım inşallahinşallah canım sağlıkla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
okyanustanda güzel haberler alırız sağlıkla kurtulurlar inşallah
hoşgeldin şeker kaydirigubbakcemile2a.s.hoşbuldum canım herkese günaydın hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
sağol dünürüm iyiyizberyalim nasılsın paşam nasıl
selam canımSlm kızlar nasılsınız
inşallah çatlarlarda hamile kalırsın canım .günaydın kuşlarım kızlar dr şimdi geldim yumoşlarım 20 mm olmuş dua edin kızlar inşallah bu ay tutar
hayırlıs cumalar canım kaydirigubbakcemile5herkeslere günyadın hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
he şöleeee dur bakalım belki yErleşme kanamasıdır belkide diildir ama öle surat asmak yok azim var çalışmak var sabır var bu mübarek günlerde bol bol dular var anlaştıkmı şekeriim E TABİ VERİLECEK KİLOLARDA VAR ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hakça doğum ne zaman kaçırmışım normal mi olacak yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?