selam canım hoşgeldin.slm şekerler ne habersinizz
evet canım ya nazlı bugün doruk .bende babaannesinin kucağına verdim azcık tut dedim ben kızlarla görüşecem .yazık uyutuyo kucağında.iyiyim beryalcim geldik bekliyoruz bakalım
aşımı olmuş paşam
geçmiş olsun..kolları ağrıyordur şimdi onun birde ateş yapar 2 gün idare edecen artık annesi
dil_nur, beryal+, divinity+, sumos23+ hekese merhabalar kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm şekerler ne habersinizz
hoşgeldin canımın içi Şeniz Şenizdil_nur, beryal+, divinity+, sumos23+ hekese merhabalar kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldin.
evet canım ya nazlı bugün doruk .bende babaannesinin kucağına verdim azcık tut dedim ben kızlarla görüşecem .yazık uyutuyo kucağında.
kaynanam pek iyi bana karşı bu sene doruk doğduya pek kıymetli oldu. bu arada bir sürü hediye almış bana bayanssulusmile
kıymetli oldum kaydirigubbakcemile3
SELAM CANIM .DORUKUMUN SÜNNETÇİ TEYZOŞU.
hoşgeldin dilnur nasılsın ne var ne yok beryalimmm sen nasılsın maşşallah yaa doruğumuz çok tatlıı allahımmm yerimm ben onuuu
hoşgeldin canımın içi Şeniz Şeniz
evet yaa bende babanneyi soracaktım
demek 1 numara oldun şimdi doruk paşa sayesinde kaydirigubbakcemile3
yesin onu teyzesi Şenizberyalim nasılsın canımselam canım hoşgeldin.
evet canım ya nazlı bugün doruk .bende babaannesinin kucağına verdim azcık tut dedim ben kızlarla görüşecem .yazık uyutuyo kucağında.
kaynanam pek iyi bana karşı bu sene doruk doğduya pek kıymetli oldu. bu arada bir sürü hediye almış bana bayanssulusmile
kıymetli oldum kaydirigubbakcemile3
SELAM CANIM .DORUKUMUN SÜNNETÇİ TEYZOŞU.
hayırlı haberlele gel canım benim .bebişimize iyi bak annecikayy yavrum benim canı acıyo demekki bende bu aralar iyiyim çok şükür iyi geçiyo yarın doktora gitcez ayda birkere artık gidiyoruz bakalım inş herşey yolundadır
anaaa herkez burdamı yavrular...özledim siziii...
hoşbulduk canım ne olsun uğraşıyoruz hala gelişme yok senden nbr :1hug:hoşgeldin dilnur nasılsın ne var ne yok beryalimmm sen nasılsın maşşallah yaa doruğumuz çok tatlıı allahımmm yerimm ben onuuu
hoşbulduk canım benim ŞenizŞenizhoşgeldin canımın içi Şeniz Şeniz
evet yaa bende babanneyi soracaktım
demek 1 numara oldun şimdi doruk paşa sayesinde kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım Şenizanaaa herkez burdamı yavrular...özledim siziii...
hoşgeldin mopsym canımcım Şenizanaaa herkez burdamı yavrular...özledim siziii...
evet inanmayacaksın düğünde bana bilezik bile takmayan kaynanam kalın altın bilezik almış .burdanda kalın bileklik aldı.1000 tl para verdi.dün dorukun muayne ücreti ve özel aşısının parasını verdi 300tl.kipadan 250 tl alışveriş yaptı eve.doruka bir koli dolusu kıyafet getirmiş memleketten .burdanda aldık.dorukun bez mama ıslak mendil her ihtiyacını alıyolar .çok değiştiler bana karşı.karadenizliler erkek bebeği çok severya ilk erkek torun olduğu için bayıldılar doruka.eeee oğlumun sayesinde bana da iyi davranıyolar.bir dediğim iki olmuyo.
kaynanatör maaş kartını bile verdi bana ne istiyosan ne lazımsa al gelinim dedi bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kadın ölecek sanırım çok iyilik yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yesin onu teyzesi Şenizberyalim nasılsın canım
geçen albümüne baktım tam sünnetlik olmuş bu dorukpaşa aklinialirimsmile
şaka bir yana maaşallah çok tatlı ya Şeniz
kız ona kıyılırmı bu çapkınlıkla o bizi kandırırdoruk paşa kaç herkes senin pipini kesmeye kararlı hayatını kaydıracaklar sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?