Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yesin onu teyzesi Şenizberyalim nasılsın canım
geçen albümüne baktım tam sünnetlik olmuş bu dorukpaşa aklinialirimsmile
şaka bir yana maaşallah çok tatlı ya Şeniz
çok teşekkür ederim canım sağol.rabbim sanada nasip etsin inşallah.
eee sünnet olacağı zaman sünnetini sen yapacan artık :jeyyar:
beryoş benbilirim doğum yaptı aşkımm.oğlu oldu...hatta sarılık olmuş çok üzülmüş.ama şimdi iyi herhalde..
ooyyyy kıyamam canım .hemen düzelteyim listeyi.
görüşürseniz bol bol su içirsin ve şekerli su içirsin bebeğe.biz öle yaptık.doktorların çoğu su içirmeyin diyo ama benim doktorum buna karşı.doğduğu günden beri doruk su içiyo ve sarılığı hafif atlattık.seninde aklında olsun .hatta hastanede hemen sıcak suya 2 kesme şeker attık ve az az içirdik kaymağıma.

heheeee küçük ama çok etkil doruk paşa.
walla şu an pek iyiler ama sonra ne olur bilemem.hatta şimdi sıkı dur kaynanatör doruka bakma için yaza kadar bizde kalacak.bakıcı tutma ben bakarım dedi.
önceden bakamam diyodu .oyy kurban olurum oğluma .
kaynanatörümü yola getirdi. :lepi:

iyiyim çok şükür dilnurcum öyle evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum bunaldım valla yat kalk otur tv izle nete gir sıkıldımm valla
aynı ben gibisin desene -tatlicadiarzu-
valla bende öyleyim hiç hareket yok yiyos içiyos kaydirigubbakcemile3

iyiyim çok şükür dilnurcum öyle evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum bunaldım valla yat kalk otur tv izle nete gir sıkıldımm valla
ne güzel senin yerinde olmak isterdim
bende hamile kalırsam evden hiç çıkmıycam tv izleyip nete girecem zemuszemus
kız ona kıyılırmı bu çapkınlıkla o bizi kandırır :asigim:

kandırır tabi o ne yawru çapkınlık dersini daha anne karnında aldı kaydirigubbakcemile3
çok canlar yakacak çook :lepi:
topiğimizin yakışıklısı :ecrin_bebek:

mopsy canım hoşgeldin tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah ya yanlış hatırlamıyosam senin eski nickin nilüfermiydi yanlışmı hatırldım yoksamm

evt tatlım nilüferim ben...
sağol sumoşum inşallah busefer bisorun olmaz.yarın doktora gideceğim bende...

adam olacak çocuk kaydirigubbakcemile3 büyümeden büyük işler yapmış helal olsun
kaynananda baksın kız bakıcıya para verene kadar paran cebinde kalır hemde kaynanan doruğa baktığı için size para verir sırnaşık şey sırnaşık şey

amin canım te vakitte inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
buarada sünneti ben yapacam tabi kirvesi olacam kadından kirve oluyomuydu yaw sırnaşık şey
fazlalığıda ileride ona hediye etmek için saklıycam kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk divincim diloşum...
beryoşum eskiler hep öyle yaparmış şekerli su verirlermiş.benimde ilk yediğim şey şekerli suymuş ama artık doktorlar pek vermiyor şekerin tadını almasın diyemi acaba bilmiyorum ki......
şekerli su sarılığa iyi mi geliyormuş

oooo kayınvalideye bak senn valla bizimkiler isterse 10 tane oğlum olsun yinede bizden bişeyler çekerler hiç sanmammm bana öyle maddi konuda yardımcı olcaklarını gerçi manevide pek işe yaramıyolarr

benimkilerde yapmazlardı .hatta düğünümde bana hiç bir şey yapmadılar ama doruk olduya erkek doğurdum diye ne yapacaklarını şaşrdılar.yakında kaynanam kucağına alıp gezdirirse hiç şaşımıycam.
şaka bir yana doruk doğunca çok değiştiler .hatta doğum masrafımı bile karşıladılar.
3000 tl hastane masrafımı bile kayınpeder ödedi.
karadenizliler erkek çocuğu daha çok severlerya ve oğlunun oğlu oldu diye ne istiyosam yapıyolar..
walla evlendiğimden beri hiç bu kadar iyilikle karşılaşmamaıştım .doruk iyiki doğmuş.

canım inşallah yarın müjdeli haberlerle gelirsin :Saruboceq:

başka erkek çocukları varmı yoksa beryal senin eşin tek erkekmi

caım sarılık yeterli kadar süt içmeyen bebeklerde olur.
yeni doğanlarda daha çok olur çünkü yeni doğdukları için emme yetenekleri gelişmemeiştir.
fazla ememez hemen uyurlar ve yeterli süt içemezler.
bazende annenin siti yetersiz olur yada annenin sütü hemen gelmez.
sıvı kaybı olan bebekte de doğum sarılığı olur.sütün yerini tutmasada bebeğin böbreklerinin çalışması için şekerli su veya normal su verilir .ben bebeğime verdim .herkesede tavsiye ederim .eskiden hep verirlermiş bize birşey olmamış bebeklerimizede olmaz .
suyun faydası oldu zararı olmadı bebeğime.
sarılığı çabuk geçti.

:asigim::asigim::asigim:
sende bu fırsatı sonuna kadar değerlendir canım bugüne kadar yapmadıklarının acısını çıkar :lepi:

Son düzenleme:
var ama diğerlerinin hep kızları var.
bizimki tek erkek torun .
doruk paşa tam paşalık yaşıyo

cnm ilk gelen süt sarı oluyor
benim ilk sütüm sapsarıydı ama maşallah fışkırıyordu prolaktin bende yüksek olduğu için kaydirigubbakcemile3 vildan boğuluyordu sırnaşık şey sırnaşık şey
çok şükür vildoşta sarılık olmadı
gözyaşı sarı geliyordu herkes bu sarılık olmuş dediler ama ebe süt sarısı dedi
zamanla sütün rengide açıldı vildoşta beyazladı kaydirigubbakcemile3
ama ben şekerli su vermedim çünkü sütüm çoktu

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :lepi:
ha gayret az kaldı gelmeyenlerde gelsin :teytey:

mopsy cnm keyfin yokmu senin hiç konuşmuyon
yoksa heyecanlımısın

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, acrinsu, beryal, Mopsy, sumos23+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…