çok teşekkür ederim canım sağol.rabbim sanada nasip etsin inşallah.yesin onu teyzesi Şenizberyalim nasılsın canım
geçen albümüne baktım tam sünnetlik olmuş bu dorukpaşa aklinialirimsmile
şaka bir yana maaşallah çok tatlı ya Şeniz
ooyyyy kıyamam canım .hemen düzelteyim listeyi.beryoş benbilirim doğum yaptı aşkımm.oğlu oldu...hatta sarılık olmuş çok üzülmüş.ama şimdi iyi herhalde..
hoşgeldin mopsym canımcım Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin
bilseydim böyle davranacağını daha önce doğururdum deseydin kaydirigubbakcemile3
vay anasını doruk paşanın kendi küçük etkisi büyük olmuş
allah muhabbetinizi arttırsın ne diyim aklinialirimsmile
aynı ben gibisin desene -tatlicadiarzu-iyiyim çok şükür dilnurcum öyle evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum bunaldım valla yat kalk otur tv izle nete gir sıkıldımm valla
ne güzel senin yerinde olmak isterdimiyiyim çok şükür dilnurcum öyle evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum bunaldım valla yat kalk otur tv izle nete gir sıkıldımm valla
kız ona kıyılırmı bu çapkınlıkla o bizi kandırır:asigim:
mopsy canım hoşgeldin tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah ya yanlış hatırlamıyosam senin eski nickin nilüfermiydi yanlışmı hatırldım yoksamm
heheeee küçük ama çok etkil doruk paşa.
walla şu an pek iyiler ama sonra ne olur bilemem.hatta şimdi sıkı dur kaynanatör doruka bakma için yaza kadar bizde kalacak.bakıcı tutma ben bakarım dedi.
önceden bakamam diyodu .oyy kurban olurum oğluma .
kaynanatörümü yola getirdi. :lepi:
amin canım te vakitte inşallah :Saruboceq::Saruboceq:çok teşekkür ederim canım sağol.rabbim sanada nasip etsin inşallah.
eee sünnet olacağı zaman sünnetini sen yapacan artık :jeyyar:
ooyyyy kıyamam canım .hemen düzelteyim listeyi.
görüşürseniz bol bol su içirsin ve şekerli su içirsin bebeğe.biz öle yaptık.doktorların çoğu su içirmeyin diyo ama benim doktorum buna karşı.doğduğu günden beri doruk su içiyo ve sarılığı hafif atlattık.seninde aklında olsun .hatta hastanede hemen sıcak suya 2 kesme şeker attık ve az az içirdik kaymağıma.
heheeee küçük ama çok etkil doruk paşa.
walla şu an pek iyiler ama sonra ne olur bilemem.hatta şimdi sıkı dur kaynanatör doruka bakma için yaza kadar bizde kalacak.bakıcı tutma ben bakarım dedi.
önceden bakamam diyodu .oyy kurban olurum oğluma .
kaynanatörümü yola getirdi. :lepi:
oooo kayınvalideye bak senn valla bizimkiler isterse 10 tane oğlum olsun yinede bizden bişeyler çekerler hiç sanmammm bana öyle maddi konuda yardımcı olcaklarını gerçi manevide pek işe yaramıyolarr
hoşbulduk divincim diloşum...
beryoşum eskiler hep öyle yaparmış şekerli su verirlermiş.benimde ilk yediğim şey şekerli suymuş ama artık doktorlar pek vermiyor şekerin tadını almasın diyemi acaba bilmiyorum ki......
şekerli su sarılığa iyi mi geliyormuş
hoşbulduk divincim diloşum...
beryoşum eskiler hep öyle yaparmış şekerli su verirlermiş.benimde ilk yediğim şey şekerli suymuş ama artık doktorlar pek vermiyor şekerin tadını almasın diyemi acaba bilmiyorum ki......
şekerli su sarılığa iyi mi geliyormuş
başka erkek çocukları varmı yoksa beryal senin eşin tek erkekmi
:asigim::asigim::asigim:ne güzel senin yerinde olmak isterdim
bende hamile kalırsam evden hiç çıkmıycam tv izleyip nete girecem zemuszemus
kandırır tabi o ne yawru çapkınlık dersini daha anne karnında aldı kaydirigubbakcemile3
çok canlar yakacak çook :lepi:
topiğimizin yakışıklısı :ecrin_bebek:
sende bu fırsatı sonuna kadar değerlendir canım bugüne kadar yapmadıklarının acısını çıkar :lepi:benimkilerde yapmazlardı .hatta düğünümde bana hiç bir şey yapmadılar ama doruk olduya erkek doğurdum diye ne yapacaklarını şaşrdılar.yakında kaynanam kucağına alıp gezdirirse hiç şaşımıycam.
şaka bir yana doruk doğunca çok değiştiler .hatta doğum masrafımı bile karşıladılar.
3000 tl hastane masrafımı bile kayınpeder ödedi.
karadenizliler erkek çocuğu daha çok severlerya ve oğlunun oğlu oldu diye ne istiyosam yapıyolar..
walla evlendiğimden beri hiç bu kadar iyilikle karşılaşmamaıştım .doruk iyiki doğmuş.
var ama diğerlerinin hep kızları var.
bizimki tek erkek torun .
doruk paşa tam paşalık yaşıyo
aynı eski günlerdeki gibi :teytey::teytey::teytey:bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :lepi:
ha gayret az kaldı gelmeyenlerde gelsin :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?