slm bayanlara.s.
aynı eski günlerdeki gibi :teytey::teytey::teytey:
slm canım hg a.s.slm bayanlara.s.
slm kızlar nasılsınız biz geldik bebeğimle
hg canım a.s.slm kızlar nasılsınız biz geldik bebeğimle
evet canım haklısın :kedi:evet cnm azıcık bi ayrılıktan sonra tekrar biraraya geldik şükür guclubacismile
doğrusu bunu bende merak ediyorum :uhm:hoşgeldinizz buyrunnnnnnnnn
bu arada topiğin sahibi mercanayşe 3 ayı geçti kapsama alanı dışında farkındaysanız
haberi olan varmı ayşe üyeliğini iptalmi ettirdi kızlar fisfisfis
bu kadar kendini yıpratma canım biliyosun bu derdin en büyük ilacı moral a.sben varya hiç bi bitkisel ilaca inanmıyorum allah istediği zman verecek isyan falan kalmadı bende 42 yaşındaki yengemin hamile olduğunu öğrendikten sora 19yaşında oğlu var kadın istemiyorum die ağlıyo soğan suyu falan içcem dio
işte allah böle istemeyene veriyosun bizleri böle yakıyosun ha bu yaptığın işmidur dedim benim için bebek bitti keyfi bilir diyorum artık istemeyenlere versin bana vermesin sınanmaktan bıktım isyan etttik edeceğimiz kadar günahsa günah napalım
ben varya hiç bi bitkisel ilaca inanmıyorum allah istediği zman verecek isyan falan kalmadı bende 42 yaşındaki yengemin hamile olduğunu öğrendikten sora 19yaşında oğlu var kadın istemiyorum die ağlıyo soğan suyu falan içcem dio
işte allah böle istemeyene veriyosun bizleri böle yakıyosun ha bu yaptığın işmidur dedim benim için bebek bitti keyfi bilir diyorum artık istemeyenlere versin bana vermesin sınanmaktan bıktım isyan etttik edeceğimiz kadar günahsa günah napalım
hoşgeldinizz buyrunnnnnnnnn
hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyor hayat
bu arada topiğin sahibi mercanayşe 3 ayı geçti kapsama alanı dışında farkındaysanız
haberi olan varmı ayşe üyeliğini iptalmi ettirdi kızlar fisfisfis
hg canım a.s.
evet canım haklısın :kedi:
hoşgeldin cnm buda benden sana Şenizherkese merhaba arkadaşlar tanıdığım tanımadığım herkese bol bol öpücükler gönderiyorum Şeniz ...umarım herkes iyidir
hoşbulduk canım nasılsın
ben oğluşumu kaçırayım burdan yoksa pipi elden gidecek kaydirigubbakcemiledoruk paşa kaç herkes senin pipini kesmeye kararlı hayatını kaydıracaklar sırnaşık şey
ohaoldumsmileohaoldumsmilekız ona kıyılırmı bu çapkınlıkla o bizi kandırır:asigim:
doğru diyosun wallahi sırnaşık şeysırnaşık şeyadam olacak çocuk kaydirigubbakcemile3 büyümeden büyük işler yapmış helal olsun
kaynananda baksın kız bakıcıya para verene kadar paran cebinde kalır hemde kaynanan doruğa baktığı için size para verir sırnaşık şey sırnaşık şey
alemsın diloşum sırnaşık şeyamin canım te vakitte inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
buarada sünneti ben yapacam tabi kirvesi olacam kadından kirve oluyomuydu yaw sırnaşık şey
fazlalığıda ileride ona hediye etmek için saklıycam kaydirigubbakcemile3
çıkarmammı ne istiyosam aldırıyorum .bayanssulusmilebayanssulusmile:asigim::asigim::asigim:
sende bu fırsatı sonuna kadar değerlendir canım bugüne kadar yapmadıklarının acısını çıkar :lepi:
cnm ilk gelen süt sarı oluyor
benim ilk sütüm sapsarıydı ama maşallah fışkırıyordu prolaktin bende yüksek olduğu için kaydirigubbakcemile3vildan boğuluyordu sırnaşık şey sırnaşık şey
çok şükür vildoşta sarılık olmadı
gözyaşı sarı geliyordu herkes bu sarılık olmuş dediler ama ebe süt sarısı dedi
zamanla sütün rengide açıldı vildoşta beyazladı kaydirigubbakcemile3
ama ben şekerli su vermedim çünkü sütüm çoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?