Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm bayanlara.s.

a..slm cnm hoşgeldin

kızlar geçen gün herbalistin birini dinledim adı aklıma gelmiyor şimdi fisfisfis
hamile kalmayı kolaylaştıran 3 bitki varmış
aslan pençesi
civanperçemi ve hayıt otu
mutlaka denemekte fayda var diyordu çokta iddalıydı
bende bugün hayıt aldırıyorum akşam gelirse kocik unutmazsa yani hemen başlıycam

slm kızlar nasılsınız biz geldik bebeğimle

hoşgeldinizz buyrunnnnnnnnn

bu arada topiğin sahibi mercanayşe 3 ayı geçti kapsama alanı dışında farkındaysanız
haberi olan varmı ayşe üyeliğini iptalmi ettirdi kızlar fisfisfis

ahh ahh hamile kalınca testi kaynanamın gözüne gözüne sokcam :Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldinizz buyrunnnnnnnnn

bu arada topiğin sahibi mercanayşe 3 ayı geçti kapsama alanı dışında farkındaysanız
haberi olan varmı ayşe üyeliğini iptalmi ettirdi kızlar fisfisfis
doğrusu bunu bende merak ediyorum :uhm:

ben varya hiç bi bitkisel ilaca inanmıyorum allah istediği zman verecek isyan falan kalmadı bende 42 yaşındaki yengemin hamile olduğunu öğrendikten sora 19yaşında oğlu var kadın istemiyorum die ağlıyo soğan suyu falan içcem dio
işte allah böle istemeyene veriyosun bizleri böle yakıyosun ha bu yaptığın işmidur dedim benim için bebek bitti keyfi bilir diyorum artık istemeyenlere versin bana vermesin sınanmaktan bıktım isyan etttik edeceğimiz kadar günahsa günah napalım

bu kadar kendini yıpratma canım biliyosun bu derdin en büyük ilacı moral a.s
kendine iyi bak kafanı bununla bulandırma ki bebişin sana daha erken gelsin
hiç umutsuzluğa kapılma :teselli:

ben inanıyorum
herşey allahın izniyle oluyor tabiki tedbir bizden takdir allahtan
biz gereken neyse yapalımda vermeyeceksede vermesin rabbim yinede şükür ederim şutarafagitti
çok şükür isyan ettirecek kadar çaresiz bırakmadı rabbim :Saruboceq:

ya öle deme herseyde bi hayır vardır ben de daha bı yıldır beklıyorum olmuyo yakınımda kurtaj olan bı akrabam vardı bu dusunduklerının aynısını bende dusundum ama yuce rabbım ınsallah bızıde gorucek bebeklerımızı bıze bagıslıycak sen kac senelık evlısın?

herkese merhaba arkadaşlar tanıdığım tanımadığım herkese bol bol öpücükler gönderiyorum Şeniz ...umarım herkes iyidir

sağa dönüyorum hamile sola dönüyorum bebek
birde bizim milletin iğneleyici laf sokmaları yokmu :umursamaz:
ona kalırsa benimde halam hamile kaldı 45 yaşında hemde kadın menapoza girdim sanarken
yumurtaya can veren rabbim bizede verir inşallah

hg canım a.s.

evet canım haklısın :kedi:

hoşbulduk canım nasılsın

doruk paşa kaç herkes senin pipini kesmeye kararlı hayatını kaydıracaklar sırnaşık şey
ben oğluşumu kaçırayım burdan yoksa pipi elden gidecek kaydirigubbakcemile
kız ona kıyılırmı bu çapkınlıkla o bizi kandırır :asigim:
ohaoldumsmileohaoldumsmile
doğru diyosun wallahi sırnaşık şeysırnaşık şey
alemsın diloşum sırnaşık şey
:asigim::asigim::asigim:

sende bu fırsatı sonuna kadar değerlendir canım bugüne kadar yapmadıklarının acısını çıkar :lepi:
çıkarmammı ne istiyosam aldırıyorum .bayanssulusmilebayanssulusmile

ne güzel canım benim .kızın sütün en güzelini içmiş.
zaten sarılık yetrelı süt içmeyen bebeklerde olur .ama süt az sa yada yeterli kadra doymuyosa bebek sarılık oluyo.ben arada su ve şekerli su da verdim .çay kaşığıyla.
aslında en iyisi anne sütü ama ben ilk zamalar emziremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…