Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bu kazayla nasıl hamile kalınıyor anlamıyorum anlayamıyorummmmmmmmmmmmmm

h.g. dilnurcum nasılsın görüşmeyeli
iyiyim canım ya sen nasılsınolumunekankayizsmile
aynı tas aynı hamam işte bende tedaviye başladım sonunda rahim filmi çekilicek adetten sonra onun korkusu var bugünlerde eyvahedigeldismile

aynı tas aynı hamam işte bende tedaviye başladım sonunda rahim filmi çekilicek adetten sonra onun korkusu var bugünlerde eyvahedigeldismile

korkma canım belki sana iyi gelir kapalı tüp filan varsa açılır bende çektirmmişitim tabi acıyo ama çabuk geçiyor belik rahim filminden sora inşallah meleğin gelir:Saruboceq::Saruboceq:

canım bu kazayla nasıl hamile kalınıyor anlamıyorum anlayamıyorummmmmmmmmmmmmm

bende hiç anlamıyorum canım ben kendimden korunmalıyım galiba kazada olmuyo nıyeyse bizde
kazaya fırsat vermıyoz düz yolda hızla gidiyoz ama yıne olmuyo :kedi: :kedi:

bende sizlerle yazıştıkca daha iyi oluyom be güzelim lülülülülülülülülülülülüŞeniz
yalnız ben seni hatırlayamadım canım ya galiba ben yokken aramıza yeni katılan arkadaşlardansın tanıdığıma memnun oldum inşallah güzel paylaşımlarımız olur :1hug:

niye böyle oluyosa canım biz bulamıyoruz onlar aldırıyorlar ne hikmetse
içim acıyo dışarda bi anneyle bebeğini görünce
kıskanmıyorum yeminle ama bende istiyorum ya

bende hiç anlamıyorum canım ben kendimden korunmalıyım galiba kazada olmuyo nıyeyse bizde
kazaya fırsat vermıyoz düz yolda hızla gidiyoz ama yıne olmuyo :kedi: :kedi:

evet valla anlamıyom valla bu millet öylemi demek zorunda kalıyor benim annemide vardı hiç kalmıyordu ama babam demiş oğlumuz bi tane bi daha olsun oğlan kız farketmez demiş annem hemen hamile kalmış valla hatta oda düşüt ikiz di onlarda hemen yaza varmadan annem bidaha hamile kaldı şimdi yaramzmı yaramz bi sıpamız varohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

korkma canım belki sana iyi gelir kapalı tüp filan varsa açılır bende çektirmmişitim tabi acıyo ama çabuk geçiyor belik rahim filminden sora inşallah meleğin gelir:Saruboceq::Saruboceq:
ay bilmiyorumki çok korkuyorum aklıma geldikçe fena oluyorum bazıları çok kötü şeyler yazmış ohaoldumsmile
birde sen nasıl çekilmiştin dijital ortamda mı ne çekiliyomuş galiba onu daha iyi diyolar benim yaptıracağım yerde tahminim öyle hayırlısı bakalım ama anestezi istemeyi düşünüyorum a.s

bende iyiyim canım
hayırlı olsun tedavin canım inşallah gelir bebişin

yalnız ben seni hatırlayamadım canım ya galiba ben yokken aramıza yeni katılan arkadaşlardansın tanıdığıma memnun oldum inşallah güzel paylaşımlarımız olur :1hug:

ben galiba ekim ayından beri burdayım canım inşallah diğer arkadşlarlada güzel günlerim hiç başka topiklere sevemedim benlülülülülülülülülülülülü

niye böyle oluyosa canım biz bulamıyoruz onlar aldırıyorlar ne hikmetse
içim acıyo dışarda bi anneyle bebeğini görünce
kıskanmıyorum yeminle ama bende istiyorum ya

dğn akşam canım aldıracağım diyince sinirlerim bozuldu.biz bulamıyoz millet hemen aldırma derdinde.doktor demişki o arkadaşa sende doğurganlık tipi var çok güldüm ama sen doğum konturol hapı filan kullan yoksa aldırınca hemen yıne kalırsın demiş

canım doktorun kendisi çekerse daha rahat olur valla dijital ortamı bilmemde ben tıp fakültesinde çektirmiştim ama doktorunla konuş o çeksin o zaman daha iyi olur sen bilirsin

dil_nur canım inşallah tedavin sonuç verir.rabbim kımsenın emeklerini boşa çıkarmasın

bende iyiyim canım
hayırlı olsun tedavin canım inşallah gelir bebişin
amin canım inşallah ya hemiz için öyle olsun :Saruboceq::Saruboceq:

ben galiba ekim ayından beri burdayım canım inşallah diğer arkadşlarlada güzel günlerim hiç başka topiklere sevemedim benlülülülülülülülülülülülü
doğru tahmin etmişim epeydir topikten uzak kaldım da ben :kedi:
gerçekten topiğimizdeki herkes çok sıcakkanlıdır doğru yerdesin kaydirigubbakcemile5

canım bende anesteziyle yaptırmıştım hiç duymadım bile
dr.sormamıştı bile bana anestezi istiyomusun diye
haberim yoktu iğneyi yapıyolar bende ağrı kesici sandım ne bilim bi uyndım yatıyorum odada herşey bitmiş

kıslar eleyna nerelerde bilen varmı.hiç gelmiyo

hatice benim teyzemde öyle bi hamile kaldı aman çocuğummu yokta çokta durumum yokta dedi kocasının gönlü razı olmadan gittiler aldırdılar şimdi allah ona bi de değilde ikiz verdi valla aldırmak istiyonmu teyse dedim ya zaten aldırdığımı şey bunlar dedi şimdi kuzu kuzu bakıyo valladelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…