amin kızlar saolun kendiliğnden hamile kalmıstı oda bende hayırlısı bakalım benimde kocam cagırıyo kactım güzeller yarın gelirim yine
dün eşimin arkadaşı geldi karısıyla.evlendikleri ilk ay hamile kaldı kıs şimdi doğum yaptı bebeği 10 aylık.sprayl taktırmıstı kaymıs bilmemişler hemen yıne hamile kalmıs aldıracakmıs ama bebeği çok küçük ikisine bakamam diyo.dedimki rabbim isteyene değil istemeyene veriyo.sinirlerim bozuldu ben senelerdir istiyom olmuyo kızın hemen kazayla oluyo anlamadım vallahı
iyiyim canım ya sen nasılsınolumunekankayizsmileh.g. dilnurcum nasılsın görüşmeyeli
hoşbulduk canım çok iyiyim sen nasılsın :1hug:
iyiyim canım ya sen nasılsınolumunekankayizsmile
aynı tas aynı hamam işte bende tedaviye başladım sonunda rahim filmi çekilicek adetten sonra onun korkusu var bugünlerde eyvahedigeldismile
canım bu kazayla nasıl hamile kalınıyor anlamıyorum anlayamıyorummmmmmmmmmmmmm
yalnız ben seni hatırlayamadım canım ya galiba ben yokken aramıza yeni katılan arkadaşlardansın tanıdığıma memnun oldum inşallah güzel paylaşımlarımız olur :1hug:bende sizlerle yazıştıkca daha iyi oluyom be güzelim lülülülülülülülülülülülüŞeniz
dün eşimin arkadaşı geldi karısıyla.evlendikleri ilk ay hamile kaldı kıs şimdi doğum yaptı bebeği 10 aylık.sprayl taktırmıstı kaymıs bilmemişler hemen yıne hamile kalmıs aldıracakmıs ama bebeği çok küçük ikisine bakamam diyo.dedimki rabbim isteyene değil istemeyene veriyo.sinirlerim bozuldu ben senelerdir istiyom olmuyo kızın hemen kazayla oluyo anlamadım vallahı
bende hiç anlamıyorum canım ben kendimden korunmalıyım galiba kazada olmuyo nıyeyse bizde
kazaya fırsat vermıyoz düz yolda hızla gidiyoz ama yıne olmuyo :kedi: :kedi:
ay bilmiyorumki çok korkuyorum aklıma geldikçe fena oluyorum bazıları çok kötü şeyler yazmış ohaoldumsmilekorkma canım belki sana iyi gelir kapalı tüp filan varsa açılır bende çektirmmişitim tabi acıyo ama çabuk geçiyor belik rahim filminden sora inşallah meleğin gelir:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım ya sen nasılsınolumunekankayizsmile
aynı tas aynı hamam işte bende tedaviye başladım sonunda rahim filmi çekilicek adetten sonra onun korkusu var bugünlerde eyvahedigeldismile
yalnız ben seni hatırlayamadım canım ya galiba ben yokken aramıza yeni katılan arkadaşlardansın tanıdığıma memnun oldum inşallah güzel paylaşımlarımız olur :1hug:
niye böyle oluyosa canım biz bulamıyoruz onlar aldırıyorlar ne hikmetse
içim acıyo dışarda bi anneyle bebeğini görünce
kıskanmıyorum yeminle ama bende istiyorum ya
ay bilmiyorumki çok korkuyorum aklıma geldikçe fena oluyorum bazıları çok kötü şeyler yazmış ohaoldumsmile
birde sen nasıl çekilmiştin dijital ortamda mı ne çekiliyomuş galiba onu daha iyi diyolar benim yaptıracağım yerde tahminim öyle hayırlısı bakalım ama anestezi istemeyi düşünüyorum a.s
amin canım inşallah ya hemiz için öyle olsun :Saruboceq::Saruboceq:bende iyiyim canım
hayırlı olsun tedavin canım inşallah gelir bebişin
doğru tahmin etmişim epeydir topikten uzak kaldım da ben :kedi:ben galiba ekim ayından beri burdayım canım inşallah diğer arkadşlarlada güzel günlerim hiç başka topiklere sevemedim benlülülülülülülülülülülülü
ay bilmiyorumki çok korkuyorum aklıma geldikçe fena oluyorum bazıları çok kötü şeyler yazmış ohaoldumsmile
birde sen nasıl çekilmiştin dijital ortamda mı ne çekiliyomuş galiba onu daha iyi diyolar benim yaptıracağım yerde tahminim öyle hayırlısı bakalım ama anestezi istemeyi düşünüyorum a.s
dğn akşam canım aldıracağım diyince sinirlerim bozuldu.biz bulamıyoz millet hemen aldırma derdinde.doktor demişki o arkadaşa sende doğurganlık tipi var çok güldüm ama sen doğum konturol hapı filan kullan yoksa aldırınca hemen yıne kalırsın demiş
kıslar eleyna nerelerde bilen varmı.hiç gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?