valla şaka bi yana düşünmüyor değilim hani
o güne gelelimde bakcaz artıkın
bide onu deneriz nolacakki
hosbulduk canlarım benim iyi diyelim iyi olalım üzgünüm görümcem 3 aylık hamileydi bebeği gelişmemiş bugün kürtaj oldu canım sıkkın:çok üzgünüm:. bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyo ya hadi hayırlısımafoldumben. ben sogan suyu yapmıstım faydasını gördüm bence deneyin:içelim:
hosbulduk canlarım benim iyi diyelim iyi olalım üzgünüm görümcem 3 aylık hamileydi bebeği gelişmemiş bugün kürtaj oldu canım sıkkın:çok üzgünüm:. bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyo ya hadi hayırlısımafoldumben. ben sogan suyu yapmıstım faydasını gördüm bence deneyin:içelim:
uyy birer tane altından 3 tane altın takarım hepinize kaydirigubbakcemile3
canım çok üzüldüm
herşeyde vardır bir hayır allahtan gelene kapımız açık
inşallah görüp göreceğiniz son sıkıntı olur canım
allah allah hayırdır inşalah canım görümcenede çok üzüldüm yani en azından hamile kalabiliyonz mevlam herkese bi dert veriyo ama dermansız dert vermesin derim :Saruboceq::Saruboceq:
vale canını sıkma canım hayırlı seyler dileki hayırlı seyler olsun kötüyü düşünme canım
ben bu ay klomen ve bal çörek otu karısımını yiyorum ama midemi bulandırıyo ya tatlılardan tiksindim resmen
divintiy canım maşallahın var kürler ustası olmusun canım.soğan kütünü bir hafta yaptım gecen ay adetimi geciktirdi ya klomen yada soğan.aama bu ay kist olusmadı soğan içtim ondan olabilir.
kızlar bilgisayar yavas gec yazarsam kusura bakmayın tammamı.canım hayırlısı diliyorum rabbime sıgındım ne güzel atlatmıstım bu seferde ona canım sıkıldı rabbim daha büyük acı göstermesin inşallahhhhhhh.allah büyük herseyde vardır hayır:sinifsinif:
cmrm canım çatlatma iğnen ovitrelleyse kol yada göbekten
prengly kalçadan oluyo
vale 14 canım sen osmaniyemisin ben bilmiyodum nick değiştirdiğini canım
hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği allah sabır versin zor
gelmemmi hiç...koşa koşa gelirim bebek sevmeye:roflol::roflol::roflol:
sen gl teyzzoş yeter
kızlar bilgisayar yavas gec yazarsam kusura bakmayın tammamı.canım hayırlısı diliyorum rabbime sıgındım ne güzel atlatmıstım bu seferde ona canım sıkıldı rabbim daha büyük acı göstermesin inşallahhhhhhh.allah büyük herseyde vardır hayır:sinifsinif:
klomen kist yapıyor kesinlikle
ben 1 ay klomen kullanıyordum 1 ay kist oluşuyordu ara veriyordum
soğan kadın rahmi için yaratılmış bir sebzeymiş
bütün herbalistler aynı şeyi söylüyorlar cnm
adet gecikmen soğandan olmamıştır
klomenle yumurtan oluşmuştur ama gelişmemişse ondan adetin gecikmiştir
ben 1 sene kızımda 2 sene de ikinci bebek için gide gele öğrendim artık
yumurtanın gelişmesine göre adetimi hesaplayabiliyordum
hatta birgün dr gittim ...o günde göğüs uçlarım dimdik oldular gerildikçe gerildiler
ultrasonla bakmadan önce doktora yumurtlamış olabilirim göğüslerim dikleşti dedim
kadın bi baktı gerçektende yumurtlamışım kaydirigubbakcemile3
canım olabilir aç karnamı yiyodun cokacimcoook
tabi canım güçlü olmak lazım allah görümcenede sabır versin inşalah vardır önceden bebeği :Saruboceq:
sen varya bu işin bayağı uzmanı olmuşun eee hocam başka başkakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?