Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cmrm canım çatlatma iğnen ovitrelleyse kol yada göbekten
prengly kalçadan oluyo

canım çok üzüldüm
herşeyde vardır bir hayır allahtan gelene kapımız açık
inşallah görüp göreceğiniz son sıkıntı olur canım

divintiy canım maşallahın var kürler ustası olmusun canım.soğan kütünü bir hafta yaptım gecen ay adetimi geciktirdi ya klomen yada soğan.aama bu ay kist olusmadı soğan içtim ondan olabilir.

allah allah hayırdır inşalah canım görümcenede çok üzüldüm yani en azından hamile kalabiliyonz mevlam herkese bi dert veriyo ama dermansız dert vermesin derim :Saruboceq::Saruboceq:

vale canını sıkma canım hayırlı seyler dileki hayırlı seyler olsun kötüyü düşünme canım

ben bu ay klomen ve bal çörek otu karısımını yiyorum ama midemi bulandırıyo ya tatlılardan tiksindim resmen

vale 14 canım sen osmaniyemisin ben bilmiyodum nick değiştirdiğini canım
hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği allah sabır versin zor

canım çok üzüldüm
herşeyde vardır bir hayır allahtan gelene kapımız açık
inşallah görüp göreceğiniz son sıkıntı olur canım

allah allah hayırdır inşalah canım görümcenede çok üzüldüm yani en azından hamile kalabiliyonz mevlam herkese bi dert veriyo ama dermansız dert vermesin derim :Saruboceq::Saruboceq:

vale canını sıkma canım hayırlı seyler dileki hayırlı seyler olsun kötüyü düşünme canım

kızlar bilgisayar yavas gec yazarsam kusura bakmayın tammamı.canım hayırlısı diliyorum rabbime sıgındım ne güzel atlatmıstım bu seferde ona canım sıkıldı rabbim daha büyük acı göstermesin inşallahhhhhhh.allah büyük herseyde vardır hayır:sinifsinif:

divintiy canım maşallahın var kürler ustası olmusun canım.soğan kütünü bir hafta yaptım gecen ay adetimi geciktirdi ya klomen yada soğan.aama bu ay kist olusmadı soğan içtim ondan olabilir.

klomen kist yapıyor kesinlikle
ben 1 ay klomen kullanıyordum 1 ay kist oluşuyordu ara veriyordum
soğan kadın rahmi için yaratılmış bir sebzeymiş
bütün herbalistler aynı şeyi söylüyorlar cnm
adet gecikmen soğandan olmamıştır
klomenle yumurtan oluşmuştur ama gelişmemişse ondan adetin gecikmiştir

ben 1 sene kızımda 2 sene de ikinci bebek için gide gele öğrendim artık
yumurtanın gelişmesine göre adetimi hesaplayabiliyordum

hatta birgün dr gittim ...o günde göğüs uçlarım dimdik oldular gerildikçe gerildiler
ultrasonla bakmadan önce doktora yumurtlamış olabilirim göğüslerim dikleşti dedim
kadın bi baktı gerçektende yumurtlamışım kaydirigubbakcemile3

tabi canım güçlü olmak lazım allah görümcenede sabır versin inşalah vardır önceden bebeği :Saruboceq:

cmrm canım çatlatma iğnen ovitrelleyse kol yada göbekten
prengly kalçadan oluyo

benimki kalçadan olandan canım ama keske kol olsaydı iğnedende çok korkuyorum ya bi saat yatarım hastanede kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

vale 14 canım sen osmaniyemisin ben bilmiyodum nick değiştirdiğini canım
hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği allah sabır versin zor

canım evet benim sildirmiştim kaydımı yeniden kaydoldum
saol canım ya önce ben sonra görümcem ablam kadarda severim
kendini allahım hayırlısını nasip etsin

:roflol::roflol::roflol:

sen gl teyzzoş yeter
gelmemmi hiç...koşa koşa gelirim bebek sevmeye

imtihan dünyası valem
hepimiz imtihan oluyoruz
sabır etmek en güzeli..rabbim sabrınızın mükafatını er geç verir inşallah canım

sen varya bu işin bayağı uzmanı olmuşun eee hocam başka başkakaydirigubbakcemile5

sen varya bu işin bayağı uzmanı olmuşun eee hocam başka başkakaydirigubbakcemile5

:kedi: en son kontrolde dr çileden çıkmıştı senmi doktorsun benmi demişti ve beni tüp bebeğe göndermişti :dilcikar:
uğraşamadı artıkın sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…