Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki kalçadan olandan canım ama keske kol olsaydı iğnedende çok korkuyorum ya bi saat yatarım hastanede kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hadi kız iğneden korkarmı insan korkma canım bende çok korkarım da ama napacaz sıpalar gelmesse

benimki kalçadan olandan canım ama keske kol olsaydı iğnedende çok korkuyorum ya bi saat yatarım hastanede kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

acımıyo canım korkma bebeğini düşün acımaz inşallah

tabi canım güçlü olmak lazım allah görümcenede sabır versin inşalah vardır önceden bebeği :Saruboceq:

gelmemmi hiç...koşa koşa gelirim bebek sevmeye

imtihan dünyası valem
hepimiz imtihan oluyoruz
sabır etmek en güzeli..rabbim sabrınızın mükafatını er geç verir inşallah canım

insallaaaaaaaahhhhhhhhhh canım inşalllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhh:Saruboceq:

canım ikinciydi ama cok istiyordu:çok üzgünüm:

canım yaşadığı zor bir durum 3. de olsa 5. de olsa insan üzülür kolay değil
tedaviylemi olmuştu yoksa kendiliğinden hamile kalabiliyormu görümcen

:kedi: en son kontrolde dr çileden çıkmıştı senmi doktorsun benmi demişti ve beni tüp bebeğe göndermişti :dilcikar:
uğraşamadı artıkın sırnaşık şey sırnaşık şey

eeee o zaman madem doktorda çileden çıktı vaybe hemde seni tüp bebeğe gönderdi ben kendim koyarım tüp bebeğini diyecektin sen onada

bende korktum iki aydır klomen kullanıyorum bu üçüncü ayım ama çok şükür hiç kist oluşmamıs.ben gecen ay soğan kürü uyguladım ondan yapmamıs olabilir.gecen ay zaten yumurtlamadım canım ben ondan gecikmiş ozaman

eeee o zaman madem doktorda çileden çıktı vaybe hemde seni tüp bebeğe gönderdi ben kendim koyarım tüp bebeğini diyecektin sen onada

vallaha güzel cevap o zaman aklıma gelse derdim alkisalkisalkis hiçbişey diyemedim :1ninca:

kocikim gelmek üzere heran çıkabilirim
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar

canım evet benim sildirmiştim kaydımı yeniden kaydoldum
saol canım ya önce ben sonra görümcem ablam kadarda severim
kendini allahım hayırlısını nasip etsin

canım çok geçmiş olsun ben sen olduğunu bilmeden okumuştum çok üzülmüştüm
vardır bi hayır canım
rabbim bidaha göstermesin tez zamanda ikinizide sağlıklı bebişler versin inşallah

neysemmmmmmmmmmmm güzel seylerden konusalım bende arastırmaya gidicem tekrarlayan düşüklerden dolayı umarım bişe cıkmaz.
bide kızlar ben sogan suyu içtigim ay kahve rengi lekeler döktüm o ay adetimi hem sancısız hemde siyah siyah kan dökmüştüm sonraki ayda önce allahın izni sonrada sifa niyetine içtiğim sogan suyu işe yaradı bence tavsiye ederim

vallaha güzel cevap o zaman aklıma gelse derdim alkisalkisalkis hiçbişey diyemedim :1ninca:

sen dicektin kadına senle bilmiyoz bu işi ben kendim yaparım bebeğimi dicektin hayret nasıl aklına gelmedide demidin sen hayretdelikafaduldendelikafadulden

dil_nur hoşgeldin canım nasılsın

kızlar bende kaçar başım agrımaya başladı allahım herkesin hakkında hayırlısını versin sizlerede bebiş versin iyi geceler kızlar

canım yaşadığı zor bir durum 3. de olsa 5. de olsa insan üzülür kolay değil
tedaviylemi olmuştu yoksa kendiliğinden hamile kalabiliyormu görümcen

sağlık olsun canım olacakla öleceğe çare bulunmazmış :sinifsinif::sinifsinif:

canım çok geçmiş olsun ben sen olduğunu bilmeden okumuştum çok üzülmüştüm
vardır bi hayır canım
rabbim bidaha göstermesin tez zamanda ikinizide sağlıklı bebişler versin inşallah

amin kızlar saolun kendiliğnden hamile kalmıstı oda bende hayırlısı bakalım benimde kocam cagırıyo kactım güzeller yarın gelirim yine

dün eşimin arkadaşı geldi karısıyla.evlendikleri ilk ay hamile kaldı kıs şimdi doğum yaptı bebeği 10 aylık.sprayl taktırmıstı kaymıs bilmemişler hemen yıne hamile kalmıs aldıracakmıs ama bebeği çok küçük ikisine bakamam diyo.dedimki rabbim isteyene değil istemeyene veriyo.sinirlerim bozuldu ben senelerdir istiyom olmuyo kızın hemen kazayla oluyo anlamadım vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…