Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş buldukkkk canımmm sende hoş geldin ...seni görmek ne güzel

teşşekkeürler canım iyim iftara napsam die bitaraftan düşünüp bitaraftan vakit geçiriyorum...

sunu yap ısdersen mercımek corbası frında patateslı tavuk pilav cacık guzel menu oldu canım bak of acıktım cokacimcoook hamişmisin sende canım

arkadaşlar hepinizi çok öpüyorummmm... daha yemek yapıcammmm.by

kızlar bişey sorcam ya rep verincew puan yükseliyo onu anladımda puan yükselince noluyo amaç ne onu anlamadım.o yüzdden hiç anlamıyorum hani birbirinizden rep istiyonuz ya hiç anlamıyorum

kızlar bişey sorcam ya rep verincew puan yükseliyo onu anladımda puan yükselince noluyo amaç ne onu anlamadım.o yüzdden hiç anlamıyorum hani birbirinizden rep istiyonuz ya hiç anlamıyorum

yaren35 bende bılmıyorum vallah ne ıse yarıyor canım

yaren 35 allahım ınsalah bu ay benımde bısıler olur canım ya pazar gunu bıttı adetım cok ısdıyorum bebişim olsun artık bu ay bol çalışmamız lazım

allahım ınsalah su mubarek gunde dualarımızı kabul et herseyın hayırlısını versın yarapbım:Saruboceq:

Bende Çıkıyorum kızlar kıb.aeo...
HoŞÇakalınnn

yaren 35 allahım ınsalah bu ay benımde bısıler olur canım ya pazar gunu bıttı adetım cok ısdıyorum bebişim olsun artık bu ay bol çalışmamız lazım

inşallahhhhhhh canım benim bütün dualarım senin ve diğer arkadaşlarımla.bol bol çalışın.bu arada benim doktorum demiştiki ilişki sırasındada belinin altına yastık koy bir iki tane demişti.bide ben valla sabaha kadar kalkmıyodum.hani bide derler ya yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki diye.(bigün var bigün yok)benim doktorum günübirlik demişti.yani o bir hafta hergün aralıksız.valla öyle yaptım hepsini aynen.tuttu.biraz uzun oldu valla pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…