burdayız canım sen bugünlerde kendine dikkat et üüşütme aaayağına çorap giy kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ben geldinmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pazar bıttı ısde adetım bugunden baslıyorum calısmalara havalar sıcak canım corap gıyımmı
pazar bıttı ısde adetım bugunden baslıyorum calısmalara havalar sıcak canım corap gıyımmı
ben geldinmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hg din canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
valla canım giy giy ben bu hafta çalışmalara başladım dünde günümdü inanmazsın çoraplarla çalıştım eşim sinem iyimisin aşkım çorap fantazinmi var dedi koptum gülmekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama malum iltihabım var üşütmemem gerek :)zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
selam kızlar ,
herkese iyi akşamlar .. benide adetim geçikti 5 gün oldu ama idrar testinde birşey çıkmıyor . kan testide yaptırmaya cesaretim yok . :bbo:
ay canım güldürdün beni haklısın canım benim suan dahi ayağımda çorap var arada bende arada çalışmada çıkarmıyorum yada ayağımı kaldırıp beklerken mutlaaka eşim aayağıma çorap giydirir kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk canım nasılsın ya bu net beni öldürdü heeee hep düşüp düşüp duruyom sonra günde 50 defa nasılsınız kıslar diye sormak zorunda kalıyorum ya -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
selam kızlar ,
herkese iyi akşamlar .. benide adetim geçikti 5 gün oldu ama idrar testinde birşey çıkmıyor . kan testide yaptırmaya cesaretim yok . :bbo:
kesinlikle haklısın ben daha önce asla giymezdim ne atlet ne çorap ama iş başa düşünce paşa paşa giyiliyomuş :)))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?