Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayız canım sen bugünlerde kendine dikkat et üüşütme aaayağına çorap giy kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

pazar bıttı ısde adetım bugunden baslıyorum calısmalara havalar sıcak canım corap gıyımmı

pazar bıttı ısde adetım bugunden baslıyorum calısmalara havalar sıcak canım corap gıyımmı

valla canım giy giy ben bu hafta çalışmalara başladım dünde günümdü inanmazsın çoraplarla çalıştım eşim sinem iyimisin aşkım çorap fantazinmi var dedi koptum gülmekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama malum iltihabım var üşütmemem gerek :)zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım inan ben özellikler yumurtlama dönemine yakın çorabımı çıkarmam ayağımdan.normaldede giyerim ben giy canım sen üşütme ilk ayaktan alınırsın

hoşbulduk yarenim beryal cmrm eleyna vedia kıslar sizede selam yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klava:

selam kızlar ,
herkese iyi akşamlar .. benide adetim geçikti 5 gün oldu ama idrar testinde birşey çıkmıyor . kan testide yaptırmaya cesaretim yok . :bbo:

hg din canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım nasılsın ya bu net beni öldürdü heeee hep düşüp düşüp duruyom sonra günde 50 defa nasılsınız kıslar diye sormak zorunda kalıyorum ya -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

iyi akşamlar vedia allaha emanet ol canım bye:a015:

ay canım güldürdün beni haklısın canım benim suan dahi ayağımda çorap var arada bende arada çalışmada çıkarmıyorum yada ayağımı kaldırıp beklerken mutlaaka eşim aayağıma çorap giydirir kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ,
herkese iyi akşamlar .. benide adetim geçikti 5 gün oldu ama idrar testinde birşey çıkmıyor . kan testide yaptırmaya cesaretim yok . :bbo:

canım ya inşallahhh hamilesindir.neden test yaptırmıyosunki.yaptır bence bu arada ilaç almamaya dikkat et.gerçi sen daha iyi bilirsinde

kesinlikle haklısın ben daha önce asla giymezdim ne atlet ne çorap ama iş başa düşünce paşa paşa giyiliyomuş :)))))))9

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 iyiyim canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

beryaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllll nerdesin yahu dünürümmmmmmmmm

selam kızlar ,

canım baya gecikmiş sen sabah aç karnına kan testi yap canım sitresten kurtul inşallah hamilesindir kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

allahım yarabbim bu mübarek günlerde hepimizi bebek haberleriyle sevindir hastalara şifa borçlulara edalar nasip eyle herkesin gönlüne göre ver yarabbim bizi iyi kul olmaktan ayırma yarabbim yoldan sapanları yola koy hidayet ver yarabbim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kesinlikle haklısın ben daha önce asla giymezdim ne atlet ne çorap ama iş başa düşünce paşa paşa giyiliyomuş :)))))))9

mecbur kalınınca nasıl yapılıyo canım ama ben şu atlet işini daha yapamadım giyemiyorum sadece bi yere giderken çıtçıtlı badi giiiyyyyyiyorum evde ne atlet nede çıtçıtlı badi giyebiliyorum belimden üşütüyorum ben kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

malatya 44 orays hoşgeldiniz kıslarrrrrrrrrrr :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…