allahım yarabbim bu mübarek günlerde hepimizi bebek haberleriyle sevindir hastalara şifa borçlulara edalar nasip eyle herkesin gönlüne göre ver yarabbim bizi iyi kul olmaktan ayırma yarabbim yoldan sapanları yola koy hidayet ver yarabbim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSaruboceq:
mecbur kalınınca nasıl yapılıyo canım ama ben şu atlet işini daha yapamadım giyemiyorum sadece bi yere giderken çıtçıtlı badi giiiyyyyyiyorum evde ne atlet nede çıtçıtlı badi giyebiliyorum belimden üşütüyorum ben kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:Saruboceq:
amin canım dillerin dert görmesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
aynen ama maalesef zorda olsa yap alıştır canım kendini ben kışın bile atlet giymem yan,i giymezdim şimdi seve seve giyeceğim :)))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam canımselam kızlar hayırlı günler nasılsınız beryalim canım doğuma az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın nohutu inşş öpüyorum hepinizi
canım nasılsıngelevera hakca beryal selamlar canlarım
hayırlısı olsun canım .selam kızlar doktordan geldim yumurtam 13 mm olmuş cuma yine kontrolüm var
canikom nasılsın .öpüyorum seni.herkese selamlar kızlar
günaydınlar
ben daha yeni kalktım
bugün ablamları yemeğe davet ettim çok işim var fazla kalamıycam ara ara bakıp kaçacam
selam canımslm kıslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hayırlısı canımdaha çok canım yaa adet tarihim 14'ü
perşembe günü aşılama oldum inşallah tutar şekercim
selam canım .slam kızlarrr....
inşallah canımmarbleyden ınsallah guzel haberlerle gelır bıze MERBLEYYYYY ICIN HAYDİN HALAYA:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi:
selam canım nasılsınslm kızlar nasılsınızzzzzzz?
hayırlısı olsun canımmerhaba ben geldim.sonucu aldım malesef.gene negatif
canım inşallah yüksek çıkmaz sonuçlarınvalla kızlar sabahın sekizinden beri hastanedeyim.mahvoldum.kan,idrar,şeker yüklemesi,şeker ölçümü,ultrason,tetenoz aşısı derken delik deşik oldum bugün yeni geldim çok yorgunum.sizlere bakmadan yatamadım
canım veriyoruz ya sen bize vermiyon :1shok:kızlar bana neden kımse rep vermıyorayrıca bu rep ne ıse yarıyor bılenvarmı kızlar?
yerim seni kuşummmmkaydirigubbakcemile5hoş buldukkkk canımmm sende hoş geldin ...seni görmek ne güzel
doğuma ne kadar kaldııı
dünürcüğüm geldimberyaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllll nerdesin yahu dünürümmmmmmmmm
BERYALCİM hiç sesin soluğun çıkmıyo geçmiştemisin yoksa
beryal nhb canım napıyosun
beryal öpüyorum seni k.i.bak listemizide öne alırsan sevinirim iyi akşamlar kızlar herkesten rep bekliyorum
merhaba kızlar nasılsınız eve yeni geldim bakim dedim kızlar ne alemde muğladaydım yeni döndüm çok uykum var yatacağım ama yatmadan sizlere bir merhaba demek istedim
hepinizi kocaman öptüm özellikle nohutumu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?