- Konu Sahibi countryquenn
-
tabiki de aynen..birbirimize destek olursak daha iyi olur..merhaba ben elbette katılmak isterim aslında çok fazlam yok ama üztüme yapışan bir kaç kiloyu bir türlü veremiyorum çok diyet yapamıyorum sadece dengeli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum buradan birbirimize destek olursak benim içinde motivasyon olur
tabiki de aynen..birbirimize destek olursak daha iyi olur..
boy ve kilon kaç?
160 boyunda ve 55 kiloyum canım yapabilirsem 50 kilo olmak istiyorum 5 kilo vermem lazım
verirsin merak etme
kendimize güvenelim..bunların eninde sonunda gideceğine inanalım
Bende katılmak istiyorum kızlar size . Boyum 178 kilom 75,5 58 olmak istiyorum önümde uzun bi yol var haydi hayırlısı diyelim :))
gel tabikii de hoşgeldinBende katilmak istiyorum yarın sabah tartinip başlayacağım boyum 159 kilom 62 sanırım 7~ 8 kilo vermek istiyorum
mrb hoşgeldinMeraba bende 172 boy 70 kiloyum 58 kiloya inmek istiyorum. :) Okudugum kadarıyla yakın hedeflerdeyiz. Ben de katılmak istiyorum. Hangi diyetleri yapıyorsunuz?Nasıl bir yöntem izleyeceksiniz?
hoş geldin canım aramızabu arada boyunu da kıskandım 170 lik halimle yanımda durma bence zaten boy takıntım var
tartıl tabii ki yazarsın kilonu..benim tartılmam için bi 40 gün beklemem gerekecekşuan tartım yanımda olmadığı için o günde memlekete gitcem ve hemen tartılcam ..o zaman yazarım buraya inşallah..kendi tartımdan başkasın da tartılmak istemiyorum açıkcası
yaza kadar bitirelim şu işi
Bende katılmak istiyorum kızlar size . Boyum 178 kilom 75,5 58 olmak istiyorum önümde uzun bi yol var haydi hayırlısı diyelim :))
Bende katilmak istiyorum yarın sabah tartinip başlayacağım boyum 159 kilom 62 sanırım 7~ 8 kilo vermek istiyorum
Meraba bende 172 boy 70 kiloyum 58 kiloya inmek istiyorum. :) Okudugum kadarıyla yakın hedeflerdeyiz. Ben de katılmak istiyorum. Hangi diyetleri yapıyorsunuz?Nasıl bir yöntem izleyeceksiniz?
maalesef reglimden dolayı ara verdimdiyet falan hayal bir kaç gün
tatlısızz alaahım düşünemiyorum bile
o yüzden en baştan başlıcam bi kaç sonra..reglimden dolayı sporda yapamam kesinlikle..
spor olmadan da diyet anlamsız benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?