merhaba 2014,hoşçakal kilolar

countryquenn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
123
4
16
35
İstanbul
evet..benim için yeni yıl şimdi başlıcak..yarın 1 ocak ve ben diyetime sadık kalacağıma söz vererek başlıyorum
bana katılmak isteyenler..bu yeni yılda sağlıklı bi şekilde verelim kilolarımızı ve yaza incecik girelim..herkesi kıskandıralım
benim için berbat bir yıldı 2013..bu yıl hepimize başta sağlık olmak üzere mutluluk,başarı,aşk dolu günler getirir inşallah

Son düzenleme:
merhaba ben elbette katılmak isterim aslında çok fazlam yok ama üztüme yapışan bir kaç kiloyu bir türlü veremiyorum çok diyet yapamıyorum sadece dengeli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum buradan birbirimize destek olursak benim içinde motivasyon olur

tabiki de aynen..birbirimize destek olursak daha iyi olur..
boy ve kilon kaç?

Bende katılmak istiyorum kızlar size . Boyum 178 kilom 75,5 58 olmak istiyorum önümde uzun bi yol var haydi hayırlısı diyelim :))

Bende katılmak istiyorum kızlar size . Boyum 178 kilom 75,5 58 olmak istiyorum önümde uzun bi yol var haydi hayırlısı diyelim :))

hoş geldin canım aramıza bu arada boyunu da kıskandım 170 lik halimle yanımda durma bence zaten boy takıntım var
tartıl tabii ki yazarsın kilonu..benim tartılmam için bi 40 gün beklemem gerekecek şuan tartım yanımda olmadığı için o günde memlekete gitcem ve hemen tartılcam..o zaman yazarım buraya inşallah..kendi tartımdan başkasın da tartılmak istemiyorum açıkcası
yaza kadar bitirelim şu işi

sabah 08:30 bir bardak limonlu ılık su
09:00 kahvaltı:
3 zeytin
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
yeşilçay
benim her zamanki kahvaltım bu...ara öğün:1 meyve(11:00)

Bende katilmak istiyorum yarın sabah tartinip başlayacağım boyum 159 kilom 62 sanırım 7~ 8 kilo vermek istiyorum

Meraba bende 172 boy 70 kiloyum 58 kiloya inmek istiyorum. :) Okudugum kadarıyla yakın hedeflerdeyiz. Ben de katılmak istiyorum. Hangi diyetleri yapıyorsunuz?Nasıl bir yöntem izleyeceksiniz?

Meraba bende 172 boy 70 kiloyum 58 kiloya inmek istiyorum. :) Okudugum kadarıyla yakın hedeflerdeyiz. Ben de katılmak istiyorum. Hangi diyetleri yapıyorsunuz?Nasıl bir yöntem izleyeceksiniz?
mrb hoşgeldin
ben diyetisyenimin verdiği diyeti uyguluyorum..test sonuçlarıma göre liste(herşey normal çıktı çok şükür) çıkardı
yediklerimi yazıyorum zaten
spor salonuna da gidiyorum hafta içi her gün 2 saat spor yapıyorum..boş vaktim çok olduğu için rahatım yani
evde de extra ebru şallı ile pilatese başladım bugün
valla istikrarlıyım inşallah hep böyle gider umuyorum:44:

canım sende boy takıntısı varsa ben ne yapayım
benim boy 160 bence boyun gayet iyi ve ideal

Bende katilmak istiyorum yarın sabah tartinip başlayacağım boyum 159 kilom 62 sanırım 7~ 8 kilo vermek istiyorum

yeni arkadaşlar katılmış topiğe hoşgeldiniz arkadaşlar
bende 5 kilo vermek istiyorum belli bir diyet uygulamıyorum sadece dikkat etmeye çalışıyorum birde spor yapmaya çalışıyorum her gün leslie yapıyorum

maalesef reglimden dolayı ara verdim diyet falan hayal bir kaç gün
tatlısızz alaahım düşünemiyorum bile
o yüzden en baştan başlıcam bi kaç sonra..reglimden dolayı sporda yapamam kesinlikle..
spor olmadan da diyet anlamsız benim için

aslında spor yapmak regli ağrılarına iyi gelebiliyo ama yapamam dersen de en azından diyeti bırakma canım tatlı gereksinimini sütlü tatlılarla karşılamaya çalış daha az kalori alırsın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…