merhaba 2014,hoşçakal kilolar

evet bende öyle yapıyorum zaten..aşırıya kaçmadan alıyorum..
tamamen bittikten sonra da diyetime ve sporuma dönücem tamamen inş

Ben bugün gündüz cok güzel dikkat ettim ama akşam yine dayanamayıp çikolata yedim off nasıl asacagim bu tatlı isini (((

bugün itibari ile başlamış bulunuyorum
sabah limonlu ılık su ile başladım
kahvaltı:1 kepek ekm
1 haşl yumurta
domates+3 zeyin+yeşilçay
sonrasında spora gittim ve 2 saat spor yaptımm

sabah : ilk önce sıcak su sonra nesfit
öğlen: bulgur pilavı ve nohut
akşam: omlet yapacağım sanırım :))
bir de 5 buçuktan 8 e kadar spor salonundayım

Herkese selamlar ..bugün bende diyete başladım ara ara gruplara girip katılım azlığından dolayı yarım kaldı son zamanlarda ipin ucunu çok kaçırdım ve anladım ki burda olmak bi yönden engelliyo fazla yemekten insani.şimdi de bi girip kendi günlüğumu hziirlayayim dedim birden bu başlık dikkatimi çekti yeni katılım olduğu için bende size katılmak istiyorum.boydan bahsetmussiniz ben hıc yazmayayim diyicem ama ...1.55 boy ve 58 li kilolarda dolaniyorum.son zamanlarda yediğim ictigimin hesabı yok eee yeter demiiii...bu günkü menumu yazi cam bende şimdi.

Sabah..
İki haşlama yumurta.

Ara.
3adet kuru incir.
Minik elma

Öğle..
1 yumurta büyüklüğünde kuru patlıcan dolması.
Bir lokma ekmek.
1mandalina

Ara...
kib.kutusu buyk. korokan.
Nescafe

Akşam..
1kase ev yoğurdu.
3 y.k.kozlenmis patlıcan yemeği
2 y.k.et kavurma şeklinde bisi yağsız sayılırdı.
2-3dlm kadar ekmek

3.5 lt kadar su gün içi toplamda.yatmadan öncede limonlu su icicem.yazınca fazla yemiş gibi gorunuyo ama az yedim birde ilk gün artık afff.

Son düzenleme:

mrb hoşgeldin
evet yaa benim boy takıntım var 170 im ama hiç memnun değilim diyorum niye 175 falan değilim yaa
buna da şükrediyoruz tabii..yani ne minyon ne uzunsun ya bi arada kalıyosun..en sinir bozucuda bu
neyse..ee ne kadar zamanda vermeyi düşünüyosun? yaz için hedefliyorum ben..maalum..yaza giyecek çoook şey var

İnsan oğlu hep fazla istiyo haliyle normal ben boynumun dezavantajini hiç yaşamadım evliyim çocuğum var. Bi yerden eksiğimi başka bi yerden kapatıyorum.Ama ışte kilo olunca kötü oluyo kısa boy kapatmiyo kiloyu gene iyi gorunuyorum gören zayifsin diyo ama ben memnun değilim 48-49 kilo olmak istiyorum yakın bi hedefim yok eskiden yeme düzenine donersem zayıflayacagimdan eminim ama haftada iki kilo falan gitsede fena olmaz yalnız spor yapma zamanım olmuyo is ev çocuk anca oturuyorum.ana 100 sguat yaptım gün içinde.elli + elli.fırsat buldukça kısa egzersizler de is görür gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…