- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Allah da konu sahibini güldürsünKarpuzu hayal etsen cocugun karpuzamı benzıcek
Sen bu adamı hala aklından aramamışsın actigin tüm konularda bu adam var
İlahi, çok yaşayınBeşiktaş belediye başkanının bana verdiği yetkiden aldım.
Hanımefendi acilen, çok acilen, hızlı hızlı, hemencecik bir psikolog bulun kendinize ve tedavi olun.
Eski platonik aşkı düşünmek değil bu yanlış anlıyorsunuz ben onu dusunrek sevistigimi demiyorum size aklıma geldi çünkü o zamanda vicdan azabı vardı ve vesevese yapıyordum sürekli istemsizce yoksa kimseyi aklımdan atamadigim yok tek atamadigim şey eşime duyduğum vicdan azabı zamanında neden hoslanmisim diye vicdan azabı yapıyorum şu güne geldik halen çünki esimi kaybetmek istemiyorum ve seviyorum abliyormusujuzOylseyse konu farkli
Konu sahibi surekli eski platonik askini dusunmektem cocugun da ona benzeyecegini dusuniyor artik demek
Ne derece dusunmekse bu
Her ilişkiye başlarken besmele çekmek gerekiyormus ben bunu biliyorum. Yorumları okuyup gülerken senin soruna cevap vermeden geçemedimNe zaman hamile kaldığınızı nereden biliyorsunuz? Hamile kaldığınızı düşündüğünüz ay her ilişkinizde besmele çekip o adamı mı düşündünüz? Yoksa o ay bir kere mi ilişkiye girdiniz? Besmele çekmek mi gerekiyor her ilişkinin başında? Yoksa sadece bebek niyetiyle ilişkiye girildiğinde mi? Gözünüzün önüne o an o adamın yüzü değil de tavandaki lamba gelseydi çocuğunuz ampule mi benzeyecekti? Kafamda deli sorularrrrr
Ayy öpeyim de geçsin öyleyseAcıttın şapşik
Ahahhahahahhahag bu iyiydi.Haram Gürel nedir
Konu fake geldı bana canikim. Enazundan ben bu konuya inanmak istemiyorum .28 yaşındaki bı kadın bunları söylüyo olamaz olmamalıAyy öpeyim de geçsin öyleyse. Psikolojim bozuk deyip duruyor. Neden çocuk yapıyorsun o zaman neden neden? Sonra yarın öbür gün senin çocuğun da benim çocuğumun psikolojisini bozacak
Hayır şaka yapmiyorum
Bu gerçek mi? Bunu yapan var mıdır yaaaa??Her ilişkiye başlarken besmele çekmek gerekiyormus ben bunu biliyorum. Yorumları okuyup gülerken senin soruna cevap vermeden geçemedim
KesinlikleKonu fake geldı bana canikim. Enazundan ben bu konuya inanmak istemiyorum .28 yaşındaki bı kadın bunları söylüyo olamaz olmamalı
Sevismeden once besmele mi cekiyorsunuz?? Gercek mi bu ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?