Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

Siz imi kurtaricak siz bukadar alay ederken ve bukadar anneligime ve kisiligime laf söylerken
Hanımefendi her şeyi bu kadar kişisel almayın, söylediğiniz o kadar imkansız ve anlamsız ki o yüzden insanlar böyle cevaplar verdi. Saçma bir düşünceymiş diye rahatlayabilirsiniz.

Eh, o zaman tedavi olmasın hiç. Ne gerek var tedaviye. Öyle anlatmışsınız ki tedavi gereksizmiş gibi. Kaldı ki denenmemiş bile bu yol, en azından deneseydi yani.

Bir psikolog olarak tedavi nasıl gereksiz diyebilirim? Size bu hastalığın seyrini anlatmaya çalışıyorum. Zordur ve yıllarca mücadele eden insanlar var. Bilgisi ve fikri olmayan insanların bu denli alaycı yaklaşımları da çok incitici. Hiçbir zaman bu ekranın karşısındaki insanın ne halde olduğunu bilemezsiniz. Bu denli hassas konularda da biraz nezaket el insaf!

Ben tedavi kolaydır demiyorum bu halde dünyaya çocuk getirmek bencilliktir diyorum, üzgünüm. Benim görüşüm bu yönde.

Hanımefendi her şeyi bu kadar kişisel almayın, söylediğiniz o kadar imkansız ve anlamsız ki o yüzden insanlar böyle cevaplar verdi. Saçma bir düşünceymiş diye rahatlayabilirsiniz.
Bu şekilde olmamalı hanim efendisen nasıl anne olcak sin o çocuğa yazık demek benim ne kadar agrim gitdi Biliyormusunuz siz suan ben zaten ağlaya agkaya açtım bu konuyu yardım bekledim annem uzakta paylaşamiyorum kardeşime yok gebelik iznindeyim ve tek rahat rahat içimi dokeblcgm yer burası oldugu icin

Hanımlar,
size kötü bir haberim var, en azından banlanacaklar açısından kötü bir haber, üyelik gerçek ve söylediği gibi obsesif, bu arada sorumu yineliyeyim alaycı ve geyik tarzı yorumlar, site kurallarına uygun olmayan yorumlar kötü içerik yapıldı mı?
Yapsanız iyi olur, yapmazsanız da sabaha kadar oturuyorum nasılsa, okumaya gayret eder bulurum nasılsa.

Tamam da burası internet ortamı burada her türlü insan her türlü yorum olabilir. Sizin şuan nasıl bir halde olduğunuzu kimse %100 bilemez, bu yüzden bu kadar üzülmeyin diyorum. Birden böyle bir soru okumak insanlara garip geliyor

Abla burda çok kandırılıyoruz hep ondan oluyo bunlar
H hayalcannn arkadaşım kendi adıma özür dilerim allah şifalar versin tedavini ihmal etme bebeğinle mutluluklar diliyorum

Ki ben den rahatsız da bir tanıdığım var suan Yeşilyurt hastanesi kapalı piskiyatri bölümünde ve ben onu ziyarete gitdim ve inabin elim ayağım buz gibi döndüm bu gebe halimle karsinizdaki insan bunları ciddiye alıp kendine zarar verse bunun vebalinde sizin de payını olur olucak demiyorum yanlış anlamayın beni ama biraz gerçekçi olalım ben obsesif hastayım ve bu hastalgimin en büyük ozelligi zaten bunların bu kadar saçma ve komik olduğunu bildiğim halde bu hastaligin hala bu kadar ağır ilerlemesi burda pohpohlanmak tabiki istemiyorum sadece sizler benden sağlıklı oldugunuz icin en azından ben kendimi buna inandiriyorum fikir bekliyorum oda alay edilmeden bu kadar küçük aslında istegim

Herkesin aklına gelebilir böyle şeyler. Gün içinde aklimiza ne iğrenç şeyler geliyor. Çok normal canım. Kendini hiç suçlu hissetme. Belki de OKB olabilir sende bana öyle geldi. Eğer OKB ise tedavisi var en azından hafifler. Bir sekilde bulunduğun şehirde araştır OKB konusunda uzman birilerini. Universite hastaneleri iyidir. Hiçbir sey olmayacak sen suçlu degilsin bunun takıntı oldugunun farkindasin gercek değil bu düşünce çok saçma ki sen de biliyorsun.

vesvese almis basini gidiyor. o dediginiz gercek olsaydi bende kocamla sevisirken kivanc tatli tugu aklima getirirdim cocugum model olarak dogardi.(asla bunu yapmam ornek)
birak bunlari olayin bu bolumune takilma diger konu daha vahim esinizi duygusal olarak aldatiyorsunuz bence

AsLinda gitdim ama gebe olduğum için ilaç tedavisi veremicgini soledi bana doktor kağıda yazı yazmami istedi bu aklıma gelenler obsesyon dan ötürü dur diye bir yazı ve ben aklıma geldıkçe yazdım ama bir işe yaramadı malesef :)

Siz hiç merak etmeyin, kahramanınız geldi
Topikteki alaycı geyikvari kurallara uymayan yorumlar kötü içerik yapıldı mı?

Mune, böyle bir konuda insanın ciddi kalabilmesi ne kadar mümkün? Hani inanılsa bi türlü, inanılmasa bi türlü. Geçmiş konulara baktım, aynı şekil devam ve bir çok insanın dediği tek şey "Gerçek isen, lütfen tedavi gör, ihmal etme, doktorunuz ile görüşün" vb. Bu kez de olabilecek en abuk konu ile geliniyor ve insan haliyle "Dalga mı geçiyor bu kişi bizimle?" diyor. Sonra nasıl ciddiye alınsın? :/ Bu profilde çok fake çıktı, ciddiye alsak bi dert almasak bi dert olduk Mune müdürüm, yorum yapmıyorum şahsen hani benzer konularda muallakta kalınca ama aleni dalga geçer gibi gelince tepki verme ihtiyacı da hissediyoruz.

ben kib yapmadım.
konu sahibine sorarmısın acaba neden polemik yaratacak mesajları alıntılayıp cevaplıyorda kaç kere sordum tedavi olup olmadığını, olmuyorsa düşünüp düşünmediğini.
zira sorusunun cevabı bu.geri kalan bütün muhabbet boş.

Duygusal olarak aldatdim yada bilmiyorum eskiden suan asla ole bir durum yok zaten olsa aman allah korusun

Başkalarını düşünüp sevişen sensin cicim ben değil

Tedavi olmayo denedim ama işe yaraMadi hanim efendi

Tedavi olmayo denedim ama işe yaraMadi hanim efendi

otuzuncu kere soruşumda millete laf yetiştirmekten fırsat bulup cevapladığınız için tşk ederim.
işe yaramadı derken ne kadar süre devam ettirdiniz?
uzun soluklu bir tedaviye ihtiyacınız var bence. pes etmeyin. zira ilk mesajımda da yazdım böyle yaşanmaz canınıza yazık.

Duygusal olarak aldatdim yada bilmiyorum eskiden suan asla ole bir durum yok zaten olsa aman allah korusun
tamam sorun yok o zaman.
seytanin oyununa geliyorsunuz vesvese oyle birsey ki insani durtulere hapseder.
zaten senin bu konuda zayif oldugunu bildigi icin senin bunu aklina takacagini bildigi icin iliski esnasinda o goruntu gelmis akliniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…