- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Ya sen kimbilir neler neler yaptın ben namussuz luk yapmadım canım benim tamam mı sen beni neyle sucluyorsun pardon ama ben esimi bu kadar sevmem bu kadar hasta olup kafama tamam zaten anladinmiAyrıca ha evliyken başkasını düşünmüşsünüz hoşlanmışsınız ha sözlüyken. Bir önceki konunuzda da sözlüyken olduğunu belirtmişsiniz zaten. Yani buralarda çok da doğru insan yanlış insan ayrımı yaparak bizlere aşalayıcı vicdansız bilmem ne diyebilecek doğrulukta değilsiniz.
Ahshshsjsj:)))Nedir sorun hiçbi şey anlamadım biz harala gürele dalmıştık besmele falan hak getire benim oğlan ondan mı çok hareketli ki
Dinimize vesveselere yer yok mu pardonİnsanları Allah'a havale etmeyi biliyor da. Dinimizde vesveselere yer olmadığını bilmiyor. Herhalde yanlızca işine geleni biliyor.
Rabbim yardımcınız olsun inşallahEvet buralar bana göre değil tam size göre
O zaman tedavi olacaksın! Burada saçma sapan şeylerle insanları çileden çıkarmayacaksın! Bir şeyle suçlayacak durum yok kendin yazmışsın zaten her şeyi.Ya sen kimbilir neler neler yaptın ben namussuz luk yapmadım canım benim tamam mı sen beni neyle sucluyorsun pardon ama ben esimi bu kadar sevmem bu kadar hasta olup kafama tamam zaten anladinmi
Amin inşallah teşekür ederimRabbim yardımcınız olsun inşallah
Esimi aldatmsiim gibi konsuyorsun peki bunun vebalini sen nasıl verceksin ??ben tedavi de olurum gerekirse ben hasta olduğumu zaten farkındayım ama siz farkında değilsiniz haSTA oldugumuO zaman tedavi olacaksın! Burada saçma sapan şeylerle insanları çileden çıkarmayacaksın! Bir şeyle suçlayacak durum yok kendin yazmışsın zaten her şeyi.
Ayrıca hiç de çileden çıkıyor gibi duruyorsunuz gayet egleniyorsunuz bence siz bana teşekür ederim o sıkıcı alaycı hayatınızda benim gibi komik bir olay buldunuz bugün yarın da bulursunuzO zaman tedavi olacaksın! Burada saçma sapan şeylerle insanları çileden çıkarmayacaksın! Bir şeyle suçlayacak durum yok kendin yazmışsın zaten her şeyi.
barı kıvanç tatlıtuğ falan düşünseydin
Hamilelik bir hastalik degil bildigim kadariyla ama konu sahibinin ciddi bir rahatsizligi var ve tedavi olmaliArkadaşlar beni yanlış anlamayın ama niye arkadsla öyle konuşuyorsunuz hamile yani
Hm anladım cnmHamilelik bir hastalik degil bildigim kadariyla ama konu sahibinin ciddi bir rahatsizligi var ve tedavi olmali
Hatta hamile kalmadan once tedavi olmaliydi
Tüpe benzemesi için tüpü düşünmen lazım tam o an! Yoksa olmazBizimki tüp bebek ya tüpe benzemez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?