Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

Neden alay edildiğini anlayamadım? Kadın zaten obsesif olduğunu belirtmiş. Takıntılı birine çok saçma hahhaha denmesi daha saçma bence.. Besmele cekilme konusu mu komik geldi diyeceğim ama her işin başında çekilir gariplik bunda da yok.
Konu sahibi eşine karşı vijdan azabı cekme onun gözünün önüne denanlık adrina vs geliyordur benzeme konusunda da olmax öyle şey gen dna var neticede
 
Esimi aldatmsiim gibi konsuyorsun peki bunun vebalini sen nasıl verceksin ??ben tedavi de olurum gerekirse ben hasta olduğumu zaten farkındayım ama siz farkında değilsiniz haSTA oldugumu
Bunları ben yazmadım siz yazmışsınız. Hayatınızda biri varken başka birinden hoşlanmak, ki adam için görünümünüze falan özen gösteriyormuşsunuz. İhanetin olması için bişey yaşanması gerekmez. Başka bir adamı sosyal medya hesabından arayıp bulmak adama kendinizi beğendirmeye çalışmak da ihanettir. Ki kafayı taktığınız adam da evli. Hiç bir şekilde elle tutulur yanınız yokken "sen neler yaptın kim bilir bilmem ne" demekle vicdanınızı aklayacaksanız. Buyrun. Sizin savaşınız kendi vicdanınızla. Burada insanlara vicdan dersi vermek yerine kendi vicdanınızı sorgulayın.
 

Koskoca genetik biliminin yapamadığını siz sadece düşünerek mi yapacaksınız?
 
Böyle bencilliğe anlayış gösteremeyeceğim şahsen. Tedavi olmadan hamile kalınmış. Karnındaki bebek de bu sorundan muzdarip olacak. Böyle bir anneyle büyümek kolay mı olacak? Hiç tedavi olacağını da sanmıyorum.
 
bancııı geldi hanıııım, toplayın bavulu çıkın kapıya, bancı geldiiii mapusa bir ikiiiii, yandınız diyorum başka da birşey demiyorum, gidenlerin ardından su dökmeyi unutmayın
 
barı kıvanç tatlıtuğ falan düşünseydin
Onuda sen düşünürsün artik
Ya ihanet hoslanmak begenmek oluyor oleyse sizin bu sabahtan beri yok David Beckham yok kıvanç tatlıtuğ hayranliklariniz sadece Masumiyet ole mi ben begendim ama kalkıp gidip birinin yuvasını yikmadim uzaktan beğendim sosyal medyadan da aratmadim bir kere fotosunu beğendim hemde şahsi fotosunu değil eşiyle olan ve bunun yanlış olduğunu anlayıp zaten vicdan azabı çektim lütfen bu durumu bu kadar ihaneye baglamayin bayanım egolarimiz var kendimizi begenme ve baskasinin da beğenmedi bunlari tatmin ediyor buda ole bişi özel olarak birine hazırlanmış olsam gider senden hoslaniyorum diye mesaj falan atardim çünkü gerçekten gözünü karartan ve isteyen biri bunu yapar benim ki sadece uçuşma gibi birsey ve emin olun bu sizede olmuştur yada elbet bir gün olur ozaman gorursunuz çok bilmiş hanim efendi . Sadiklik ve namusluk kavramını aşıp asmadigimi siz karar veremezsiniz !
 
Valla ben kimseyi beğendiğimi dile getirmedim. Sadece kendimden sorumluyum. Beni bağlamıyor bu sözler.
 

Hayat herzaman bu denli idealize ettiğimiz şekilde ilerlemiyor maalesef sevgili hanmadi .. Ayrıca hamile kalmadan önce tedavi olsaydı bile obsesyonları yine hamilelikle birlikte alevlenebilirdi. Obsesyonlar şekil değiştirebilir, artabilir, azalabilir. Ülkemizde terapi almak da hala lüks kategorisinde olduğu için çoğu insan sadece ilaçla yetinmek zorunda kalıyor maalesef. Hamilelikle birlikte bırakılan ilaçlar sonucunda da obsesyonlar pik yapıyor..
 
Eh, o zaman tedavi olmasın hiç. Ne gerek var tedaviye. Öyle anlatmışsınız ki tedavi gereksizmiş gibi. Kaldı ki denenmemiş bile bu yol, en azından deneseydi yani.
 
Bakin okuduğunuz her neyse okumayı bırakın belli ki iyi gelmemiş size.
Bilime inanın bilimsel şeyler okuyun.
Isterseniz sevistiginizi hayal edin gene de benzemez ya babasina ya size ya da akrabalarda birine benzeyecek çocuğunuz.
Saçma sapan düşünüyorsunuz bakın bu kadar kişi dalga geçmiş biraz ders cikarin kendinize.
Herkesi terslemeye çalışmak yerine bi düşünün ne kadar mantıksız bir soru sorduğunuzu gerçekten o kadar saçma ki dalga geçmemek imkansız.
Anne olmanıza ramak kalmış gidin tedavi olun. Kendiniz için olmasa bile o bebek için olun yani.
 
Kafa buluyor akşam akşam nickde hayalcan zaten hayal dünyası geniş arkadaşın geçen böyle hayalli.bir üye daha vardı sözde arkadaşının kocası için konu açmıştı tatile gidecekmiş diye eski evliliğinden oğluyla falan saçma tripler atmıştı burada belki aynı kişiler Mune
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…