merhaba arkadaşlar bizde bu süreden geçtik şükürler olsun oğlumuz 6 aylık

talhagizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
175
1
46
Gaziantep
benimde ablamın çocuğu olmuyordu 7 senedir tüp bebek yatırdık 1.denememizde dış gebelik oldu 2.denememizde dondurulmuşlarımız vardı onunla yaptırdık şükürler olsunki bu sefer oldu 2010 kasımında kucağımıza aldık şuanda 6 aylık oldu allaha emanet kısacası gidip gele gele çok şey öğrendim burada yazmamın sebebi ben bekarım ama bu olayın ne kadar sitresli bir dönem olduğunu gayet iyi biliyorum belki size bir faydam olur diye yazıyorum çünkü bizde bu siteden çok faydalandık sormak istediklerinize cevap verebilirim allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın sizde bizim gibi mutlu sonla bitirin

canım merhaba... Ablanın hikayesi benim hikayeme o kadar benziyor ki anlatamam. Bende 6 sene sonra oğluma kavuştum. İlk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. İkinicisini dondurulmuşlarla denedik.Eylül 28 oğlumu kucağıma aldım. Bizim problemimiz açıklanamayan infertiliteydi. Şükürler olsun ki oğlum benimle rabbim bu yolda emek harcayan herkezin dualarını boş çevirmesin. Bu süreçlerin ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir. Herkeze bol şans diliyorum bu yolda savır ve stres yapmmak çok önemli.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…