Merhaba arkadaşlar çok zor bir durumun içindeyim

zinzz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
82
9
18
Merhabalar arkadaşlar çok zor bir durumun içindeyim eşim cezaevinde ve oturduğum ev kiraydi ev sahibi evi satınca yeni alan kişi bir buçuk ay mühlet verdi evi boşaltmamiz gerekiyor cikicaz çıkmasına ama eşimin ailesiyle bir türlü anlasamiyorum kayınbiraderim bana iki seçenek sunuyor kayınvalide tarafinlyla aynı mahallede bir ev tutmak istiyor hayır dediğim zaman benden kötüsü olmuyor esim de bu duruma tepkisiz napicami bilmiyorum hem zamanım yok hem dayatma yapıyorlar

yahu siz tutun evinizi istediğiniz yerde taşının olsun bitsin. sizin aileniz yok mu? yardımcı olsunlar taşınmada size ondan medet ummanız niye anlamadım.
Bu aile çok enteresan keşke onalri tarif edebilcek kelime bulabilsem bizim başka bir şehirde evimiz var oranın kirası burayı karşılıyordu Satalim burdan alalım diyorum zaman kalmadı diyor kiraya verelim diyorum benim istediğim semtten tutacaz ozaman diyor napicami şaşırdım kaldım

Parayı kim verecek, masrafı kim karsiliyorsa onun dediği olur .Para sizden çıkmayacaksa el mahkum oturun itaat edin

Bu aile çok enteresan keşke onalri tarif edebilcek kelime bulabilsem bizim başka bir şehirde evimiz var oranın kirası burayı karşılıyordu Satalim burdan alalım diyorum zaman kalmadı diyor kiraya verelim diyorum benim istediğim semtten tutacaz ozaman diyor napicami şaşırdım kaldım
Eviniz varsa kendiniz satin ve evi kendiniz alın istediğiniz yerde sormaniza gerek yok ki!

Parayı kim verecek, masrafı kim karsiliyorsa onun dediği olur .Para sizden çıkmayacaksa el mahkum oturun itaat edin
Sizce bu doğrumu gerçekten siz olsaydiniz böylemi yapardiniz onun istediği yerdeki evleri bedava vermeyecekler maksat dediğim dedik olması öyle bir insan

Eviniz varsa kendiniz satin ve evi kendiniz alın istediğiniz yerde sormaniza gerek yok ki!
Şimdiye kadar ailede sermaye hep o adamın elinde olmuş kimse ona hayır bile dememiş hüküm kurmuş herkesin üstünde şimdi benim istediğim semt olsun dediğimde kıyamet koparıyor

diğer şehirdeki ev kimin üstüne?

Herkes ondan yana inanılmaz bir dayanisma var aralarinda benim eşimde abi de abi tutturmuş bir abi saygısi pasif kalıyor fikrini dile getiremiyor

Kirayı ve evin masraflarını kim ödüyorsa kararı o verir çünkü başka seçeneğiniz yok. Eşiniz yada siz karşılasaydınız başka ama dıdının dıdısı karşılıyor mecbursunuz.

Madem esiniz cezaevinde ve calismiyorsunuz, yapacak bir sey yok. Zorlamayın, hem ayrı ev tutacakmis, kayinbiraderin tuttuğu evde oturun.

Merhabalar arkadaşlar çok zor bir durumun içindeyim eşim cezaevinde ve oturduğum ev kiraydi ev sahibi evi satınca yeni alan kişi bir buçuk ay mühlet verdi evi boşaltmamiz gerekiyor cikicaz çıkmasına ama eşimin ailesiyle bir türlü anlasamiyorum kayınbiraderim bana iki seçenek sunuyor kayınvalide tarafinlyla aynı mahallede bir ev tutmak istiyor hayır dediğim zaman benden kötüsü olmuyor esim de bu duruma tepkisiz napicami bilmiyorum hem zamanım yok hem dayatma yapıyorlar
21 yydayız ve kadınlar hala mağdur hala çalışmıyor. Neden hayatınızı hiç planlamadan yaşıyorsunuz veya nasıl bu kadar gelişi güzel yaşıyorsunuz. İlerisini hiç planlamadığınız için şimdi mahkumsunuz istediklerini yapmaya

Back
X