Dava açınca durumun ciddiyetini anlar barışır diye düşünmek?? Devlet işlerini neden boşu boşuna meşgul ediyorsunuz?Merhaba arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ben 2 senelik evliyim esimle kavga ettik evden ayrıldım 3 aydır babamın evindeyim 3 aydır hiçbir şekilde gorusmedik ben ilk haftalarda birkaç kez aradım fakat bana cevap vermedi babamın evine gelirken boşanma kararı almıştık zaten ama dava açmadı 3 ay boyunca beni her yerden engellemiş birkaç kez teyzeme enisteme ve abime arattirdim onlarda cevap vermedi amacını kimse anlayamadı bende belirsizlikten sıkıldım ve gittim dava actm avukatının telefonlarına da cevap vermemiş bende ablasına mesaj attm anlaşmalı bosanalim kardeşine soyle avukatima geri dönsün diye yine dönmedi smdi bugün dava açıldı cevap vermediği için ne yazık ki çekişmeli açıldı sizce neden boyle davranıyor olabilir aklım allak bullak amacı ne sizce benim durumumu yasayan var mi aranızda ben belki dava açılınca durumun ciddiyeti anlar barisiriz diye düşünmüştüm ama sanırım öyle olmck
Kavga sebebinin neydi? Eğer o kadar büyütülmeyecek bi olaydan kavga edip gittiyseniz ve birde bunun üzerine arıyorsanız k.bakmayın ama ben olsam bende acmazdım telefonlarımı, 3 ay olmuş hiç mi merak etmediniz bi kere olsa insanlık adına ne yaptı nerde ne durumda diye gitmek aklınıza gelmedi mi ?Merhaba arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ben 2 senelik evliyim esimle kavga ettik evden ayrıldım 3 aydır babamın evindeyim 3 aydır hiçbir şekilde gorusmedik ben ilk haftalarda birkaç kez aradım fakat bana cevap vermedi babamın evine gelirken boşanma kararı almıştık zaten ama dava açmadı 3 ay boyunca beni her yerden engellemiş birkaç kez teyzeme enisteme ve abime arattirdim onlarda cevap vermedi amacını kimse anlayamadı bende belirsizlikten sıkıldım ve gittim dava actm avukatının telefonlarına da cevap vermemiş bende ablasına mesaj attm anlaşmalı bosanalim kardeşine soyle avukatima geri dönsün diye yine dönmedi smdi bugün dava açıldı cevap vermediği için ne yazık ki çekişmeli açıldı sizce neden boyle davranıyor olabilir aklım allak bullak amacı ne sizce benim durumumu yasayan var mi aranızda ben belki dava açılınca durumun ciddiyeti anlar barisiriz diye düşünmüştüm ama sanırım öyle olmck
Gitmek istedim mesaj attım gelicm diye gelme sakin bu sana ilk ve son mesajım bidaha da beni arama mesaj atma dedi bende gitmeye cesaret edemedim bursaya gelicm ve birlikte gidip anlaşmalı dava acicaz demiş birilerine diye duyumlar aldım ama gelmedi deKavga sebebinin neydi? Eğer o kadar büyütülmeyecek bi olaydan kavga edip gittiyseniz ve birde bunun üzerine arıyorsanız k.bakmayın ama ben olsam bende acmazdım telefonlarımı, 3 ay olmuş hiç mi merak etmediniz bi kere olsa insanlık adına ne yaptı nerde ne durumda diye gitmek aklınıza gelmedi mi ?
Bunun benzer bir olayını yasayan biri olarak yazıyorum, ne olursa olsun beni merak etmeyen birini ben hiç etmem, bu sadece telefonda bi kaç kez aramakla olmuyor
Bunu ben istemedim danışmak için avukatla görüştüm kendisine durumu anlatinca davayı açalım biz o zaman eline tebligat gidince belki geri çekilir amacını anlarız dedi.Dava açınca durumun ciddiyetini anlar barışır diye düşünmek?? Devlet işlerini neden boşu boşuna meşgul ediyorsunuz?
Barısmayı çok istiyorsan git ayağına !
Kesinlikle haklisiniz ama bu sessizliği beni korkutuyor zaten aile olarak çok inatçı ve kinci insanlar genetik sanırımDuvardan ses geliyor adamdan gelmiyor. Tam sinsi
Merak uyandırmaya dikkat çekmeye çalışıyor. Küsen erkek tipi çok itici
Siz yolunuzdan dönmeyin. Elbet geri dönüş yapacak
Problem neydı ??
Sizin amaç sanırm burnunu sürttürmekti .
Eşinizde dünden meraklıymıs gibi butun irtibatı kesmiş .
Neyse her şeer de bir hayır vardır.
Bu vesile ile gerçek yüzü ortaya çıktı .
Sen yolundan dönme . İstediği kadar çekişmeli olsun davanız.
Kesinlikle haklisiniz ama bu sessizliği beni korkutuyor zaten aile olarak çok inatçı ve kinci insanlar genetik sanırım
Çok uzun hikaye aslında ben son zamanlarda ilgisizsin diye çok tartisiyordum sonra faturam yuksek gelince kızdı bağırdı çağırdı ertesi gün doğum günümdü kutlamayinca kirildim neden diye sordum içimden gelmedi dedi bende küçücük bir iyiki doğdun sözünü de mi haketmedim diyince sen hiçbirşeyi haketmiosn dedi bende sinirlendim sinirle gidicm ben dedim oda git zaten yürümüyor mutsusuz gibi şeyler dedi
Çok uzun hikaye aslında ben son zamanlarda ilgisizsin diye çok tartisiyordum sonra faturam yuksek gelince kızdı bağırdı çağırdı ertesi gün doğum günümdü kutlamayinca kirildim neden diye sordum içimden gelmedi dedi bende küçücük bir iyiki doğdun sözünü de mi haketmedim diyince sen hiçbirşeyi haketmiosn dedi bende sinirlendim sinirle gidicm ben dedim oda git zaten yürümüyor mutsusuz gibi şeyler dedi
Niye kavga ettiniz merak ettim, ozel degilse belirtir misiniz?
Neysadece bu yüzden mi boşanıyorsunuz. Bunu bilmiyordum. ikinizde İlgincsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?