Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

Telefon faturam yüksek geldi diye internet aşımı yaptım fatura yüzünden beni babamın evine yolladı anlayacağınız doğum günümüde kutlamayinca herşey tozbiber oldu sinirle gidicm dedim git zaten yürümüyor gibi şeyler söyledi beni terminale bıraktı ve gitti
Boşanası varmış.

Ney:KK57: sadece bu yüzden mi boşanıyorsunuz. Bunu bilmiyordum. ikinizde İlgincsiniz

Hayır tabikide sadece bu sebep deil biz zaten hic anlasamiyorduk sürekli kavga vardı kendisi çok cimri onun deyimiyle tutumlu tabi bende ona ayak uyduramiyordum beni herşeyden kısıtlıyordu bide oraya gitme buraya gitme bunu giyme parfüm sıkma gibi gibi bisuru psikolojik baskı

Bu yüzden gittin yani baba evine ?
Maddi zorluklar mi vardi ?
Calisiyor muydun?

Hayır çalışmıyordum çok istiyordum ama izin vermiyordu her evde ister istemez maddi sıkıntılar olur bizimde nadiren de olsa olduğu olurdu tabi sadece sebep bu deil biriktirilmiş şeyler var aslında

Hayır tabikide sadece bu sebep deil biz zaten hic anlasamiyorduk sürekli kavga vardı kendisi çok cimri onun deyimiyle tutumlu tabi bende ona ayak uyduramiyordum beni herşeyden kısıtlıyordu bide oraya gitme buraya gitme bunu giyme parfüm sıkma gibi gibi bisuru psikolojik baskı
Tamam işte.
Allah kurtarmış.
Yat kalk şükret.
Çocuğun olsaydı daha zor olurdu.

Çok uzun hikaye aslında ben son zamanlarda ilgisizsin diye çok tartisiyordum sonra faturam yuksek gelince kızdı bağırdı çağırdı ertesi gün doğum günümdü kutlamayinca kirildim neden diye sordum içimden gelmedi dedi bende küçücük bir iyiki doğdun sözünü de mi haketmedim diyince sen hiçbirşeyi haketmiosn dedi bende sinirlendim sinirle gidicm ben dedim oda git zaten yürümüyor mutsusuz gibi şeyler dedi
hayır doğum gununu unutsa unuttum dese bu kadar kırılmayacaksın emınım .
Sen haketmıyorsun ne demek nedeni de faturanın fazla gelmesi .

Keşke o anda çözmeye çalışsaydınız karşıklı konusup bu kadar ufak bı problem için bu kadar buyutmeye ne gerek vardı .
Evlilik kolay mı kuruluyor :(

Hatan ne biliyor musun, cocuk oyuncagi gibi "kustum oynamiyorum, baska evim var " diye dusunup pat diye baba evine gitmen. Insan sinirliyken karar almamali, ikiniz de sinirliyken karar almissiniz ve gorunen o ki ikiniz de inatcisiniz ve burnunuz yere dusse egilip almazsiniz. Siz beraber olsaniz da birbirinizi cok yipratirsiniz bundan sonra. Hani cocukken olur ya," vuramazsin ki vuramazsin ki "diye delinin teki cikisir hic vurmayacaginizi dusunerek, elinizin tersiyle patlatirsiniz da soka girer, sizinki de aynen bu hikaye!

hayır doğum gununu unutsa unuttum dese bu kadar kırılmayacaksın emınım .
Sen haketmıyorsun ne demek nedeni de faturanın fazla gelmesi .

Keşke o anda çözmeye çalışsaydınız karşıklı konusup bu kadar ufak bı problem için bu kadar buyutmeye ne gerek vardı .
Evlilik kolay mı kuruluyor :KK43:

Unutması zaten mümkün deil ben sürekli hatirlatiyordum çok sakaya dalgaya vuruyordum yani oda guluodu ama yüzüme demese bile bana doğum günün kutlu olsun diye mesaj bile atsaydi bana kafiydi ben çiçek böcek asla beklemedm zaten hani hiçbirşey yapamiosa onu yapsaydi en azından demek istiyorum bende istemiyorum yuvamin yıkılmasını ama artik hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimden ne yazıkki

Unutması zaten mümkün deil ben sürekli hatirlatiyordum çok sakaya dalgaya vuruyordum yani oda guluodu ama yüzüme demese bile bana doğum günün kutlu olsun diye mesaj bile atsaydi bana kafiydi ben çiçek böcek asla beklemedm zaten hani hiçbirşey yapamiosa onu yapsaydi en azından demek istiyorum bende istemiyorum yuvamin yıkılmasını ama artik hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimden ne yazıkki
Evet bu saatten sonra sadece hayırlısı demek kalıyo maalesef.
Olur da eşinin aklı başına gelırse benden sana tavsiye ;
Asla ama asla böyle küçük şeyler için evi terketme.
Çok sınırlıysen kendını yarım ssaat odaya kapat. Derin derin nefes al . Sonra tekrar konusun .
Barışamazsanızda .
Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın..

Hatan ne biliyor musun, cocuk oyuncagi gibi "kustum oynamiyorum, baska evim var " diye dusunup pat diye baba evine gitmen. Insan sinirliyken karar almamali, ikiniz de sinirliyken karar almissiniz ve gorunen o ki ikiniz de inatcisiniz ve burnunuz yere dusse egilip almazsiniz. Siz beraber olsaniz da birbirinizi cok yipratirsiniz bundan sonra. Hani cocukken olur ya," vuramazsin ki vuramazsin ki "diye delinin teki cikisir hic vurmayacaginizi dusunerek, elinizin tersiyle patlatirsiniz da soka girer, sizinki de aynen bu hikaye!

Ne bilim iste bende çok sinirli biriyim agzima geleni pat diye söylüyorum ama smdi genellikle biraz ayrılık girip araya barisinca daha çok kıymet biliniyormuş falanda diolar ya siz smdi boyle diyince bilemedm :(

Evet bu saatten sonra sadece hayırlısı demek kalıyo maalesef.
Olur da eşinin aklı başına gelırse benden sana tavsiye ;
Asla ama asla böyle küçük şeyler için evi terketme.
Çok sınırlıysen kendını yarım ssaat odaya kapat. Derin derin nefes al . Sonra tekrar konusun .
Barışamazsanızda .
Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın..

Amin inşallah teşekkür ederim

Back
X