Selam arkadaşlar ben henüz 4 aylık evliyim ve ilk defa ailemden yaşadığım şehirden ayrılıp başka bir şehre geldim. Eşimin ailesi falan buradalar çokta iyi insanlar ama ruhsal olarak kendimi kötü hissediyorum ve ailemi özlüyorum aynı zamanda kendimi evliliğimde yetersiz kalıyor gibi hissediyorum evlendikten 1 hafta sonra işe başladım evime adapte olamıyorum çalıştığım için çok sık temizlik yapamıyorum yemeği genelde eşimin ailesinde yiyoruz evimde sürekli yemek de yapamıyorum aslında kendim yapmak düzenimi kurmak istiyorum fakat işimden dolayı fırsatım olmuyor ve aynı zamanda çikolata kistiyle savaşıyorum her ay kaç tane doktora gidiyoruz bebeğimin olmamasından da korkuyorum her bakımdan kendimi eşime karşı yetersiz hissediyorum bu konuda eşimde üstüme gelmiyor bana hiç bir şekilde olumsuzluk yansıtmıyor destek oluyor fakat ben üzülüyorum evimle eşimle ilgilenemediğim için onun benden uzaklaşmasından korkuyorum bu durum yeni evlenip şehir dışına geldiğim için yaşadığım bir alışma sürecimi yoksa hiç geçmeyecek mi bilmiyorum ve bir an önce geçsin istiyorum biliyorum tabi ki benim elimde ama düşünmeden edemiyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı bu süreci nasıl atlatabilirim fikir verir misiniz...