Merhaba arkadaşlar nişanlım ailemin yanina gelmiyor?

Gelmesi gerekirdi. Nurdan onemsemedigi bile belli. Şimdiden engelleme olayına girdiyse evlenince ne yapar düşünemiyorum. Yazikbu hodugu çok mu aramış.

Koşarak uzaklaşın tek tavsiyem ilerisi için olabilecekler aklıma geldi üzülürüm arkadaşınız adına. Nisanlisi saygısız ve sorumsuz biri.

Ben en çok kız tarafının ne düşündüğünü merak ediyorum,nerde bu damat kişisi dedilermi acaba.
Benim annemle babamın hesap Bizim hikayenin sonunda babam bipolar hastası çıktı. Gözleri görmüyor oysa bir şeyler ortada. İftara çağırmışlar babam yarım saatlik yolu üç saatte gitmiş. Gelin çıkacak ortada gibi gibi . Ben babami çok seviyorum annem bizi ayakta tuttu çok şükür dagilmadik. Okuduk meslek sahibi olduk evlenip çoluk çocuğa karıştık. Ama ortada böyle garip şeyler varsa sonu hayra değil

Benim annemle babamın hesap Bizim hikayenin sonunda babam bipolar hastası çıktı. Gözleri görmüyor oysa bir şeyler ortada. İftara çağırmışlar babam yarım saatlik yolu üç saatte gitmiş. Gelin çıkacak ortada gibi gibi . Ben babami çok seviyorum annem bizi ayakta tuttu çok şükür dagilmadik. Okuduk meslek sahibi olduk evlenip çoluk çocuğa karıştık. Ama ortada böyle garip şeyler varsa sonu hayra değil
Kesinlikle suçlu aranacaksa en başta erkek ailesi burada,kız tarafıda şaşırdım açıkcası bu durumda ne yaptılar açıkcası.

Nişanlı bir arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoruz rica etti siz değerli üyelerin görüşlerine ihtiyacı varmış.🤗
Nişanlıyım geçen gün Nisanlimin ailesini bize çağırdık yemek yeriz düğün tarihini kararlastiririz diye fakat nişanlım ben gelmeyeceğim dedi nedenini sordum spora gideceğim dedi. Yani aileler bizim için toplanmış spora yarın da gidebilirsin dedim fakat oralı olmadı ailesi bizde düğün tarihi konuştu.. nişanlım ise spora gitti kavga ettik ve engelledi düşünceleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederiz 💕
Ayrıl ailene sana saygısı yok. Evlenince daha kötü olur.

Beni değersiz hissettiriyorsun dedim bir süre konuşmayalım dedim abartiyosun kavga çıkarmaya yer arama gizlik durum yok aileler konuşuyor tarihi dedi
Sizlik durum yok muuu?
Ahahahahahah çoluk çocuk evleniyor valla.
Bu adamdan koca olmaz.
Engellemek nedir yaa...

Back
X