- 9 Nisan 2025
- 16
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi huzurunsesinefesi
-
Konudaki görümce siz misiniz?Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı Annem arkadaşıyla konuşurken ben de kulak misafiri oldu kadın kendisini çok mağdur olduğunu anlatıyor neymiş evlendiği zaman tabii 17 yaşında falan evlenmiş kaynanasının evine gelin geliyor Bir tane de görümcesi var Neymiş efendim evi de buna veririz falan demişlerdi ya Bu da inanmış tabii evimize kaynanasıyla kayınpederi çalışarak yapmış görümcesi evli tabi çocuklarını getiriyormuş annesine kendi evden çıkıp annesine bırakıyor sonra işine gidiyor çünkü kadın bütünlüğü çalışıyor Neymiş efendim çocuklar evi dağıtıyormuş falan kavgalar çıkartıp kendi ayrı eve çıkmış kira verip kira verirken de zorlanmış şimdi kaynanasının yüzüne vuruyormuş ondan sonra kayınpeder öldükten sonra evi satıp bölüşüyorlar hem görümcesi alıyor payını hem de kocası alıyor Neymiş efendim SADECE kocası Alması gerekiyormuş görümceye harammış o para Şimdi de kaynanasına bakıyor zaten yıllarca görümce bakmıs aama kadın ölüyo locasıda ölüyo sonra kaynana kalıyo kadının iki maaşı var Onu da alıyorlar Ondan sonra bir de kadına her gün bunları kakalıyormuş Yani sürekli söylüyormuş yani dedim ki sen haklıysa orası kızın annesinin istediği gibi bırakır Sen zaten rahatsız olduğum için çıkıp gitmişsin derim ben de haksız mıyım
haha vallahı değilim bu kadın 60 yasında ben 27 yasındayım ya sürekli annemle onu konusuyo sinir oldum yok görümce payını almıs sonrada ölmüiş cünkü o para harammıs yokya onunda babasının eviKonudaki görümce siz misiniz?yoksa dıdısının dıdısının hayat hikayesini bu kadar kafaya takacağınızı sanmıyorum.
Haksızsın sanane sana anlatmıyor derdi onu geçtim böyle büyümüş küçülmüş gibi büyük yaş insanların sohbetine çok bilirmiş gibi dahil olmayın çok komik duruyorMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı Annem arkadaşıyla konuşurken ben de kulak misafiri oldu kadın kendisini çok mağdur olduğunu anlatıyor neymiş evlendiği zaman tabii 17 yaşında falan evlenmiş kaynanasının evine gelin geliyor Bir tane de görümcesi var Neymiş efendim evi de buna veririz falan demişlerdi ya Bu da inanmış tabii evimize kaynanasıyla kayınpederi çalışarak yapmış görümcesi evli tabi çocuklarını getiriyormuş annesine kendi evden çıkıp annesine bırakıyor sonra işine gidiyor çünkü kadın bütünlüğü çalışıyor Neymiş efendim çocuklar evi dağıtıyormuş falan kavgalar çıkartıp kendi ayrı eve çıkmış kira verip kira verirken de zorlanmış şimdi kaynanasının yüzüne vuruyormuş ondan sonra kayınpeder öldükten sonra evi satıp bölüşüyorlar hem görümcesi alıyor payını hem de kocası alıyor Neymiş efendim SADECE kocası Alması gerekiyormuş görümceye harammış o para Şimdi de kaynanasına bakıyor zaten yıllarca görümce bakmıs aama kadın ölüyo locasıda ölüyo sonra kaynana kalıyo kadının iki maaşı var Onu da alıyorlar Ondan sonra bir de kadına her gün bunları kakalıyormuş Yani sürekli söylüyormuş yani dedim ki sen haklıysa orası kızın annesinin istediği gibi bırakır Sen zaten rahatsız olduğum için çıkıp gitmişsin derim ben de haksız mıyım
Bu konu size niye dert oldu ki ?Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı Annem arkadaşıyla konuşurken ben de kulak misafiri oldu kadın kendisini çok mağdur olduğunu anlatıyor neymiş evlendiği zaman tabii 17 yaşında falan evlenmiş kaynanasının evine gelin geliyor Bir tane de görümcesi var Neymiş efendim evi de buna veririz falan demişlerdi ya Bu da inanmış tabii evimize kaynanasıyla kayınpederi çalışarak yapmış görümcesi evli tabi çocuklarını getiriyormuş annesine kendi evden çıkıp annesine bırakıyor sonra işine gidiyor çünkü kadın bütünlüğü çalışıyor Neymiş efendim çocuklar evi dağıtıyormuş falan kavgalar çıkartıp kendi ayrı eve çıkmış kira verip kira verirken de zorlanmış şimdi kaynanasının yüzüne vuruyormuş ondan sonra kayınpeder öldükten sonra evi satıp bölüşüyorlar hem görümcesi alıyor payını hem de kocası alıyor Neymiş efendim SADECE kocası Alması gerekiyormuş görümceye harammış o para Şimdi de kaynanasına bakıyor zaten yıllarca görümce bakmıs aama kadın ölüyo locasıda ölüyo sonra kaynana kalıyo kadının iki maaşı var Onu da alıyorlar Ondan sonra bir de kadına her gün bunları kakalıyormuş Yani sürekli söylüyormuş yani dedim ki sen haklıysa orası kızın annesinin istediği gibi bırakır Sen zaten rahatsız olduğum için çıkıp gitmişsin derim ben de haksız mıyım
sesle yazdığım için tuhaf çıkmıs sanırım yanı bu kadın annemin yakın arkadası baya uzun uzadıya sürekli bunu anlatması bena aşırı sama geldi sırf bır kadın babasının evinden pay aldığı için haksızmı saçmaBen birşey anlamadım zaten neyse konu sizi ilgilendirmiyorsa ne alaka konu açtınız?
Haram helal uydurmasın. Miras herkese eşit bölünmeli.öldükten sonra evi satıp bölüşüyorlar hem görümcesi alıyor payını hem de kocası alıyor Neymiş efendim SADECE kocası Alması gerekiyormuş görümceye harammış
kesinlikle .. iyiki adaletli bir ailem var ...Haram helal uydurmasın. Miras herkese eşit bölünmeli.
Buda yeni moda galiba? Birde şey var konuyu chatgbt ye atıp ordan cevapları konuya ekliyorlar kimsenin kendi fikride kalmadısesle yazdığım için tuhaf
Değildir lütfen elin alemin derdini dert edene kadar biraz kitap oku dil bilgini anlama kabiliyetini geliştir çok bilmiş zeki olana her şeyi bilene söylenmezbilmiş olabilirim ama bu zeki olduğum içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?