Merhaba ben bundan 4 yıl önce bir oğlumu kaybettim..

Allah rahmet eylesin. Eşyaları kullanmak konusunda da en iyisini siz bilirsiniz. Bebek doğunca karar verin diyeceğim ama o zaman da kıyafet almanız gerekir düşünecek bişey kalmaz ortada...

Başın sağolsun.Allah bu evladına ömür versin sana bağışlasın inşallah canım.Kıyafet konusunda kendine güvenmiyorsan cok etkileyecekse seni istersen birkaç kere giydirdiklerini filan elden çıkar.Ama hiç giydirmediklerini giydirme konusunda bir düşün istersen.Onları kullanabilirsin.İllada hicbirini istemezsen eşin anlayis gösterir merak etme.Hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah.

O zaman karsina al bak ben senin kalbini kirmamak icin duygularını incitmemek icin kivraniyorum care ariyorum nolur sende beni anla dayanamayacagimi,cok aci cekecegimi biliyorum onun icin gel orta yolu bulalim cok yiprandik biz o aci gunleri atlattık nolur yine buhrana düşmeyelim de hatta buraya yazdiklarini okut ona onu incitmemek icin ne kadar kafa yordugunu görsün.

Basın sağolsun canimmm Allah yeni gelecrk yavruna sağlıklı uzun ömür versin.. bende fikrimi soyliyim ilk yavrunun giydiği kıyafetleri giydirme bencede..giydirdiklerinden birkaçını sakla diğerlerini ihtiyaci olana verebilirsin..birkaç parçayı sakla mutlaka ilerde pişman olma canım..o senin ilk göz ağrındi yeri hep ayrı olacak meleginin.. giymediği kıyafetleri kullanabilirsin tabi istersen..

Basin sagolsn canm benim Allah cc kimseye evlat acisi gostermesin uzulme o seni ahirette kurtaracak Allahin izniyle. Kendimi senin yerine koyuyorumda heralde ben giydiremezdim oysaki bi bez parcasi ama ne bilim her gordugumde cok uzulurdum ama giydirmediklerini giydirebilrsn karar senin tabikide

Madem öyle giydirdiginiz kiyafetleri ayirin, koyun bir yere, saklayin, kimseye vermeyin yani. Ama giydirmeyinde.

Kullanmadiginiz kiyafetleri bu bebeginize giydirin. Esiniz tüm kiyafetleri giydirip giydirmediginizi anlamaz bence.

Bebek büyüdükçe de küçülen kiyafetleri (o sakladiginiz kiyafetleride) elinizden cikarin

Öncelikle başınız sağolsun.Bu çocuğunuzla bir nebze olsun acınız diner umarım.Ben olsam eşyaları kullanmazdım.Her gördüğümde öbür çocuğum aklıma gelirdi.İhtiyaç sahiplerine verebilirsiniz.

Allah razi olsun.Bende sizin gibi düşünüyorum ama esim farkli disunuyor bu yuzden sıkıntım

Kullanın derim tabi zor oncelikle basınız saolsun ama yeni bi bebek yeni bi hayat.. bi şeklde tutunmak lazım bi yerden devam edyo hersey sonucta rabbbm obur bebegin kaderini guzel yazsın inş
Amin Allah razi olsun tabiki yeni hayat ama uzuntuden süt kesilirse

Haklısın ama ben geçen sene bir cesaretimi toplayıp ağlaya ağlaya onceden benin annemgilin öylesine bohcaya koyup cekyatin altına yıllar önce koyduğu eşyaları aldım ve hurcun içine paket yapmıştım ve esimde bunu biliyor ben yalanda uydurmayi beceremem

Süt kesilmesi olayına takılmayın. Bebeğinizin kokusu eski gunlerinizin acısını çok hafifletecek.

Eğer giydiği eşyası azsa verin bir başkasına. Eşinize anlatmak zorunda değilsiniz. Sizde bu konu üzüntü olusturacaksa tutmak anlamsız.

Beşiğini ne yapacaksınız ?

Beşiği pek kullanmadı diyebilirim ama o bile üzecek beni kullanırken digerine kısmet olmadı diye

Canim burdakileri gosterirsem güler bana der ki senin aklını karistiriyorlar der birsey olmaz der kullanalım der. Ama yazdiklarin gerçekten çok doğru teşekkür ederim

Allah razi olsun.ins teşekkür ederim.benimde kullanmaya niyetin yok esim yüzünden sıkıntım

Allah razı olsun evet çok çok zor mevla kimseye yasatmasin.esimde söz gibi düşünüyor

Beşiği pek kullanmadı diyebilirim ama o bile üzecek beni kullanırken digerine kısmet olmadı diye
Işte kıyafette aynı kefede aslında.
Az kullanıp kullanmamasi değil, kime alındığı önemli.
Eğer beşik ve diğer eşyaları kalıyorsa kıyafette kalabilir.

Eşyalara çok anlam.yüklenmek lazım.Acınız taze, bu yüzden duygusal yaklaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğiniz doğduktan sonra bu şekil dusunmeyeceksiniz bence.

Sağlıkla , hayırla büyütün insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…