- 10 Mayıs 2024
- 384
- 79
- 18
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
-
3. Gün embriyosunun da tutunma ihtimali var neden olumsuz düşünüyorsunuz kiMerhaba benden 17 yumurta toplandı 8 tanedi olgun ve döllendi 3. Gün 2 tane 5. Gün 3 tane donduruldu.
genetik testi yaptırsak mı ?
Giderek azaldı ama durum nedir sizce???
Benden 28 yumurta toplandı 16 tane kalmıstı içlerinden 13 tanesi iyi kalite olduğunu söylediler her ihtimale karşı 6 tanesi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu kalan 7 tanesi de 5. Gün olarak donduralacaktı ama maalesef 5. Güne giden olmadıSizin adınıza çok sevindim
Sağlıklı doğsun. Sizin kaç embriyonuz vardı?
Doktor istedi5 tane embriyon var üçü 5.gün. Bu iyi bişey. Neden hemen genetik test düşünüyorsun doktormu önerdi
doktor istediyse baktirin derim, ayni seyi gectigimiz hafta yasadim tabiki pgt liler tutar diye bir kural yok ama bizim sonucumuz mesela bizi cok sasirtti allah korusun benzer seyler yasamayin. İnsallah hepsi de tranafer edilebilir sagliktalardirDoktor istedi
Hepsi donduruldudoktor istediyse baktirin derim, ayni seyi gectigimiz hafta yasadim tabiki pgt liler tutar diye bir kural yok ama bizim sonucumuz mesela bizi cok sasirtti allah korusun benzer seyler yasamayin. İnsallah hepsi de tranafer edilebilir sagliktalardir
Evet onu pek onermiyorlar, en azindan bize onerilmedigi icin besinci gun hepsinden biyopsi alinip dondurulmuslardi. Zaten pgtliler kesin tutar gibi bir netlik yok malesef. Icinizi ferah tutunHepsi donduruldu
Tekrar çözdüm, tekrar dondur sorun olur diye düşünüyorum
Evet onu pek onermiyorlar, en azindan bize onerilmedigi icin besinci gun hepsinden biyopsi alinip dondurulmuslardi. Zaten pgtliler kesin tutar gibi bir netlik yok malesef. Icinizi ferah tutun
Sizin kaç embriyo vardı ve kaç günlüktü?Evet onu pek onermiyorlar, en azindan bize onerilmedigi icin besinci gun hepsinden biyopsi alinip dondurulmuslardi. Zaten pgtliler kesin tutar gibi bir netlik yok malesef. Icinizi ferah tutun
4 tane 5.gun vardi dondurulan. Sadece 1 tanesi saglikli geldi transfere uygun yaniSizin kaç embriyo vardı ve kaç günlüktü?
Olumlu sonuç aldınız mı?4 tane 5.gun vardi dondurulan. Sadece 1 tanesi saglikli geldi transfere uygun yani
Transfer bekliyorumOlumlu sonuç aldınız mı?
Umarım ilk transferde olumlu sonuç alabilirsinizTransfer bekliyorumama belki bir tur daha opu yaptiricam hic yedegimiz yok diye.
Doktor 4 kere şansımız var dedi yaşım 30 olduğu için 1 transfer olacakmışUmarım ilk transferde olumlu sonuç alabilirsiniz
Bende ocakta transfer olucam 2 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün var ama pgt yapmadılar, daha doğrusu teklif bile etmediler ...
Belki benzer tarihlerde transfer oluruzUmarım ilk transferde olumlu sonuç alabilirsiniz
Bende ocakta transfer olucam 2 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün var ama pgt yapmadılar, daha doğrusu teklif bile etmediler ...
Anlamadığım neden 3. Gün doldurduklarıBelki benzer tarihlerde transfer oluruzikinci adetimi bekliyorum. Benim doktorum israrci oldu genetik icin, hic gebelik gecmisim olmadigindan. Sizde suphe uyandiran bir durum yok demek ki istemediklerine gore
Bende kan pıhtılaşması varBelki benzer tarihlerde transfer oluruzikinci adetimi bekliyorum. Benim doktorum israrci oldu genetik icin, hic gebelik gecmisim olmadigindan. Sizde suphe uyandiran bir durum yok demek ki istemediklerine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?