Merhaba Benimde konuma yorum yaparmısınız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Konu kuzenime ait o üye olamadı buradan yazıyor yorumları kendisi cevapliycak..

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuğum yok severek evlendim.
Yatak odam karşı komşumun oturma odası ile çok yakın Bundan dolayı sürekli Yatak odamın perdesi kapalı olması gerektiği gibi.
oturma odamız cam pencere açsam Karşıbinamda 6 tane Suriyeli genç yaşıyor balkondan nargileleri şarkıları türküleri eksik olmuyor. Bu nedenle evimde çok rahat değilim perde sürekli kapalı.
Evi satma gibi bir ihtimalimiz yok ev kayınbabamın düğün hediyesi Zaten başka yerden ev alma gibi bir imkanımız yok eşim sadece 3000tl ye çalışıyor.
Şimdi konum sorum şu??
Eşim 2 3 haftadır başka odada uyuyor şöyle çocuk odasında film izliyor uyuyor. Oturma odasında öyle film derken ben sordum neden benden ayrı uyuyorsun diye yatak odası çok sıcak cam açamıyorum o yüzden cam açık yerde yatıyorum diyor. Bende takıntım perde açık asla uyuyamam Anlayışlı olmasını bekliyorum çünkü soğutuyor kendindensarılıp uyumak varken. Gözlerine bakıp uyumak varken nasıl böyle olduk. Öyle sıkmam bunaltmam ama üzülüyorum. Konuşuyorum 1 gün normal yine aynı. Telefonu hep ortalıkta gizli saklı şüpheli bir durum yok işten 7de çıkar 7.30da evde bi yere beraber gideriz ama son 1 aydır ayrı uyuma merakı böyle alışkanlık olursa Ne yapmalıyım tecrübeli bayanlar ablalar.??

Ben de yaz kış farketmeksizin bunalırım sıkıntı basar kaçarım oturma odasına cunku esim cam actırmıyor o da usur sürekli hemen hasta olur sürekli dip dibe olacaksınız diye bir şey yok

Yatak odanızı farklı bir odaya taşıyabilirsiniz.
Biz de yatak odasının perdesini acmiyoruz ama bu camı da acmayacagimiz anlamına gelmiyor. Her ikisi de size uymuyorsa siz de gidip eşinizin yanında yatın

Pervane taktırın yatağın üstüne serin serin uyusun.

valla adam haklı.sıkıntı basar bana da uyuyamam.hele cam açamamak felaket boğar beni.anlayış göstermesi gereken taraf sizsiniz.siz gidip onun yattığı yerde uyuyun eğer beraber uyumak istiyorsanız.ki ben uyurken yanımdakiyle arama mesafe de koyarım hiç öyle yapış yapış sarmaş dolaş uyuyamam

Kayınpederinizle konuşsun eşiniz öyle bir evde o şekilde oturmak psikolojiyi de bozar. Karı koca daha rahat edeceğiniz bi yere geçmeye çalışın. Halden anlayan insanlarsa anlayışla karşılarlar , yardımcı olurlar.

Çocuk yokken çocuk odasını neden var orasını anlamadım ama fazla mı romantiksiniz acaba? Birkaç ay gözlerine bakıp uyumasanız ne olur ki? Rahatsızsanız yatak odanızın yerini taşıyabilirsiniz. Sadece uyku için söylemiyorum ama öyle bir evde sürekli yaşamak çok rahatsız değil mi? Sadece 3000 lira kötü bir para değil üstelik kira da ödemiyorsunuz. Kayınpeder neden anlayışla karşılamasın farkı siz ödeyin başka bir ev alın. Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla çocuğunuz da yokmuş sizde çalışın karı koca ödersiniz başka bir eve geçersiniz.

Camı açıp perdeyi kapatsanız? Store perde mi nedir onlardan mı kullanıyorsunuz

Ya da yatak odasını değiştirin

Esim başka odada uyusa ya da ben ,
bende eşimde orda uyuyoruz.
Hal caresini bulana kadar uyuyun oyle nolacak..
Cocuk odasi derkenki kastıniz başka oda anlaminda sanirim.

Yatak odanızı farklı bir odaya taşıyabilirsiniz.
Biz de yatak odasının perdesini acmiyoruz ama bu camı da acmayacagimiz anlamına gelmiyor. Her ikisi de size uymuyorsa siz de gidip eşinizin yanında yatın
Cam açık zaten sadece perde kapalı ama o zaman alışır başka odaya yatak odası kadınlara özeldir sadece cinsellik değil yanlış anlaşılmasın hep orada uyumak istiyorum bekarken insan nerde olsa orada uyuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…