Merhaba Benimde konuma yorum yaparmısınız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik böyle bişi ,ilk baştaki romantizm olmuyor ,benim kardeşim kışın kar yağarken pencereyi açarak uyur ,ben kışın uyurken kaloriferi kapatırım ama eşim açar kaloriferi birde yorgana sarılır,beraber uyunmuyor her zaman daha az sevmek gönlü geçmek demek değil

biz kp in hazır evine oturduğumuz için şu an mecbur böyle oldu küçücük ama sıcacık çok şükür -ciddi sıcacık kışın bile
ama benim de hayalim 4+1
Benimde hayalim 2 şer tane 2 iz bebe
Ben daha burda kış geçirmedim bakaam ısıncaz mı

gecmis olsun kayip koca sendromu diyoruz buna seninkinde erken baslamis
benim kocam yillardir koltukta yatar cok israr edersem yarim saat yanimda yatip kaçar

Valla sıcakta uyunmuyor dip dibe
Eşim çok üşür ben klimasız yaşayamam açık cam falan kesmez yani
Asla yatak odasına klima ya da vantilatör kabul etmez bu yaz onu uyutup uyutup yan odaya kaçtım, nefessiz kalıyorum sıcaktan darlanıyorum , kışın sarılırız bak bugün hava soğudu miss içimden aşk böcükleri uçuşuyor ama sıcakta ben ben değilim

Bazen beraber uyuma işinin çok abartıldığını düşünüyorum şahsen. Sarılarak uyuyamıyorum, boğuluyorum. Adamı boyuna tekmeliyormuşum uyurken. Hem horluyorum hem diş gıcırdatıyorum. Tek başıma orkestra gibiyim ama bazen üşüyünce hemen ona sarılıyorum, o açıdan iyi
Demem o ki, romantizminiz çok hoş ama eşiniz rahat etmiyor olabilir. Altında illa aldatma gibi bir sebep aramaya gerek yok. Bu kadar rahatsızsanız ortak bir çözüm bulmaya çalışın, eşiniz o odada uyuyamayacaksa. Emin olun bu çok küçük bir sorun :)

Yatak odasi ve cocuk odasinin yerlerini değiştirin? Yani kendi yatağınızı cocuk odasına taşıyın bence.

Bizim oralarda derlerki " yazın öte git zamanı,kışın beri gel zamanıdır eşler icin'"
Bulundugum şehir çok sıcak,ben sıcagı severim eşim hiç sevmez o yuźden ayrı yatar en serin yer neresiyse oradadir. Yatmadan önce gelir oper,sırnaşır giderGün içinde sizinle ilgilenip oynaşıyosanız okadar takılmayın.

Sıcağı okadar severim ki yazııı geldi vicdansız kış ❄ soğuk ⛇

Ne güzel samimi yorumlar rahatladım valla

Bence cok buyutuyorsunuz bizde 1,5 senelik evliyiz esimde bazen tv karsisinda salonda uyuya kalir bende gecee yanina kivrilirim bence okadar abartilicak birsey degildir he mesela aynisi bazen banada olur bende tv karsisinda uyuya kalirim oda benim yanima girer yatar kendi haline birakin yada sizde yaninda uyuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…