Merhaba boşanma asamasindayim yardim edin

zxzxzx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2023
42
7
1
36
Merhaba 15 yıllık evliyim 3 çocugum var ailem beni dayi ogluma zorla verdi hic istemedim ama evlendirildim istemednde olsa buralara kadar geldim şuan artik daha fazla kaldiracak gucum kalmadi sevemedim sevemiyorumda ama coxuklarima cok uzuluyorum bosanirsam onlara haksizlik olurmu çok uzuluyorum. Babalari yurtdisinda. İsterlerse buyuduklerinde kendi kararlari ile yanlarina gidebilirler karsi cikmam ama suan bana ihtiyaclari var. Esimden elimden almakla tehdit ediyor. Delirmek uzereyim

Doğruluk payı nedir bilmiyorum ama mahkeme belirli bir yaştaki çocuklara soruyor diye duydum yanlışsam beni düzeltsinler lütfen.

"Al çocukları bu kadar istiyorsan, ben de bana zamanında yaşatılmayan hayatı çok geç olmadan yaşarım." deyin, ömrü billah almaz çocukları.
Efso yorum şunu söyledikten sonra asla alacağını düşünmüyorum. Ama kararlı ve soğukkanlı bir şekilde söyleyin.

"Al çocukları bu kadar istiyorsan, ben de bana zamanında yaşatılmayan hayatı çok geç olmadan yaşarım." deyin, ömrü billah almaz çocukları.
benim kuzenim bu dediğinizin aynısını yaptı. böyle dediği için almıyordu çocukları eski eşi. fakat geçtiğimiz yaz çok güzel bir tatil planlamıştım eşim kuzenim çocukları antalya taraflarına tatil planladık. gitmemize bir gün kala ufak çocuğu kaçırdı. tabi her şey iptal oldu ve kuzenim 4 hafta çocuğundan ayrı kaldı. hem annenin hem çocuğun psikolojisi bozuldu. çocuk insan içine çıkmıyor uzun zamandır. psikolojik destek görüyor. babası artık benimle yaşayacaksın zaten annen seni özlemiyor vs cümleleriyle aklını karıştırmış. geri getirdiğinde annesiyle uzun süre samimiyet kuramadı. yani ters tepebilir bu gibi cümleler . güzellikle konuşulmalı diye düşünüyorum .

Eşiniz elinden alamaz öyle bir kanun yok. Sadece çocuklar belli bir yaşa gelince babamda kalmak istiyorum derlerse o zaman gidebilir. Bu konuda endişelenmeyin.

Adam yurtdışındaymış, annenin imzası olmadan biraz zor çıkarır ülkeden. Çocuk kaçırmanın da bir yaptırımı var ayrıca. Şikayet ederdiniz, öyle kolay olmadığını anlardı.

adam yurt dışında, velayet alamaz, herkes hayata bir defa geliyor kesinlikle boşanın destekliyorum sizi

Evet haksizlik olur. Sevmediginiz adamdan 3 çocuk yaparken aklınız nerdeydi? Oturup onlardan izin isteyeceksiniz yapamıyorum diyeceksiniz sonra bosanin ve çocukların yurt dışına gitmeleri de daha iyi kalıp ne yapacaklar Türkiye'de.

Dusunsenizde kiz
Cocugusunz. Diye sizi okutmuyorlar zorla evlendiriyirlar. Esinin yasi buyuk sonra cocugu olmaz deyip cocuk yapmaya zorluyorlar. Hicbi desteginiz yok kabullenmek zorunda kaliyorsunz. Cocuklar senin fikrin biz senden yanayiz diyorlar

Adam yurtdışındaymış, annenin imzası olmadan biraz zor çıkarır ülkeden. Çocuk kaçırmanın da bir yaptırımı var ayrıca. Şikayet ederdiniz, öyle kolay olmadığını anlardı.
şikayet edersek yurtdışına kaçırır diye korktuk . konuşarak ve zamana bırakarak halletmeye çalıştık. ama sonucu çocuk için kötü oldu. şimdi şimdi toparlıyor. ama hala babasıyla görüşmek istemiyor.

Çocuklar senden yanaysa dusunme boşan. Sizin durumunuzu anlıyorum ama gerçekten zorla hamile bırakılacak kadar kötü bir hayatiniz varsa arkanıza bile bakmayın. Çocuklar için söylemiştim onlar da tamam diyormus.

Ben cocuklarimin maddi manevi egitimleri icin herzamn cabaliycam onlarsiz yasamak istemiyorum. Esimin cok cahilliklerine katlandim iki kavgamiz oldu diye cocuklari senden alirim diyor

E adam zaten yurtdışındaymış
Resmi evliyiz ama bırakip geliyim diyor gelse burda yapacagi is yok evyok. Cocuklarin icin cabala diyorum. Onlari senden alirm diyor

Adam zaten yok ülkede çocuklara neyin haksızlığı olacak? Babalık iptal olmuyor boşanınca gelince gelir görür.
Boş tehditlere inanmayın alamaz çocuk falan
Benim istedigim gibi davranicaksin dedi en son bende karsi cikinca annesini babasini arayip cocuklari aldirtmaya calisti ama cocuklar beni istiyor

Ebeveynlerden birinin izni gerekiyor, kaçıramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…