Merhaba boşanma asamasindayim yardim edin

Birazda kendinizi düşünün bu şekilde zaten çocuklarınıza iyi gelmezsiniz kendiniz için bi şeyler yapmanın vakti gelmiş unutmayın çocuklar saçlarını süpürge etmiş anneye değil saçlarını tarayan anneye ihtiyaç duyarlar mental olarak be şakalar iyi olursanız çocuklarınıza o kadar iyi gelirsiniz

Sorun burda maddi gucum yok kiradayim ama calisir bakkarim esim cocuklarin velayetini kesinlikle kendi uzerine almak istiyor cocuklar biz senle kalmak istiyors diyor mahkeme neye gore krar verir bilemiyorm
Öncelikle bir işe girin. Biraz para biriktirin. Hem iş hem çocuklar bir arada yürütebiliyor musunuz, kazancınız yetiyor mu görün. Çok az nafaka bağlıyor mahkemeler. Nafakaya güvenmeyin yani. Sosyoekonomik araştırma yapıyor mahkeme. Araştırmada bir psikologla da görüşüyorsunuz. Çocuklara yetebilecek maddi manevi motivasyonunuzun ve gücünüzün olduğuna inanması gerekiyor psikoloğun. Çocuklara da soruluyor. Çocuklar da sizinle yaşamak istediklerini söylerlerse psikolog raporluyor tüm bunları ve mahkemeye bu doğrultuda tavsiyede bulunuyor. Bende böyle oldu. Henüz velayet kararı çıkmadı ama bana verilecek sanırım çocuklar.

Kücuk en buyuk 13 yasinda ki kiz cocuklari benle kalmak istiyorlar. Once anne babaniz sizi bu hayata zorluyor sonra coxuklariniz elinizi kolunuzu bagliyor
Ben sizi anlıyorum. Kadınların hayatı böyle böyle mahvediliyor işte. Güçlü olun, yapabilirsiniz. Çevrenizin ve ailenizin de desteğini almaya bakın. Bir yandan işe giderken bir yandan çocuklara bakmak sizi zorlayabilir. Planlı olun lütfen. Şartlarınızı tam olarak ayarlamadan boşanma dilekçesini vermeyin. Şartlarınızı ayarlamak birkaç yılınızı bile alabilir. Asla pes etmeyin. Çevrenizde moralinizi bozmaya çalışanlar, sizi ümitsizliğe sürükleyecek olanlar olacaktır. Takmayın kimseyi. İlmek ilmek örerek ulaşın yeni hayatınıza.

Adam yurtdışındaymış, annenin imzası olmadan biraz zor çıkarır ülkeden. Çocuk kaçırmanın da bir yaptırımı var ayrıca. Şikayet ederdiniz, öyle kolay olmadığını anlardı.
Boşanmişlarda öyle oluyor ama evliysen de izin almak zorunda mı acaba..adam çocukları yurtdışına götürdü, gezdirip getireceğim dedi ama getirmiyorsa nolacak..ya zaten adamlar çocukları almak istemezler ,oralarda nasıl özgürce jer istediğini yapacak..işlerine gelmez..zaten karı koca kuzenlermiş..adam gözü kapalı bırakır..kuzenleri de nasıl evlendiriyorlar bu devirde..o da ayrı konu

Evliyken yapabilir mi bilmiyorum. Kadının bilgisizliğinden faydalanıyor, ekonomik özgürlüğü yok rahatça tehdit edebiliyor. Ama almaz çocuk falan bu herif. Rahat oynaşamaz 3 çocukla.

Çok üzüldüm, insanların hayatıyla nasıl oynuyorlar..hala ve dayı da kırılmıştır birbirlerine..bu noktada kendi çıkarlarınızı düşünün..Boşandıktan sonra nasıl bir hayat bekliyor sizi ona göre yol çizin..sizin de yurt dışına gitme şansınız varsa siz de gidin,oturum alana kadar idare edin,sonra düzeninizi kurarsınız..Bu memlekette 3 çocukla,geliriniz olmadan üstelik kirada nasıl olacak..en azından size maddi birşeyler vermeden asla nikâhınızı vermeyin..o hayatını yaşayacak ama sizin tekrar evlenmeniz bu memlekette çok zor olacak..bir tanığım da benzer durumdaydı, almanyaya gidip öyle boşadı adamı, iş de bulmuş..gayet mutlu

Herkez boyle diyor ama yabanci memelekete gitmek hic istemedim ama bu dogru geliyor gelecegi dusununce

Çok tesekkur ederm

İnsaAllah dilediginz gibi olur. Cocuklar beni ister ama maddi yati sorun edebilir mahkeme

Beni zorla veren ailem sen buna muhtacsin mecbursun diye beni eziyor asla destek yok kimseden oyuzden burdayim tesekkur ederm

Velayeti uzerine alip benden uzak tutmak istiyor. Şuan yurtdisina kacirmaz ama cocuklarm suan bana muhtac bunu babasi dusunemiyor

Evliyken yapabilir mi bilmiyorum. Kadının bilgisizliğinden faydalanıyor, ekonomik özgürlüğü yok rahatça tehdit edebiliyor. Ama almaz çocuk falan bu herif. Rahat oynaşamaz 3 çocukla.
Yok takintili biri coxuklari alip bakar onlar icin yasar. Ama suan kücukler bana muhtaclar diyorum anlamiyor

planınız ne
işiniz yok, paranız yok, 3 çocuk var. yaşamadığınız şeyleri yaşamak istiyorsunuz eşinizi sevemediniz. amacınız yeniden evlenmek mi? 3 çocukla nasıl olacak o
evlenmek gibi bir niyetiniz yoksa
madem adam çocuklarına bakıyor çocukları büyütün kendinize bi iş güç
edinin belediye kurslarından falan. sonra ne istiyorsanız yapın. şu an ne istediğinizi ben cidden anlamadım

Beni zorla veren ailem sen buna muhtacsin mecbursun diye beni eziyor asla destek yok kimseden oyuzden burdayim tesekkur ederm
Tahmin etmiştim zaten böyle olduğunu. Hayatınızın iplerini elinize alın. Kimseye mecbur değilsiniz. Öncelikle maddi durumunuzu düzeltin. Kocanız yurt dışındaymış. Çalışıp para biriktirmek daha kolay olur sizin için. Dediğim gibi, uzun zamanınızı alabilir boşanma yoluna girmek. Önünüze hedef koyun. Her şeyi bu hedef doğrultusunda yavaş yavaş planlayın. Örneğin, kiradayım diyorsunuz. Kontrat eşinizin üzerineyse dava açtıktan sonra kontratı iptal edip sizi çocuklarınızla sokağa attırabilir. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayın. Anladığım kadarıyla eğitiminiz de yok. Kapıcılık yapabilirsiniz örneğin. Genellikle kapıcı dairelerine kira ödenmiyor kapıcılık yapılan binalarda. Hem sigortanız hem maaşınız olur, kira da vermezsiniz. Boş zamanlarınızda temizliğe bile gidebilir, üç beş kuruş ekstra kazanabilirsiniz. En azından eninde sonunda emekli de olursunuz. Canınızı sıkmayın asla. Mücadeleye gücünüzün olması çok önemli.

çocukluk arkadaşım 18 yaşında evlendi. 4 çocukla aldatılınca boşandı. çocuklar onda kaldı tabi. 5 bin nafaka alıyor. kirasına yetmiyor para. temizliğe gidiyor. 4 senede 15 yaş yaşlandı bi sürü hastalık edindi. çünkü hem 4 çocuğa yetişmeye çalışıp hem sürekli gitmek zorunda kalmasın günleri ayarlayabilsin diye temizliğe gidiyor ama dediğim gibi çok yıprandı. hoş asagari ücretle çalışabilir maksimum o da zaten hiçbir şeye yetmiyor haftanın 6 günü sabahtan akşama çalışmak da cabası. velhasıl hiçbir şey bu ekonomide öyle toz pembe değil. kaldı ki kocası zengindi. 1 kuruş fazla para vermiyor. adam villada oturup mercedes’e biniyor arkadaşımın durumu bu

Kira faturalar benim uzerime evimin yakininda pek cok is yeri car calisabilirim hafta sonlari extra yaparim ama devlet yetersi gorup babalari yurtdisinda diye velayeti babaya verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…