- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Nasıl şimdi daha iyi mi durumlar?doğrudur bu konu hakkında bilgimiz yok kendisi biraz doğru yolda olan biri değil o yüzden kestiremiyorduk napar diye
Evet kac yasa kadar bilmiyorum ki ben sart kosmuyorum coxuklar buyuyup kendi kararlari ile isterlerse babalarinin yanina yurtdisina gidebilir diyorm ama karsimdaki insan bencil olunca seni cocuklarsiz birakir surundururum diyorDoğruluk payı nedir bilmiyorum ama mahkeme belirli bir yaştaki çocuklara soruyor diye duydum yanlışsam beni düzeltsinler lütfen.
Denerim ama zan etmiyorum. Cocuklara harclik dahi gondermem bana muhtacsin surunursun diyorEfso yorum şunu söyledikten sonra asla alacağını düşünmüyorum. Ama kararlı ve soğukkanlı bir şekilde söyleyin.
Bakın haklarınızı bilmiyorsunuz. Mahkeme tarafından belirlenecek nafakayı ödemek zorunda. 2 ay yatırmasa icraya verebiliyorsunuz. Ülkeye girdiği gibi paket yapıyorlar.Denerim ama zan etmiyorum. Cocuklara harclik dahi gondermem bana muhtacsin surunursun diyor
Siz vermek istemezseniz, alamaz Yurtdisinda nafaka durumlari nasil oluyor bilmiyorum.Resmi evliyiz ama bırakip geliyim diyor gelse burda yapacagi is yok evyok. Cocuklarin icin cabala diyorum. Onlari senden alirm diyor
Katiliyorum. Ki ben zora sokmuyorum coxuklar suan anneye muhtac ilerde isterseniz senin le olurlar cocuklari ne annesiz ne babasiz birakmayalim diyorm guzellikle yok karsimdaki insan cocuklari cok seviyorum dedigi halde kendi menfaati icin surundurmek istiyorbenim kuzenim bu dediğinizin aynısını yaptı. böyle dediği için almıyordu çocukları eski eşi. fakat geçtiğimiz yaz çok güzel bir tatil planlamıştım eşim kuzenim çocukları antalya taraflarına tatil planladık. gitmemize bir gün kala ufak çocuğu kaçırdı. tabi her şey iptal oldu ve kuzenim 4 hafta çocuğundan ayrı kaldı. hem annenin hem çocuğun psikolojisi bozuldu. çocuk insan içine çıkmıyor uzun zamandır. psikolojik destek görüyor. babası artık benimle yaşayacaksın zaten annen seni özlemiyor vs cümleleriyle aklını karıştırmış. geri getirdiğinde annesiyle uzun süre samimiyet kuramadı. yani ters tepebilir bu gibi cümleler . güzellikle konuşulmalı diye düşünüyorum .
Bende bilmiyorum henuz bi oturumuda yok cikip gelme durumuda var en azindan bi ev al gel cocuklar senlede yasar benlede diyirmSiz vermek istemezseniz, alamaz Yurtdisinda nafaka durumlari nasil oluyor bilmiyorum.
evet bakamayacağını anlayınca psikolojisini bahane edip geri getirdi. şimdi ayda bir falan çocuklarla görüşüyor. ama kaçırdığı ufak çocuk görmek istemiyor. kuzenimde bir şekilde idare ediyor durumu. öğretmenleri bile yaz tatilinde bu çocuğa ne oldu dediler. o kadar değişmişti. bide çok değişik bi zekası var çocuğun . üstesinden geleceğini ümit ediyorum . sözü geçen baba da eşini hamileyken aldatmış biri. yani karakter hayli önemli. allah öylelerinden uzak tutsun inşallahNasıl şimdi daha iyi mi durumlar?
Umarim oyledirEşiniz elinden alamaz öyle bir kanun yok. Sadece çocuklar belli bir yaşa gelince babamda kalmak istiyorum derlerse o zaman gidebilir. Bu konuda endişelenmeyin.
maalesef bazı insanlar tamamen hırs uğruna çoğu şeyi mahvediyor. ama hep dirayetli olun ve hep dua edin. rabbim güzel kapılar açsın size ve evlatlarınızaKatiliyorum. Ki ben zora sokmuyorum coxuklar suan anneye muhtac ilerde isterseniz senin le olurlar cocuklari ne annesiz ne babasiz birakmayalim diyorm guzellikle yok karsimdaki insan cocuklari cok seviyorum dedigi halde kendi menfaati icin surundurmek istiyor
Tesekkur ederim coxuklar icinse oturup sabrediyom ama cocuklar buyuyup kendi hayatlarini kurduklerinda birakmadigim icinpisman olucam biliyormadam yurt dışında, velayet alamaz, herkes hayata bir defa geliyor kesinlikle boşanın destekliyorum sizi
Tesekkur edermÇocuklar senden yanaysa dusunme boşan. Sizin durumunuzu anlıyorum ama gerçekten zorla hamile bırakılacak kadar kötü bir hayatiniz varsa arkanıza bile bakmayın. Çocuklar için söylemiştim onlar da tamam diyormus.
Maddi gücünüz var mı? Çocuklara bakabilecek misiniz? Her şeyi planlayın öyle ayrılın. Çocuklar kimi isterse onunla kalırlar. Benim eşim de çocukları alacağım senden diye tehdit ediyordu. 14 ve 10 yaşında çocuklar. Pedagog görüştü çocuklarla ve benle, yüz yüze. Çocuklar benimle kalmak istediklerini, babalarının çok sinirli olduğunu falan söylemişler. Eşimle de görüşmek istemiş pedagog. Yüz yüze görüşmeye gitmemiş. Telefonda konuşmuş sadece ve velayeti bana bırakmış. Boşanma davasının karşı dilekçesinde de velayeti benim almamı istediğini, çocuklara nafaka vermemesi yönünde bir karar çıkarılmasını ve kendisine 5000 tl nafaka istediğini yazmış. Şaka gibi, değil mi?Dusunsenizde kiz
Cocugusunz. Diye sizi okutmuyorlar zorla evlendiriyirlar. Esinin yasi buyuk sonra cocugu olmaz deyip cocuk yapmaya zorluyorlar. Hicbi desteginiz yok kabullenmek zorunda kaliyorsunz. Cocuklar senin fikrin biz senden yanayiz diyorlar
insan kendi çocugunu kaçirirmi ne biçim adamlar var.Birde çocugunda piskolojisini yerle bir etmiş.Zaten berbat bir babasin çocugu yanina alsan ne olurki.şikayet edersek yurtdışına kaçırır diye korktuk . konuşarak ve zamana bırakarak halletmeye çalıştık. ama sonucu çocuk için kötü oldu. şimdi şimdi toparlıyor. ama hala babasıyla görüşmek istemiyor.
kendisine 5000 tl nafaka istediğini yazmış. Şaka gibi, değil mi?
Sorun burda maddi gucum yok kiradayim ama calisir bakkarim esim cocuklarin velayetini kesinlikle kendi uzerine almak istiyor cocuklar biz senle kalmak istiyors diyor mahkeme neye gore krar verir bilemiyormMaddi gücünüz var mı? Çocuklara bakabilecek misiniz? Her şeyi planlayın öyle ayrılın. Çocuklar kimi isterse onunla kalırlar. Benim eşim de çocukları alacağım senden diye tehdit ediyordu. 14 ve 10 yaşında çocuklar. Pedagog görüştü çocuklarla ve benle, yüz yüze. Çocuklar benimle kalmak istediklerini, babalarının çok sinirli olduğunu falan söylemişler. Eşimle de görüşmek istemiş pedagog. Yüz yüze görüşmeye gitmemiş. Telefonda konuşmuş sadece ve velayeti bana bırakmış. Boşanma davasının karşı dilekçesinde de velayeti benim almamı istediğini, çocuklara nafaka vermemesi yönünde bir karar çıkarılmasını ve kendisine 5000 tl nafaka istediğini yazmış. Şaka gibi, değil mi?
Benimki de “Çocukları alıp seni akıl hastanesine tıktırırım eğer benden boşanırsan” diye tehdit ediyordu. Boş laf hepsi.
amaç sadece eski eşe hayatı zehir etmek. çocuğunu düşünen bir baba hamileyken aldatır mı?insan kendi çocugunu kaçirirmi ne biçim adamlar var.Birde çocugunda piskolojisini yerle bir etmiş.Zaten berbat bir babasin çocugu yanina alsan ne olurki.
Aldatmaz tabiki madem sevmiyorsun defol git neden herkesin hayatini mahv ediyorsunki.Tipik erkekler boṣansalar bile kadini rahat birakmiyorlar kendileri herkesle gününü gün ediyor kadına gelince hemen bahane buluyorlar.amaç sadece eski eşe hayatı zehir etmek. çocuğunu düşünen bir baba hamileyken aldatır mı?
Kücuk en buyuk 13 yasinda ki kiz cocuklari benle kalmak istiyorlar. Once anne babaniz sizi bu hayata zorluyor sonra coxuklariniz elinizi kolunuzu bagliyorMadem artık eşinize katlanamıyorsunuz boşanın. Babaları çocukları vermek istemiyorsa, çocukların yaşı küçük değilse bırakın babada kalsın. Yoksa böyle hayat geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?